Водата спира в петък в части на столицата

"Софийска вода” ще извършва ремонтни дейности
23 юли 2014 20:25, Анисия Иванова
0
Водата спира в петък в части на столицата
Снимка: Софийска вода

"Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата, съобщиха от дружеството.

На 25 юли, петък, във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение по ул. „Орфей”, с. Чепинци , се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 13:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района по ул. „Орфей” - от ул. „Реката” до ул. „Стара планина”. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Орфей” ъгъла с ул. „Зора”.

Също в петък във връзка с подмяна на спирателен кран на ул.”Искър”  с. Мало Бучино, се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на вилна зона „Симоница”, вилна зона „Пладнище”. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес  ул. „Искър” ъгъла с ул. „Дъб”.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Стадион”, кв. „Кумарица”, се налага спиране на водоподаването от 14:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Поп Боне Найденов”, ул. „Стадион”, ул. „Хаджи Димитър”, ул. „Кумарица”. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа дружеството ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Стадион” ъгъла с ул. „Дядо Стоил”.

В петък във връзка с изграждане на нови сградни водопроводни отклонения в кв. „Лозенец” се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района по ул. „Кораб планина” от ул. „Златовръх” до ул. „Бабуна планина” и ул. „Йосиф Обербауер”, по ул. „Елин връх” от ул. „Козяк” до ул. „Капитан Тодор Ночев”. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес ул. „Кораб планина” ъгъла с ул. „Бабуна планина”; ул. „Димитър Търкаланов” ъгъла с ул. „Елин връх”.

Във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Якубица” кв. „Лозенец” се налага спиране на водоподаването от 11:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на по ул. „Якубица” от ул. „Бигла” до ул. „Кораб планина”. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа дружеството ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес ул. „Якубица” ъгъла с ул. „Кораб планина”.

В петък във връзка с прекъсване на сградно водопроводно отклонение по ул. „Искър”  кв. „Ботунец” се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района ул. „Извор”, ул. „Мусала”, ул. „Зорница”. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес ул. „Искър” ъгъла с ул. „Зорница”.

Във връзка с подмяна на спирателен кран на ул. „Медникарска” кв. „Хаджи Димитър” се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 17:00 часа на клиентите на "Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Градинарска” , ул. „Владайска река”, жп линията.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Медникарска” ъгъла с ул. „Владайска река”.

След възстановяване на водоснабдяването във всички райони, където е имало ремонт, е възможно временно повишаване  мътността на водата.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0700 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още по темата: Софийска водаспиране
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари