На пазар за кола втора ръка в Горубляне

Продавачите са готови да свалят до 1000 лв. от цената
23 авг 2009 17:18,
90
На пазар за кола втора ръка в Горубляне
Снимка: БГНЕС

 

Много от автомобилите втора ръка, които в момента се предлагат на пазара, се продават на загуба, коментират собствениците на автокъщи в района на Горубляне.

Липсата на продажби, понякога с цели седмици, принуждава продавачите да свалят цените на автомобилите, за да погасят кредитите си.

Вносът на автомобили е намалял, а продавачите са готови да свалят до 1000 лв. от цената, ако се наложи.

Търгуват се предимно евтини автомобили под 10 000 лв, а по-скъпите залежават по автоборсите с драстично намалени цени в очакване кризата да приключи.

Сега е момента да намерите търсения от вас автомобил на изгодна цена, съветват специалистите в бранша.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


90
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
93
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
НЕ КУПУВАЙТЕ КОЛА ОТ ГОРУБЛЯНЕ!!!НАЙ-ГОЛЕМИТЕ ИЗМАМНИЦИ ВИ ЧАКАТ ТАМ!ИМА ЕДИН ДЕБЕЛ *** НА ИМЕ МИРО(СРЕЩУ БЕНЗИНОСТАНЦИЯ D2)-ЛЪЖЕ *** КАТО ЗА СВЕТОВНО.ПАЗЕТЕ СЕ!!!
92
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ако искате *** отидете до горубляне и ще се здобиете с най големия такъв :)ще е изпран полиран и с врътнат километраж от 800000 на 200000 км. иначе според продавача е каран от монахиня един път месечно някаде в чужбина от кадето е внесен
91
1
 
7
 
! Отговори
Усмивката преди 11 години
Попитали един евреин на Горубляне - Имате ли хубави и евтини коли? Да, имам - отговорил той. Ето тука са хубавите, а ето тука - евтините. :-))
90
2
 
5
 
! Отговори
to4no преди 14 години
predi 2g si kupih ot avtoka6ta v gorublqne fiat punto1.2 moga da vi kaja 4e po zdrava kola ne sam karal,dosega sam smenil 5br.ne znam kef li vi pravi da se darlite po tezi saitove,no ako si otvarq6 o4ite i pone malko razbira6 moje da si nameri6 hubava kola i tam i drugade
89
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Уточнение, 300- 400 евра са около 5-7% от това, което съм си купувал. Знам, че веднага ще се намери умник да повдигне въпроса.
88
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Взимам си билет за самолета до Германия, максимум 300 лева, избирам си колата, отивам и си я докарвам за 3 дни. Само с едно отваряне на уста свалят 300-400 евра. Правил съм това упражнение 2 пъти, след като сума време си троших главата с първата си кола, купена от "съвестен" български търговец. Надявам се балъците постепенно да измрем и покрай нас и мошениците автоджамбази. Само не се занимавайте с турци, сърби и прочие, същите са като нашите, работете с германци и всичко е ОК.
87
0
 
10
 
! Отговори
дачия сандеро 1.4 преди 14 години
затова си взех чисто нова защото ми писна от мошеници а и с течение на времето излиза едни и същи пари
86
1
 
0
 
! Отговори
shose sheise i shes преди 14 години
Kefi me podhoda na "Dnes.bg" Za k'vot im platqt t'va pishat. Das ist fantastische !Nikoi nioshto ne e svalql ... pak sa si sushtite mosyhennici probutvashti kov4ezite si ! Da si gi vrat ... kudeto iskat. Az si kupih kola ot "ruka"Sled kato se zapoznah s vsi4ki avto-morgi ( ahh prostete "kushti" ) se ot4aqh totalno ... to4bno togava gospod mi zvunna i iznikna oferta za svqstna kola !
85
0
 
7
 
! Отговори
vito преди 14 години
Колеги, евтино и хубаво няма.В Горубляне се карат предимно *** - коли с повреди, удряни и т.н. Читави коли има, но трябва да познавате човека - мутра, който ги внася за да ви каже кое става и кое не.Лека и безаварийна!
84
0
 
2
 
! Отговори
Наблюдател преди 14 години
Огромна част от автомобилите, предназначени за скрап, са изнесени нелегално със шлепове и са продадени в Източна Европа. За съжаление, наскоро избухна скандал за същата далавера и в Германия. При покупка на нова кола, държавата намалява цената й, когато предоставите амортизирания си вече стар автомобил за скрап, с цел намаляване на вредните емисии в атмосферата.
83
2
 
5
 
! Отговори
Деян преди 14 години
Като работят толкова на загуба, колко автокъщи са фалирали? Това е показателя дали бизнеса с коли 'нов внос' е в рецесия. Колко време може да издържи една фирма да работи на загуба? Ако направят справка с данъчните декларации на автокъщите, ще видят, че те винаги са били на загуба според подаваните данни. Работят на загуба, ама всички работят, няма закрити.
82
1
 
5
 
! Отговори
heiko преди 14 години
Долна лъжа!Който не е ходил за коли, той не знае за какво става на въпрос!Просто цените бяха надути изкуствено и сега ги намалят "уж" и си изкарват мангизите като пичове, в което няма нищо лошо, но че ги дават на безценица е лъжа.
81
0
 
6
 
! Отговори
Съвет от патил преди 14 години
Винаги искайте фактура...защото от икономическа полиция създават много неприятни проблеми....
80
1
 
6
 
! Отговори
Стефан преди 14 години
аз за това си взех аудито директно от Германия. Беше ми 2пъти по-скъпо от Италия ама мисля че не сбърках. Цената на колата в Германия беше по-висока от тези в България което ме накара да се замисля някои неща. Исках да е 1.8 с турбо и знаех че ми трябва здрава стабилна кола. Пичовете колко мен гледат само цената и после им седят портретите на стената. Цената определя качеството! ОПРЕДЕЛЕНО!
79
0
 
2
 
! Отговори
123 преди 14 години
Шо бе, аз бих си купил кола за 1000 лева... ако е на изплащане :-)
78
1
 
4
 
! Отговори
--- преди 14 години
Пешо, би ли пояснил какво точно имаш предвид с това: "Обикновено такива катастрофи се случват с т.нар. нов внос от Иатлия и причините остават неизяснени." ? Моят автомобил също е от Италия, затова се интересувам...
77
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
ще смъкне сега като изпофалират хиените :) ще пускат само хубавото те за пълни *** ни помислиха автотърговците. А автомотьорите повечето са за затвора, затото яко лъжат! ЯКООО! Сменяш едни и същи части,, а те ти слагат фалшиви ити краднат оригиналните.
76
0
 
7
 
! Отговори
Тодо преди 14 години
Що ли не мога да повярвам че автотърговците продават на загуба?
75
0
 
3
 
! Отговори
Николай преди 14 години
Има, да. Има и читави, но повечето даже трябва да ги подаряват. Защото купуваш го за 5000 лв. и после за да стане кола хвърляш още толкова.
74
0
 
6
 
! Отговори
Пак съм аз. преди 14 години
Как ще имат продажби като в италия кола струваща 1000 евро макс. тук с епродава за по 7000 - 8000 лв. Че ти бил смъкнал с 1000 изобщо не му дреме. Не с 1000 с 2000, 3000 трябва да смъкне.