Временно спират водата в части на столицата в четвъртък

"Софийска вода" ще извършва ремонтни дейности
Обновена: 22 апр 2014 16:25 | 22 апр 2014 16:25, Анисия Иванова
1
Временно спират водата в части на столицата в четвъртък
Снимка: Софийска вода

"Софийска вода" временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата, съобщават от дружеството.

На 24 април, четвъртък, във връзка с направа на водопроводни връзки на ул. „Булаир”, гр. Банкя, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на вилна зона „Банкя” - по ул. „Булаир” от ул. "Люляк” до ул. „Момина сълза”, по ул. „Роза” от ул. „Люляк” до ул. „Вежен”, ул. „Оборище”, ул. „Шипка”, ул. „Вежен”, по ул. „Бор” от ул. „Момина сълза” до ул. „Бор”№32, ул. „Момина сълза”, гр. Банкя – кв. „Изгрев”
по ул. „София” от ул. „Космонавт” до ул. „Иванянско шосе”, ул. „Блян”, ул. „Еделвайс”, ул. „Морава”, ул. „Люляк”
по ул. „Ангел Каралийчев” от ул. „София” до ул. „Никола Некрасов”, по ул. „Никола Некрасов” от ул. „Иванянско шосе” до ул. „Никола Некрасов”№15, ул. „Хъшове”. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски, разположени на адрес: ул. „Бор” ъгъла с ул. „Момина сълза”.

Също в четвъртък, във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. "Детелина”, с. Панчарево, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на живеещи в района на ул. „Детелина”, ул. „Явор”, ул. „Латинка”, ул. „Еделвайс”, ул. „Батийница”, по ул. „Падинето” от ул. „Люляк” до ул. „Теменуга”. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа водното дружество ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска, разположена на адрес: ул. „Падинето” ъгъла с ул. „Люляк”.

Във връзка с монтаж на спирателни кранове по ул. "Ком” кв. „Орландовци, се налага спиране и на водоподаването от 9:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района по ул. „Ком” от ул. „София” до ул. „Петър Борисов Величков”. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес - ул. „Петър Борисов Величков” ъгъла с ул. „Ком”.

В четвъртък във връзка с монтаж на спирателен кран на ул. „Уошбърн”, кв. „Хаджи Димитър” се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 17:00 часа на клиентите, живеещи в района по ул. „Уошбърн” от ул. „Никола Войновски” до ул. „Резбарска”. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа дружеството ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска, разположена на адрес - ул. „Уошбърн” ъгъла с ул. „Резбарска”.

Във връзка с изграждане на нов уличен водопровод на ул. "Кореняците” кв. „Княжево” в четвъртък се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите, живеещи в района на ул. „Букет” №61А, №63, №63А, №65, №69, ул. „Кореняците”№49. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска, разположена на адрес: ул. „Букет” ъгъла с ул. „Кореняците”.

В четвъртък във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. "Димитър Вачев”, кв. "Кумарица", се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 13:00 часа на живеещи по ул. „Димитър Вачев” - от ул. „Заводско шосе” до ул. „Първа шопска дивизия”. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска, разположена на адрес: ул. „Първа шопска дивизия” ъгъла с ул. „Димитър Вачев”.

Във връзка с прекъсване на сградни водопроводни отклонения  на ул. „3-ти март”, ул. „Бабин кладенец”, ул. „Люлин” кв. „Филиповци” в четвъртък се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа и на клиентите, живеещи в района по ул. „3-ти март” - от ул. „Суходолски път” до ул. „Извор”, по ул. „Кутлина” - от ул. „3-ти март” до ул. „Поручик Хранов”, по ул. „Крайречна” - от ул. „3-ти март” до ул. „Извор”, по ул. „Братя Найденови” - от ул. „Христо Ботев” до ул. „Хаджи Димитър”, ул. „Поручик Хранов”, ул. „Васил Левски”, ул. „Страцин”, ул. „Драва”, ул. „Ален мак”, ул. „Бабин кладенец”, ул. „Братя Найденови” №15, №17, №19, по ул. „Люлин” - от ул. „3-ти март” до ул. „Детелина”. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа дружеството ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски, разположени на ул. "3-ти март” - ъгъла с ул. „Братя Найденови”; ул. „Спортист” - ъгъла с ул. „Бабин кладенец”; ул. „Люлин”№9.

В четвъртък във връзка с прекъсване на сградно водопроводно отклонение на ул. „Карашка” в кв. „Челопечене” се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 12:00 часа по ул. „Яне Стоянов”, ул. „Карашка”, ул. „Лесновска”, ул. „Ангел Маджаров”. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска, разположена в кв. „Челопечене” – на центъра.

От дружеството предупреждават, че след възстановяване на водоснабдяването във всички засегнати места е възможно временно повишаване мътността на водата.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа, като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването. Засегнатите от прекъсването на водата могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0700 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още по темата: водастолицаспиране
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
3
 
! Отговори
Еееееееееееееееее преди 9 години
От 5 дена все това. *** суфиенци, такива *** ли са, че две думи на кръст не могат да запомнят, та се налага да им го повтарят безкрай?Знаем че суфиенци са ........... абе ебббббббббби им мамата, кво съ разправяме с тях!!!!!!!!!!!!!!!!