Момиче изчезна в София. Виждали ли сте го?

15-годишната Джесика е в неизвестност от 27 юли
Обновена: 30 юли 2014 18:41 | 30 юли 2014 18:28,
60
Момиче изчезна в София. Виждали ли сте го?
Снимка: МВР

Полицията издирва 15-годишно момиче от София. Джесика Мирославова Кръстева е излязла от дома си в 22,30 часа на 27 юли и още не се е прибрала.

Молба за нейното издирване подали родителите в столичното Шесто РУ.

За последно Джесика е забелязана в района на стадиона в с. Владая, откъдето следите й се губят. Момичето не за първи път бяга от къщи, съобщават криминалистите.

Джеси е слаба, висока около 160 см, има права кестенява коса, дълга до раменете.

Момичето не носи със себе си документи за самоличност.

Хората, които разполагат с допълнителна информация за издирваната, могат да сигнализират на тел.112, 9821760, 9821755 или в най близкото поделение на МВР.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


60
Още по темата: МВРиздирва се
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Да бе друго щеше да е ако я бяха кръстили с някое класическо БГ име като Пена или Гана...
27
2
 
0
 
! Отговори
Психиятър преди 9 години
До Анонимен 37Не откога започнахме, а откога започнахте е правилният въпрос! Само в Шопия я има тази изпращенящина. Какви ли не изкривявания причинява върху психиката външната среда там.
26
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен000 преди 9 години
Ако това беше новина от преди 10 г или повече, бих обърнал внимание. Като знам обаче днешната младеж, сигуно това малкото е някъде при приятели и се мисли за супер готина, че е избягала от вкъщи за пореден път. Най-вероятно и пушат, друсат се, правят секс и т.н. Едно 15г дете сега не е онова 15г дето от преди 10-20 години. Дано поне е добре детето и да се връзуми малко. А и добре ще бъде да се видят родителите да не са я малтретирали нещо, щом бяга толкова често.
25
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До АнонименОткакто взехме да питаме глупости под статии за изчезнали хора......
24
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
От кога започнахме да кръщаваме децата си с англо-американски имена ?
23
3
 
4
 
! Отговори
nikita преди 9 години
NIAKOI SEMEYSTVA NE SI PROVEJDAT RAZGOVORI PO MEJDU SI.ZACHTOTO RODITELITE SA V DEPRESa ILI ZAETI,ILI PIK AKO ISKAT DA RAZGOVARYAT S DECATA SI TE SA ZAETI S TELEFONITE SI ILI LAPTOPITE SI,I NE OBRICHTAT NIKAKVO VNIMANIE NA DUMITE NA RODITELITE SI.CELIAT SVYAT SE OBIRKA,AZ KAZVAM;RODITELI IZSLUCHAYTE DECATA SI BEZ DA GI PREKISVATE,A SLED TOVA PRECENETE DALI DA IM DADETE SIVETI ILI AKO STE SGRECHILI SPRYAMO TIAH,IZVINETE SE.PREGIRNETE GI I IM KAJETE 4E GI OBI4ATE.NAMERETE PRAVILNIA PODHOT.
22
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
*** да си днес в Бг!
21
4
 
13
 
! Отговори
самдо преди 9 години
на море е
20
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
29,По този проблем има сериозни проучвания. Глупави фантазии развива тук някой друг, не аз.
19
10
 
4
 
! Отговори
Да не се зеносват преди 9 години
Спокойно, от училище им раздават противозачатъчни.
18
6
 
23
 
! Отговори
Ив преди 9 години
За да избяга момиче на тази възраст от в къщи, значи не се чувства добре там. По-точно със сигурност в къщи имат проблеми!!! Първо родителите трябва да влязат в пътя, че тогава да започнат с превъзпитанието на дъщеря си... Дано да си вземат поука родителите и да намерят момичето!!!
17
21
 
9
 
! Отговори
до 25 преди 9 години
ти явно не си стъпвал в българско село за да знеш,че кръвосмешението е масово,не легално разбира се,но нали на българина лицемерието му стига до небесата се опитваш да ни убедиш в глупостите си,вярвай си,на никого не пречиш
16
4
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Хубаво момиче, дано нищо лошо не и се е случило.
15
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Sigora e pri nqkoi, hubav momche s marihuana v raka! Tova sa dneshnata mladej! Ti mi davash pari za zakuska to si kupuva cigari nasipno!
14
7
 
47
 
! Отговори
До 21 преди 9 години
При нас инцестът се счита за най-гнусно извращение. Откъде го измисли, че е нещо, характерно? Вярно е, че при някои европейски народи се женят братовчеди за да не се разпилее фамилното богатство, но при българите никога не е било така. Ако се случи, то е рядкост, извънбрачно е и се наказва от близките.Ако се поинтересуваш, по селата ще ти кажат, че в миналото браковете са били забранени "до 14 пояса назад",т.е. 14 поколения. Това опровергава тезата на комунистите за липса на родова памет у нас.
13
6
 
13
 
! Отговори
бай Тъпчо преди 9 години
майка и са смейше и викаше-ами на нашто Мусайбе,не му са учи бе
12
7
 
9
 
! Отговори
бай Тъпчо преди 9 години
То и ний имахме една *** от неше село имаше убавка дъщеря Мусайбе и викаха и кат питаш майка и -що не учи твойта щерка бе ами обикаля улиците
11
6
 
3
 
! Отговори
до 19,23 преди 9 години
Леко че ще уплашиш децата със твоите срещи ясе ши*ай, като обиждате сте весели като сте обидени що се мусите а оня дето го заплашваш много се изплаши
10
3
 
22
 
! Отговори
До мюсюлманин преди 9 години
Много внимавай какво пишеш тук. По-рано някой беше написал до теб или до някой друг, нагъл като теб: "Ага, нали знаеш, че ако се търсим, ще се намерим ..."
9
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Сигурно ще се върне жива и здрава, щом като това не е първото й бягство. Но за да не я търсят чрез полицията, нейните родители да не я пускат да излиза сама нощем, все пак още е малолетна!