Температурите се понижават, възможни са и валежи

Максималните температури ще са между 19 и 24 градуса
Обновена: 29 сеп 2020 07:55 | 29 сеп 2020 06:58, Ния Христова
2
Температурите се понижават, възможни са и валежи
Снимка: Pixabay

През следващото денонощие ще има променлива облачност, възможни са и валежи на места. Северозападен вятър носи захлаждане, минималните температури ще са между 11 и 16 градуса. Максималните пък ще се движат в диапазона между 19 и 24 градуса, прогнозира синоптикът на Bulgaria ON AIR Александрина Янкова. 

Над Черноморието ще има променлива облачност и краткотрайни валежи от дъжд на места. Ще духа слаб до умерен вятър от запад-северозапад. Максималните температури ще бъдат между 23 и 26 градуса, а температурата на морската вода ще е 23-24.
 
Над планините ще има значителна облачност и на много места ще превалява дъжд. По най-високите върхове на Рила и Пирин може да има и снеговалеж. Ще духа умерен до силен западен вятър. Температурите на височина от 1200 метра ще са около 14 градуса, а на 2000 метра около 7. 
 
В средата на седмицата се очаква да е ветровито и сравнително хладно. Преобладаващите температури ще са между 18 и 23 градуса, а минималните между 9 и 14. Ще има променлива облачност, а на места са възможни и краткотрайни валежи.
 
В четвъртък облачността ще намалее, а в петък ще е предимно слънчево. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
4
 
! Отговори
Мъгла преди 3 години
На кои места ще вали дъжд, на определени места, на отделни места, на изолирани места или под някой от променливите облаци?
1
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
харпа ще спре наглите протестиращи ко.мунета!