Пожар горя в центъра на София

Огънят пламна в новострояща се сграда, няма пострадали
Обновена: 15 апр 2014 08:07 | 15 апр 2014 08:03, Красимир Ангелов
24

Снимка: Булфото

Пожар горя в центъра на София тази нощ, съобщават от МВР.

Огънят е започнал от дървен кофраж на 30-ия етаж на новострояща се сграда, сочат първоначалните данни на пожарната.

Огнената стихия е пламнала малко след полунощ, като на мястото на инцидента са изпратени екипи на пожарната. За кратко е било спряно движението по бул. "България" в участъка.

При инцидента няма данни за пострадали. Работи се по установяване на причините за възникване на огъня.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още по темата: Софияпожарпожарна
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
0
 
0
 
! Отговори
Ивайло преди 9 години
Господа комунистически олигарси , вашите бизнес сгради ще останат грозни паметници . Архитекта на София , заслужава да лежи в затвора в килия метър на метър, и да се дави в собствените си *** .
21
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Негативизъм , злоба , негативизъм и пак злоба ................. - какви мили хора ! Колко е хубаво че нищо не зависи от Вас !
20
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
По-добре да бяха хвърлили бомба. Тая отврат трябва да се махне възможно най-бързо.
19
0
 
4
 
! Отговори
Monibonboni преди 9 години
Е той дървения кофраж просто така от самосебе си не може да пламне...
18
0
 
3
 
! Отговори
Тропчо преди 9 години
До Бобчо това де Бобчо , в Япония строят с качествени материали , а тук се икономисва не само материал а и се взема по некачествен. Е това е разликата. И ако под модерно разбираш планини от бетон , а не мерси предпочитам да си останем старомодни с паркове и не толкова високи бетонни сгради.
17
0
 
1
 
! Отговори
НЕ ТРИЙ преди 9 години
И защо триете коментарите бе селяци прости ?
16
1
 
6
 
! Отговори
Невен преди 9 години
Новострояща или дългострояща ... сигурно от 10 години го строят това грозилище, лъч светлина не се вижда вече в онзи район.
15
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Моля селяните, на които им се гледа Слънцето и им се слушат птичките да си се върнат на село. Тук е Столица и съответно мястото на такива сгради! Друг е въпросът, че този строеж спря още миналата година, в края на лятото, или есента. През лятото от него падна едно желязо в/у едно такси и едва не уби една жена в него.
14
2
 
10
 
! Отговори
оа преди 9 години
Кой унищожи зелените площи около НДК!!!Кой даде градинката да се построй хотел хилтън???Кой им даде на тези да строят там това грозилище а не да има въздух София!!!Това са престъпления в особено големи размери!!!
13
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Някой май ще гушне застраховката...
12
2
 
8
 
! Отговори
10010 преди 9 години
Снощи към 0:30 - 1:00 часа се виждаха огнени кълба и дим от нас. Издигаха се много нависоко, но не можах да преценя откъде, изглеждаше близо. Изкарах си акъла да не се е подпалил така някой жилищен блок, защото гледано от нас, изглеждаше че е някъде над Красно село или Хиподрума. По булеварда летяха пожарни. Добре, че няма пострадали в това чудо...Иначе този строеж до НДК ми се вижда много безумен и не пасва по никакъв начин на околните сгради и квартали!
11
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
9: Не сме против високите сгради като цяло, но на тази специално не и е мястото там. Мястото на такива сгради е примерно на Цариградско Шосе. Пример за добре изградена и изглеждаща такава е Капитал Форт. А таиз милениум център, която са я плокнали на особено неподходящо място, няма да е лошо, ако я повзривят малко...
10
4
 
10
 
! Отговори
Стефка преди 9 години
До БобчоТи май нещо си се объркал.Ходил ли си в западна Европа? Там нямат такива сгради и явно според твоите стандарти не са много назад ...Тези сгради скриват слънцето.Приятно ли ти е да гледаш само бетон и стъкло????ОТВРАТИТЕЛНО!!!!
9
5
 
20
 
! Отговори
sram преди 9 години
Тази сграда си е предварително обречена, как на такова възлово кръстовище ще се строи такава висока сграда, а каква хубава градинка имаше. Диков кажи си колко взе за да пуснеш тази глупост на архитектура!
8
16
 
10
 
! Отговори
Бобчо преди 9 години
И Токио е земетръсна зона ама имат сгради и по 80 етажа :) Не мога да разбера защо много хора говорят против високите модерни сгради.Нещо лошо ли има в това София да заприлича на европейски град. А да не говорим че тези сгради ще осигурят работни места за хиляди хора.
7
10
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Какви 30 етажа и София?Това е потенциална лудост,в тая земетръсна зона.
6
0
 
12
 
! Отговори
Бобчо преди 9 години
Хеликоптерната площадка е изгоряла цялата ама май и стрелата на крана ще трябва да сменят.
5
2
 
13
 
! Отговори
БББ преди 9 години
До ААА"Огънят е започнал от дървен кофраж"Чети бре , чети и не се изказвай неподготвен , ДЪРВЕН , не желязо бетонен .
4
4
 
30
 
! Отговори
KKK преди 9 години
Какво ли трябва да платиш, че да ти разрешат да строиш 30 етажна сграда на 2 метра от бул. България в зона, която не позволява повече от 5 етажа...... и цялото да изгори, пак няма да съжалявам
3
6
 
23
 
! Отговори
ААА преди 9 години
Това недоразумение-грозотилище щом гори на желязо-бетон какво ли ще става когато се насити с дървения... Къде са нормативите за съотношение висичина на нова постройка КЪМ ширина на улица??? Къде са ЗАДЪЛЖИТЕЛНИТЕ гаражи за бъдещите обитатели??? Защо спира фьона (вятъра) от планината Витоша към центъра на София??? ГОЛЕМИ ПАРИ СА РАЗДАДЕНИ...ГОЛЕМИ ПАРИ СЕ ПЕРАТ...И Т.Н. ...