"Kатаджията" Коста: Полицаите ме гледаха с бялото на очите!

Как младежът стана хит в нета, след като спаси трафика на Петте кьошета
Обновена: 19 сеп 2013 10:21 | 19 сеп 2013 10:06,
75
"Kатаджията" Коста: Полицаите ме гледаха с бялото на очите!
Коста на кръстовище. Снимка: Facebook

Неизвестният регулировчик, който спаси трафика на Петте кьошета в София, се казва Коста Кръстев. Последните дни той стана хит в мрежата, след като негова снимка под неспирния дъжд в понеделник следобед обиколи Facebook.

"Леля ми живее наблизо и се връщах оттам, когато видях, че светофарите не работят", разказа той историята си пред bTV.

"Един от трамваите беше застанал по средата на Петте кьошета заради токов удар. Разкарах две коли напред и назад и така отпуших движението", продължи "регулировчикът".

Първоначално шофьорите започнали да го ругаят.

"Не съм се уплашил, 5 минути всеки говореше за майка ми, но след това почнаха да следят моите движения, въпреки че нямах нито жилетка, нито нищо. Ако не бях аз, имаше и линейки, представете си какво щеше да стане, ако нямаше регулировчик в този момент", настоя той.

На въпрос как е успял с нелеката задача, Коста сподели, че кръстовището е с непроменен маршрут на движение от 15 години. "Работих по интуиция, бивш шофьор съм", каза той.

В рамките на час и половина, докато младежът регулирал движението, през кръстовището минали няколко патрулки.

"Полицаите ме гледаха като кучетата с бялото на очите и отминаха", допълни той.

Едва след час и половина, докато той вече умело направлявал колите, тролеите и трамваите, дошли регулировчици от КАТ, които поели нещата в свои ръце.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


75
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
61
0
 
3
 
! Отговори
уса преди 10 години
Това са КАТ,само могат да правят задръствания на светофарите,когато започнат да командват светофарите на ръчен режим,например светофара на Горублянско ханче,топ катаджийте така се заиграват,че бозата става пълна...
60
1
 
8
 
! Отговори
Seen преди 10 години
Браво, браво Коста!!!
59
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
taka tarteite si piat kafeto i qdat banichki ,koi stava policai kalpavia i nekadarnika .niama miasto za sardene .
58
1
 
40
 
! Отговори
fds преди 10 години
Къде е оставката или заповедта за уволнение на шефа на столичния КАТ?! Да си ходи барабар с катаджиите и/или полицаите от патрулките (по записите от камерите ще ги издирите много лесно)
57
0
 
61
 
! Отговори
Награда преди 10 години
1.Да му се преведе по сметка септемврийската заплата на началника на столичния КАТ2.Да се зачисли на редовен щат в полицейската школа в Симеоново,да обучава бъдещите шефове как се носи службата.А на нишите чинове да се монтира видео клипа на личните им телефони .
56
0
 
3
 
! Отговори
f преди 10 години
до 57 но ще ни трябват и някои за граничари за да пазят границата от тия "нещастни" бежанци че те след време ще ни разкажат играта,, сега гледах,, лице в лице,, там румен леонидов,обясняваше как съжалил от тия бежанци и ги пуснал в негов апартамент, а те горките цял ден спели и цяла нощ вдигали шум и тропали на хората на около,изхвърля ли са *** през балкона, ама ние трябвало да ги съжаляваме,а умния божидар димитров да са ги пуснели за по 5 лв, в квартирите по морето
55
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До сикНе е точно така. Да - ще чакаш дълго, но накрая ще минеш. Какво предлагаш ти? Всеки да си кара както си иска и да не спазва правилата ли? Аз лично като шофьор като видя някой друг в такава ситуация и му давам предимство. На един двама поне - за да не стават нахални. Като има колегиалност на пътищата всичко се получава. А иначе в случая браво на младежа. На мен дори не би ми хрумнало.
54
54
 
1
 
! Отговори
men преди 10 години
а ако беше станал инцидент с фатален край кой щеше да поеме отговорноста дали този герой???
53
0
 
89
 
! Отговори
eвала преди 10 години
Браво, пич, за мен ти си достоен за уважение. Това в наши дни е направо изключително. Някой да прави добрини, без причина и без пари е като прецедент. Имаме изключителна, крещяща нужда от хора като теб, които имат съвест и морал и не на последно място воля да направят добро. Жив и здрав
52
0
 
76
 
! Отговори
респект преди 10 години
Само едно ще кажа - ЧАС И ПОЛОВИНА ЗА ДА ДОЙДАТ катаджии ДА РЕГУЛИРАТ! на едно от най-невралгичните кръстовища в София....
51
0
 
66
 
! Отговори
Крас преди 10 години
Полицаите са заети с реформите според министъра Цветлин Йовчев.Отишли са да ги обучават. Граждани вземайте нещата в свои ръце - едни на кръстовищета и улиците, а другите да гонят престъпноста .
50
0
 
2
 
! Отговори
Роман преди 10 години
До амбриЯвно си там, та знаеш ...
49
0
 
123
 
! Отговори
чичо Гошо от Бургас преди 10 години
ЕДНО ГОЛЯМО БРАВО на момчето
48
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До амбриПитат и за теб ама в Курило.
47
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До вергилДоволен съм че, си единственият *** тук. Би било добре да те няма изобщо , но явно няма пълно щастие!
46
0
 
27
 
! Отговори
jorkatta преди 10 години
Добре че са му се подчинявали, ако беше станала някоя беля незнам какво щяха да му направят...
45
0
 
100
 
! Отговори
БоСимеонов преди 10 години
Браво на момчето. Именно хора като него ни вдъхват надежда, че България има бъдеще. Да взимаш нещата в свои ръце не е постъпка, а по-скоро начин на мислене. От друга страна е жалко, че униформените "хрантутници" могат само да пушат цигари в знак на протест срещу ниското си заплащане, а не си вършат работата за която им плащаме. Именно тях трябва да запитаме " На какво отгоре искате високи заплати, когато се налага граждани да вършат вашата работа?"
44
73
 
1
 
! Отговори
амбри преди 10 години
клиниката на 4-ти километър питат за него
43
2
 
35
 
! Отговори
Моя милост преди 10 години
До Владо- вергил просто няма книжка, и явно не се е качвал в кола... А за това че не може да чете, е друг въпрос... човека си е написал 15 години, и явно е минавал от там доста пъти... Евала на маняка
42
0
 
100
 
! Отговори
Владо преди 10 години
До вергилА, при пожар, ако комшията ти гаси огъня, без да е пожарникар - ще го изгониш ли ?