Нинова уверена: Рухнаха двата стълба в политиката на ГЕРБ

БСП отивало на вота с нови лица
Обновена: 19 фев 2017 13:10 | 19 фев 2017 13:03, Красимир Ангелов
318
Нинова уверена: Рухнаха двата стълба в политиката на ГЕРБ
Снимка: БТА

Двата стълба в политиката на ГЕРБ рухнаха - строителството на магистрали и еврофондовете, обяви председателят на БСП Корнелия Нинова на заседание на Националния съвет на партията. Тя коментира ревизията на дейността на правителството на Бойко Борисов, като според нея докладът на служебния кабинет е показал, че пътната мрежа не се поддържа, а обществените поръчки са нагласени.

"Ние предупредихме за това преди 5 месеца", припомни тя и отново посочи "БСП за България" като алтернатива на ГЕРБ. Според нея опонентите им излизат със стара платформа и стари лица, а 40% от водачите на листи на коалиция "БСП за България" са нови хора.

Сред тях са актьорите Любомир Ковачев и Нона Йотова, професорът по пантомима Александър Илиев, психологът Христо Монов, олимпийският шампион по стрелба Таню Киряков, параолимпиецът Михаил Христов, професорът по национална сигурност Никола Манев и др.

Нинова каза това на старта на заседанието на Националния съвет на БСП. Дневният ред на Пленума включва три точки: традиционния доклад на лидера на партията Корнелия Нинова за актуалната политическа обстановка и задачите на БСП, утвърждаване на листите за народни представители на коалиция „БСП за България“ за 44-ото Народно събрание и точка разни, в която Нинова ще предложи промени в Изпълнителното бюро на партията.

В началото на заседанието членовете на НС на БСП станаха на крака в чест на Апостола на свободата Васил Левски.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


318
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
223
0
 
2
 
! Отговори
Минимална заплата преди 7 години
Не вярвам че БСП ще направи живота на народа по-добър, както не вярвах и на другите преди тях. Преди имаха възможност и не го направиха. Кое ни гарантира, че сега ще стане? Ако го направят, ще гласувам с две ръце да си крадат спокойн още един мандат
222
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Знае ли някой БСП ще строи ли Южен поток ? Тръбите на пристанището вече ръждясаха и май ще идат за скрап ама нищо винаги може да се докарат нови само да кажат! Айде че газа вече е тръгнал до изборите трябва да е тук.
221
1
 
8
 
! Отговори
u4en преди 7 години
Двама от Милионерите в БСП - Корни - приватизаторката и видният КОТРАБАНДИСТ
220
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако в БСП не надделеят здравите сили и не махнат Нинова след това няма да има БСП!Тя е нещо като барон фон Мюнхаузен.
219
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"бсп за България" = "сполука за България"!
218
8
 
20
 
! Отговори
Писна ми преди 7 години
За *** важи онзи лаф :" Да си *** е същото като да си умрял- ти не го знаеш и не ти пука, но другите страдат" . Докога този агресивен травестит ще ни кряка и излага пред света? Няма ли кой да и затвори тъпата уста?
217
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Има ли в парламента поне един депутат,от поне една партия,който може да посочи поне един правилно и трайно решен- от гледна точка на народа- проблем след 1989г?Наистина,дали наистина не ни управляват потомствени и ном-енкл-атурни фашисти, престъпници и терористи?През гугъла: "Фашизм сегодня : "Растабуирование" убийства"
216
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нова държава с правилни икономика,образование и здравеопазване не се правят от "стари и опитни" парламентаристи- юристи,икономисти, финансисти и т.н. клат-икур-исти,които съзнателно,под клетва и срещу заплащане са участвали в унищожаването им!Оставането им в парламента ще е доказателство за нерешителност в действията и подозрение в пореден отказ от идеята за "нов курс"!В парламентга- само хора,които не само са "приказвали" как се кара " МИГ29",а и продължително и успешно са го "карали"!!!
215
5
 
17
 
! Отговори
обективен преди 7 години
Дано българите не са толкова наивни ,че да вярват на комунисти,социалисти,като тези милионери от снимката,защото горко на българите !!! АКО НЕ ВЯРВАТЕ ПРОЧЕТЕ биографии те им .До кога ще ни омайват другарите и техните наследници ,вижте в какви палати живеят и какви автомобили карат ,придобити от работнически заплати ? Всичко е в нашите глави и ръце,иначе младите и кадърни навън , а старите и неграмотни тук. Изборът е ясен !обективен
214
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Рано или късно,БСП трябва да мине през процедурата "Преди да се обединим,трябва да се разграничим"!Всички в ръководството,които са кадърни,знаят как,могат и са карали "МИГ29" в своята област- трябва да се обособят като ядро на партията и с личен пример да поведат народа към новото и жадувано ВЪЗРАЖДАНЕ! А П-артийните-т.е. Х-артийните другари, щатни парламентаристи и клатик-уристи- т.е. лаладжии и некадърници,по примера на Абу Даби и арабските емирства- или в дрънголника,или извън БГ!
213
20
 
7
 
! Отговори
до БСП са гад.ини преди 7 години
А ти прочете ли интелигентния и аргументиран отговор на Нинова на тъпотевините, с които ЕС се опиаха да се защитят от справедливото й обвинение към тях относно СЕТА?Жената показа позиция, ум и смелост. Само заради този смел отговор много хора ще гласуват за нея. Достойна е!
212
6
 
25
 
! Отговори
ABTOP преди 7 години
КОМУНИСТИТЕ СА ВИНАГИ ГОТОВИ ДА КРАДАТ, ДАЖЕ ДА НЯМА ВЕЧЕ НИЩО ЗА КРАДЕНЕ!
211
4
 
22
 
! Отговори
Бай Шиле преди 7 години
А къде са техните стълбове ?Един километър селски път не са направили ! Само се прегръщаха и си прощаваха ,като пияни мисири по митинги ...
210
3
 
8
 
! Отговори
БЪЛГАРСКИЙ преди 7 години
Само да поясня за *** и техния любимец Че Гевара.Че Гевара, любимата му снимка, която е носел у себе си дори, когато е умирал е снимката на Васил Левски. И Че е писал на много места, че има един герой на Балканите, от България, на когото той самият иска да прилича. Че Гевара е искал да направи това, което Васил Левски е искал Когато освободя собствената си родина, ще ида да освобождавам други народи.
209
10
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Българите заслужават по-добра съдба от тази, да ги маймути тази ***. Добре я наредиха от ЕНП! Всички ще бягат от нея, като от пръдня, когато се приближи.
208
24
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нинова вчера удари в земята она наглец от ЕНП.Не му помня името,а и не ме интересува.Браво,Корнелия!Показа му мястото на тоя пусерко.
207
16
 
7
 
! Отговори
МУХАХАХАААА.... преди 7 години
Корнелия ще утепе Баце.
206
21
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
БСП била партия на олигарсите.Може и да има нещо такова.Но да видим фактите.Бойко Борисов сам си призна,че двата му кабинета ги е редил ОЛИГАРХА Иво Прокопиев.Всички обществени поръчки Бойко Борисов ги даваше на фирмите на ОЛИГАРХА Делян Пеевски.Всички концесии бяха обещани от Бойко Борисов на ОЛИГАРХА Кирил Домусчиев,който изрева като ужилен,когато Радев ги спря.Петролният бизнес у нас се ръководи от първият приятел на Бойко Борисов,ОЛИГАРХА Валентин Златев.Е,с кого е тогава ОЛИГАРХИЯТА.
205
1
 
11
 
! Отговори
Ха,ха,хаааааааа... преди 7 години
"БЛАЖЕННИ СА ВЕРУЮЩИТЕ" ...ДРУГАРЮ от 245....ХА,ХА,ХАААААААААААА....ВЗЕМИ И ЧЕТИ БИБЛИЯТА ..."МААНИ КАПИТАЛА" , щото от него се оглупява !
204
1
 
4
 
! Отговори
а такива има? преди 7 години
До Анонимен 229 "истински натовски офицер"ХАХАХАХАХХАХАХХАХАХАХАХАХАААААААААААА....................