Пуснаха колите през нов тунел под Лъвов мост

До 8 август движението в него ще се осъществява двупосочно
23 юли 2014 16:49,
13
Пуснаха колите през нов тунел под Лъвов мост
Снимка: архив Булфото

Движението в района на Лъвов мост, където от юни тече основен ремонт, ще се облекчи от днес. Там вече е отворен за движение новоизграден пътен тунел по северното платно на бул. „Сливница”. Това съобщиха от Столична община. Той е част от проекта за кръстовище на две нива на площад „Лъвов мост“.

Още по темата
От общината съобщават, че в новия тунел до 8 август 2014 г. движението ще се извършва двупосочно. Отсечката е от бул. „Г.С. Раковски“ до бул. Хр. Ботев.

В този период се забранява движение в южното пътно платно на бул. „Сливница” между бул. „Христо Ботев” и ул. „Г. С. Раковски”;северния локал на бул. „Сливница” между бул. „Христо Ботев” и ул. „Г. С. Раковски”. Колите няма да могат да се движат и на кръстовището на бул. „Сливница” и бул. „Княгиня Мария Луиза” /северна и южна страна/.

От общината обещават, че до 8 август 2014 г. ще бъдат приключени строително-монтажните работи по северния локал на бул.„Сливница” между бул. „Христо Ботев” и ул. „Г.С.Раковски” и ще се пусне движението и по локалното пътно платно.

От 23.07.2014 г. започнаха строително – монтажните работи по южното платно на бул. „Сливница” между бул. „Христо Ботев” и ул. „Г.С.Раковски”.

Продължава изграждането на двата кръгови моста и работата по стария Лъвов мост, съобщиха още от общината.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още по темата: Лъвов мостсофияремонт
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
3
 
! Отговори
петков преди 9 години
правиш едно и прибираш едно но едно остава
7
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
През пролетта ГЕРБ почват ремонт.
6
25
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Където ГЕРБ е на власт има развитие и инвестиции. Браво!
5
9
 
10
 
! Отговори
ууу преди 9 години
това е нейно задължение а не само да краде
4
20
 
37
 
! Отговори
Л. преди 9 години
Браво на Фандъкова!София ще стане нормален европейски град за ужаст на всички червени *** и мръсни комунистически продажни мекерета.
3
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
"Движението в района на Лъвов мост, където от юни тече основен ремонт, ще се облекчи от днес." Да ама не, сутринта от светофара на Христо Ботев до светофара на Г.С. Раковски - 30 минути. Можехте да напишете от вчера, че ще се затвяря южното платно да не се набиваме в задръстването...
2
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Нищо не може да се облекчи точно сега, защото реално могат да се ползват 2 платна... Сутритна тапата в едната посока сигурно беше 1 час висене в задръстването.
1
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Бизнеса на магистралките ще разцъфти.