"Люси" надделя над "Херкулес" сред киноманите в Америка

Екшън трилърът реализира $ 44 млн. от продажба на билети
28 юли 2014 10:43,
2
"Люси" надделя над "Херкулес" сред киноманите в Америка
Снимка: Reuters, архив

В битката за челната позиция в бокс-офис класацията на Северна Америка "Люси надделя над "Херкулес", предадоха световните информационни агенции.

Режисираният от Люк Бесон екшън трилър "Люси" със Скарлет Йохансон в главната роля на жена със свръхмозък реализира 44 милиона долара от продажбата на билети през дебютния си уикенд на екран.

Дуейн "Скалата" Джонсън в образа на митичния герой допринесе филмът "Херкулес" да събере 29 милиона през първия си уикенд по кината и да заеме второто място.

Лентата "Зората на планетата на маймуните", която доминираше в бокс-офиса през изминалите два уикенда, отстъпи на трета позиция с приходи от 16,4 милиона долара.

Четвърто и пето място в класацията заемат екшън трилърът "Чистка: Анархия" и анимацията "Самолети: Спасителен отряд". Приходите от продажбата на билети за двата филма в киносалоните на САЩ и Канада през уикенда възлизат съответно на 9,9 милиона долара и 9,3 милиона долара.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Немало е филм, който да го гледам поече от 3 пъти...освен порно филмите- ако направят класация за порното ще изгори и терминатора и матрицата и властелина на пръстените и аватара и сериала междузвездни войни, че вече се смляха да им правят серии- те като дързост и красота го напрайха. Виж Чарли Чаплин е вечен- тва и на детето и на внучето ще го показвам, ае наздраве- я съм се подкарал...