С 220 хил. лв. общината ремонтира два моста във Владая

Фандъкова обеща ремонти и на мостовете по "Цариградско шосе"
15 юли 2013 16:06,
1
С 220 хил. лв. общината ремонтира два моста във Владая
Фандъкова провери строителството на мостовете във Владая. Снимка: Булфото

Столичната община е инвестирала 220 хил. лв. за ремонта на два моста във Владая, които трябва да приключи в края на август, обяви столичният кмет Йорданка Фандъкова при проверка на мостовете при ул. "Сребрист бор" и ул. "Подкрайще".

В момента се изпълняват строително-монтажни работи и на пасарелката над река Владайска при стоковата борса "Зимница", възстановява се и пасарелка, свързваща ул. "Кожарска" и ул. "Медникарска" над река Владайска, посочи тя.

Фандъкова отбеляза още, че е направен ремонт на детската градина и на читалището в селото, изградени са и други четири моста във Владая, в ход е проектирането на още един мост.

През последните години Столичната община е инвестирала над 40,4 млн. лв. в изграждането и ремонта на мостове в София, пресметна столичният кмет.

Тя даде за пример моста над бул. "Брюксел", моста "Чавдар", мостовете при надлеза "Надежда".

В момента се прави ремонт на шест по-малки мостове на територията на Столичната община. Предстои ремонт на мостовете по бул. "Цариградско шосе", за които текат процедури, обяви кметът.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Най-добрия кмет на София от 1989 до сега.Евала и правя на тази жена,толкова много работа свърши тя и нейният екип,че просто нямам думи.