Днес ни очаква слънчево време, възможни са краткотрайни валежи

Температурите ще бъдат между 28 и 33 градуса
Обновена: 6 юли 2020 07:54 | 6 юли 2020 07:30, Ния Христова
1
Днес ни очаква слънчево време, възможни са краткотрайни валежи
Снимка: Pixabay
Времето днес ще бъде динамично в различните райони на страната. В Източна България ще бъде предимно слънчево, а в северозападните райони са възможни краткотрайни валежи. Това предаде синоптика на Bulgaria ON AIR.
 
Максималните температури ще са между 28 и 33 градуса, сочи прогнозата на Националния институт по метеорология и хидрология. 
 
По черноморието преди обяд ще бъде слънчево. Временни увеличения на облачността може да има в следобедните часове. Максималните температури се бъдат 28-31 градуса. Температурата на водата ще е 25-26 градуса.
 
Над планините ще продължи да се развива купеста и купесто-дъждовна облачност. Възможно е да има и краткотрайни валежи с гръмотевици в следобедните часове. Максималната температура на височина от 1200 метра ще е около 22 градуса, а на 2000 метра около 16. 
 
Във вторник вятърът от северозапад ще се усили и с него ще нахлува сравнително хладен въздух. На много места е възможно да превали и прегърми. Има опасност и от градушки. В сряда въздушната маса ще се стабилизира и през следващите дни ще бъде слънчево. В четвъртък вятърът ще отслабне. В сряда мексималните температури ще са около 26-31 градуса, а в четвърътк бавно ще се повишават. 
 
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
2
 
4
 
! Отговори
Ин то дъ Трап преди 3 години
Аха...значи времето ще е динамично с превалявания на места.Благодаря за пълната и точна иМформация студио балкантон!!!