В продажба са билетите за 24-ия София Филм Фест

Има ги на касите във фестивалните кина
28 фев 2020 14:52, Петя Славова
1
В продажба са билетите за 24-ия София Филм Фест
Снимка: София Филм Фест

Предварителните продажби стартират на касите в Дома на киното, Cinema City Mall of Sofia, Cine Grand Park Center Sofia и кино "Влайкова".

Билети ще се продават и преди началото на първите прожекции на касите в Кино "Люмиер Лидл", кино "Одеон", Френския институт – кино "Славейков" и Културен център на СУ "Св. Климент Охридски".

Предварително закупуване за прожекции в тези кина може да направите на касите в Билетен център на НДК от 2 март и касата на Дома на киното от днес. Касите на Euro Cinema и Културен център "G8" стартират от 2 март.

В ОКИ Дом на културата "Искър", Къща-музей "Андрей Николов" и City Stage билети ще се продават само на място и преди началото на първите прожекции.

Онлайн продажби от днес на siff.bg/bilet – за кината НДК – Зала 1, кино „Люмиер Лидл”, Дом на киното, кино "Одеон", Френски институт – кино "Славейков" и Културен център на СУ "Св. Климент Охридски".

От днес има и билет за кино - на местата, на които пазарувате, в магазини за подаръци, книжарници, барове и още много локации.

София Филм Фест поддържа демократична политика на цените на билетите от самото си създаване. Основната цена на билета за кино е 9 лева, като има намаление за студенти, ученици, пенсионери и хора в неравностойно положение.

Цената на билетите в Зала 1 на НДК е 10 лева. Допълнителни намаления има за закупуване на количества билети в определени кина. А със специалните карти СФФП (София Филм Фест за пенсионери) и  СФФУ (София Филм Фест за учащи) се откриват още шансове за гледане на повече кино за съответните категории зрители.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още по темата: софия филм фестбилети
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
1
 
! Отговори
Абстиненция преди 4 години
Могат ли да се търкат тези билети?