Части от София на сухо в четвъртък

"Софийска вода" ще извършва ремонтни дейности
19 авг 2014 16:30,
2
Части от София на сухо в четвъртък
Снимка: Софийска вода

На 21 август 2014 г. (четвъртък), във връзка с подмяна на спирателни кранове на бул. „Рожен” в кв. „Илиянци” , се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 20:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Далия“, ул. „Кирил Благоев“, бул. „Рожен“, ул. „Братия“, бул. „Рожен“, от ул. „Жасмин“ до ул. „Петър Панайотов“, ул. „Братия“ от ул. „Далия“ до ул. „Комета“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. „Рожен“, ъгъла с ул. „Братия“.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Софийско поле” в жк „Дървеница“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Софийско поле“ от ул. „Белимел“ до ул. „Проф. Стоян Киркович“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Софийско поле“, пред бл. 43.

Във връзка с изграждане на уличен водопровод на ул. „Чемшир” в кв. „Кръстова вада“, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Академик Петър Динеков“ от ул. „Стойко Стойков“ до к-с „Мирамонте“, ул. „Веселие“, ул. Без име от ул. „Петър Динеков“ до ул. „Бяла мура“, к-с „Мирамонте“, к-с „Ботаника“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Академик Петър Динеков“ 17.

Във връзка с пресвързване на сдрадни водопроводни отклонения за бл. 382 и бл. 383 в жк „Света Троица“, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Майор Георги Векилски“, ул. „Димитър Петков“, бул. „Сливница“, ул. „Габрово“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: на паркинга при ул. „Пловдив“, бл. 383.

Във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. „Камен Андреев” в жк „Сердика“, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Гюешево“, ул. „Земляне“, бул. „Инж. Иван Иванов“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: пред бл. 18.

Във връзка с подмяна на сдрадно водопроводно отклонение на ул. „Блазна” в с. Долни Лозен, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Иван Пешев“, ул. „Васил Левски“, ул. „Караджин“ и ул. „Полувраг“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Васил Левски“, ъгъла с ул. „Полувраг“.

Във връзка с реконструкция на водопровод на ул. „Шумако” в кв. „Симеоново“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Шумако“, ул. 80, ул. 82, ул. 79.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Шумако“, ъгъла с ул. 80.

Във връзка с подмяна на сдрадно водопроводно отклонение на ул. 16, в кв. „Симеоново“, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. 16, от ул. 19 до ул. „Жасмин“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. 19, ъгъла с ул. 16.

Във връзка с отстраняване на авария на водопровод на ул. 3-ти март, в кв. „Филиповци“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: кв. „Филиповци“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: на площада.

Във връзка с подмяна на сдрадно водопроводно отклонение на ул. „Стефан Стамболов“, в гр. Банкя, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 13:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Хан Аспарух“, ул. „Стефан Стамболов“ №162 завод за минерална вода.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Стефан Стамболов“ №162.

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
4
 
! Отговори
до 1 преди 9 години
Хайде сега избърши си зурличката със стиска слама , жалко хейтърче...
1
8
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
za sofianci samo otrova paraziti...