Фандъкова разпореди: Вън кучетата от училищния двор

Кметът на София нареди ежедневни проверки за четириноги край учениците
14 дек 2009 13:23, Красимир Ангелов
113
Фандъкова разпореди: Вън кучетата от училищния двор
Снимка: БГНЕС

Кметицата на София Йорданка Фандъкова разпореди ежедневни проверки на училищните дворове в столицата за наличието на безпризорни кучета, обявиха от столичната община.

Обиколките ще се извършват от служителите на Столичния инспекторат съвместно с полицията.

Проверките ще обхванат и собствениците на домашни животни, които избират като място за разходката им училищните дворове.

На нарушителите ще бъдат съставени актове.

Целта е да се защитят децата от евентуални нападения на уличните четириноги.

Миналата седмица служители на Столичния инспекторат, съвместно с полицията, направиха проверка в няколко училищни двора в столичния район "Люлин".

Само за няколко часа там бяха уловени и извозени към общинските приюти за безпризорни животни осем кучета с агресивно поведение.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


113
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
112
1
 
2
 
! Отговори
inata4 преди 14 години
Лошото е, че ако се махнат кучетата ще започнат проблемите с котките и плъховете! Както по изборите тук имаше интервюта с хора от различни професии и един втеринар каза, че всичко опира до *** в столицата в крайна сметка...Така че ако разрешим въпроса с ***, ще се реши и въпроса с бездомите кучета...
111
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
И аз съм за, защото продавам оръжие и това ми е основния проблем как да обзаведа всеки с огнестелно оръжие! Няма по- хуманно от окончателноо решение спрямо кучетата- има кучета- има проблем, няма кучета....няма проблем, важи и за хората!!!
110
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
И куетата като ще вземат да се уплашат и мани,мани....стрес, абе къде са защитниците на кучешките права, бе...там разни Амнести, Хелзинкски комитети и вся осталная ***?!
109
1
 
2
 
! Отговори
Къро преди 14 години
Вместо разпоредба защо не се направи референдум за кучета,че си позволяват 10 минути да влизат в дворовете на държавните училища осквернявайки официалния български език а си лаят на чисто кучешки ....
108
1
 
2
 
! Отговори
бустаманте преди 14 години
По-добре на всяко дете пистолет. Защо да безпокоиме животинките, а и тех ги пазят природозащитниците.
107
1
 
2
 
! Отговори
90 преди 14 години
А не сте ли се замисляли, че всичките тези невинни дечица, които са ухапани от тези безстопанствени кучета, малко преди да бъдат захапани са тормозили същите. За разлика от нас те няма как по друг начин да се защитят. Точно в Люлин съм виждала как невинните ни дечица тормозят едно малко паленце, което като порасне (ако въобще оживее след всичко на което го подлагат) става злобно.
106
1
 
2
 
! Отговори
70058 преди 14 години
Кучкарите са егати душевните онанисти.Нищо лошо няма да нахраниш куче но ако го правиш системно и завъждаш кучета пред болка ще отговоряш за тяхВяко куче без документи и контрол се води бездомно.Кат си толкова загрижен самарянин ще си дадеш пари за регистрация и ще си го обезпаразитиш.Само куче не е толкова опасно но сберат ли се се си правят глутница и почват да си пазаят входа.За съжеление главно от стари баби и малки деца.ПС за ония дет се пени .Баце расте ли ти *** кат напъваш тъй?
105
1
 
2
 
! Отговори
Виви преди 14 години
Права е. Браво! На моята улица имам 5 кучета, които чакам всеки момент да захапят някого. Да се разкарват!
104
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
И кучетата и кучкарите са си направо за съжаление.Първите мизерници, вторите нещастници.
103
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
и от софия... и от софия!!!!!!!!!!
102
1
 
2
 
! Отговори
анонимен преди 14 години
Тук е време да си припомним годините,в които имахме доста виетнамски работници в България!Но да си признаем-улиците ни през този период приличаха на европейските.........никакво кученце не се срещаше по тях!....Дали пак да не прибегнем до виетнамските услуги?!Тъй като ние не сме способни да се справим с този проблем!
101
1
 
2
 
! Отговори
!!! преди 14 години
Другарю/ко/, що не вземете да отгледате едно дете от приют като сте толкоз жалостив/а/. Гладните деца са още по-жална гледка от тъжните кучета ( помиари )
100
1
 
2
 
! Отговори
MAIKA VI MRASNA SMAR преди 14 години
EI MRASNA *** RALI LI SI KVA SI MRASNA YROSPIO 6E TI *** MAIKATA GNUSNA 6E TI PIKAM NA GROBA I 6E IGRAQ KU4ECI KYRVE 6E TI NAPALNA PYTKATA S SPERMA KVO GOBVORITE ZA BEZOMNITE KY4ETA MAIKA VI MRASNA SMART YRODI SELQNI MAIKA VI 6E VI IZBIA YRODI NE MISLITE LI 4E AKO IM DAVATE SEKI DEN MALKO HRANA NQMA DA SA LO6I I 4E GO PRAVAT OT GLAD A YRODI MAIKITE VI DA YMRAT MRASNI GNUSNICI A GLADNIA KRADE LI NAPADA LI A A A KAJETE IZBIVA ME ZVERSKA AGRESIA DOBRE 4E NE VI ZNAM KADE STE 6E VI ZALIVAM S KISELI
99
1
 
2
 
! Отговори
Рали до 82 преди 14 години
Браво! Градските градинки не са за гадинки. Аз също си имам кученце, но не съм и помислила да го водя по градските градинки където си играят децата. А кой колко *** прави е спорно, защото пенсиите си живеят с навиците от сиоца за безотговорност и безстопанственост. Онези , които имат наистина добро възпитание и отношение се броят на пръсти. А и децата са на ПЪРВО място , уважаеми (а). те правят , това, което им покажат възрастните, а напоследък само за пенсии и пари слушам.
98
1
 
2
 
! Отговори
Гъбарко преди 14 години
Браво на Фандъкова, не само за решението а и за това, че е чула какво говори единственият и реален опонент на изборите. Ще си изменя малко резервираното отношение към ГЕРБ ако се появят още няколко като нея.
97
1
 
2
 
! Отговори
Само така!!! преди 14 години
Махнте кучетата от училищните дворове!!!Като търговец на хероин и евтини амфетамини чувствам здравето и работата си застрашени от тези зверове.И то точно на работното ми място...
96
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
СРАМОТА Е ТАКА СИ Е! ОНИЯ ЗЕЛЕНИТЕ ДА СИ ГИ ВОДЯТ В КЪЩИ!СОФИЯ Е ЕДИН ГОЛЯМ КУЧКАРНИК! НЕ САМО В УЧИЛИЩАТА А ПО УЛИЦАТА КАКВО Е/?/ АЗ ЛИЧНО СЪМ ПУСКАЛА ЖАЛБИ ПОНЕ 3 ПЪТИ ЗА КУЧЕТА В Х. ДИМИТЪР НА ПАРКИНГ КОИТО НАПАДАТ И НАПЯТ! И КАКВО ? АМИ НИЩО КУЧЕТАТА ПРОДЪЛЖАВАТ ДА СИ ЛАЯТ И НАПАДАТ И НЯМА ОТГОВОР!!! Е КАКВО ЩЕ КАЖЕТЕ?
95
1
 
2
 
! Отговори
fu.ck.er преди 14 години
много меко, многоаз се надявах да ги изловят, ако никой н е ги потърси до един месец (разбирай на място) инжекцийката и айдеда ме извиняват ония ***, зелените, ама за мен човешкия живот е по-важен
94
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
89,да не забравиш утре преди да тръгнеш на работа да изхвърлиш обувките си от многострадална животинска кожа, да извадиш саламчето от сандвича си, и да излееш в мивката айранчето получено от заробена и одомашнена дива кравичка!Леле колко са мръзнали и гладували тия животинки за да не ти къркори коремчето!
93
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
89не ти ли се къса сърцето като научаваш как кучета нападат деца и възрастни хора и дори ги убиват.Щом толкова много обичаш кучетата върви да живееш с тях в кучкарниците -да си близо до тях.***.