„Слушайте внимателно, няма да повтарям“ разсмя и актьорите от "Ало, Ало!"

Срещата с тях е днес в Дом на киното и Театър "София"
Обновена: 21 мар 2014 14:22 | 21 мар 2014 14:15, Петя Славова
13

Снимка: E-motion Club


Доста наситена е програмата на актьорите от сериала "Ало, Ало!" у нас.

След като се срещнаха с феновете си в кино "Люмиер" на 20 март, Хелга (Ким Хартман), Хер Флик (Ричард Гибсън), Ивет (Вики Мишел), Мими (Сю Ходж), Грубер (Гай Сайнър), Крабтрий (Артър Бостром) се запознаха и с колегите си от България, които дублират персонажите им. Това са Ева Демирева, Венета Зюмбюлева, Иван Райков, Стефан Димитриев и Веселин Ранков.

Преводачът Златна Костова нарече актьорите от „Ало, Ало!“ свои кумири и сподели, че от 10 години се е опитвала да се свърже с тях. След запознанството им в Лондон миналата година е започнала да търси съмишленици, за да ги доведе в България.

Още по темата
Английският сериал е изключително популярен в страната ни и само ограничен кръг фенове успяха да присъстват на срещата. Организаторите бяха подготвили видео визитки на актьорите с откъси от любими епизоди. Емблематичните сцени, реплики от които са навлезли в ежедневието (като например „Слушайте внимателно, няма да повтарям“ и „Добрутро“), разсмяха дори английските гости.

Английските гости заявиха, че според тях успехът на сериала в България се дължи на перфектния превод и на перфектния дублаж. Ние знаем, че да се дублира е изключително умение и благодарим на колегите от България.“

Днес срещата с тях е в Дом на киното от 16.00 часа, както и в Театър София, където англичаните ще видят и постановката по "Ало, Ало!".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
1
 
! Отговори
Deathstalker преди 10 години
Поклон пред Джеръми Лойд и Дейвид Крофт!
9
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Това е вероятно единствения сериал който съм гледал 3-4 пъти целия. Сценария е просто уникален , толкова сложно нещо да се измисли ахахахха. Страхотни са.
8
0
 
20
 
! Отговори
lupi преди 10 години
До ***,по -***,най-***!С чиста съвест ти сложих един минус. Това,че ти си грешка на природата и всъщност ти си представителната извадка на "*** народ" не ме интересува. Това си е твой проблем. Нелечимо е. А сериала е невероятен. Досега друг с подобна идея не е правен.
7
1
 
17
 
! Отговори
Von Stroem преди 10 години
До ***,по -***,най-***!Определено сериалът е британски хумор. Ирония има и с англичани и с германци, но какво ли ти увира главата?
6
48
 
2
 
! Отговори
тъп,по -тъп,най-тъп! преди 10 години
Най -тъпият ,НЕОСНОВАТЕЛНО супер превъзнасян сериал,,,пародия на пародията ,,,ЧАЛГАТА В КИНОТО ,ама от *** народ какво друго да очакваш,,,!!!!Възхваляващите сериала -поинтересувайте се от специалистите за художественота стойност на филма ,,,,!!!
5
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
вероятно най великия сериал.
4
0
 
11
 
! Отговори
Deathstalker преди 10 години
"Listen very carefully! I shall say this only WENCE!"Good moaning!""You, stupid woman!""I have ze crabs, I have ze crabs! Lalalalala lalala!""Ah, Gestupo!"
3
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
за Рене стана ясно, че е бил в кома при инцидент, след който се е отказал от изяви
2
8
 
2
 
! Отговори
куку преди 10 години
не . довели са лилипутин, само да му сложат мустачки и не може да го различите от хитлер
1
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
А Рене не са ли довели?