Пускат движението по моста на 4-ти км на "Цариградско шосе"

Ограничението остава между Окръжна болница и разклона за летището
Обновена: 20 авг 2014 07:46 | 20 авг 2014 07:44, Красимир Ангелов
9
Пускат движението по моста на 4-ти км на "Цариградско шосе"
Снимка: Булфото, архив

От тази сутрин е възстановено движението по едно от най-натоварените трасета в столицата – моста на 4-ти км на бул. „Цариградско шосе”, който бе в ремонт, съобщават от Столична община.

Така от 04.30 часа днес до 24.00 часа на 10 септември се забранява единствено влизането на превозни средства само по северното пътно платно на бул. „Цариградско шосе” между ул. „Йерусалим” и надлеза над бул. „Александър Малинов”.

Движението на превозни средства ще се извършва двупосочно в южното пътно платно на бул. „Цариградско шосе” в същия участък.

За същия период до 10 септември се въвежда следната временна организация на движението:

в посока център се променят само маршрутите на автобусни линии с №№ 204 и 604 - от бул. „Христофор Колумб” линиите продължават под естакадата над бул. „Ал. Малинов” и завиват надясно по южния локал на бул. „Цариградско шосе” до кръговото на „Площад на авиацията” и продължават по маршрутите си.

Автобусите от линиите в променения участък спират на спирки с код „Държавна печатница” и с код „УМБАЛ Св. Анна”. Автобусната спирка в посока център, с код „УМБАЛ Св. Анна” се възстановява.

Местата на спирките за останалите линии се запазват като спирка с код „Хермес парк” се закрива.

В посока Пловдив автобусните линии се движат по маршрутите си като спазват временната организация на движение.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До иине знам дали знаеш,че до преди седмица в София валеше всеки ден по два пъти.Ти сигурно между капките щеше да го направиш ремонта.
6
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
пропуснал сте да напишете кой ще реже лентата
5
4
 
1
 
! Отговори
анонимен преди 9 години
4,ако змеш колко си прав , цена няма да има има. Особено за Борисов. Та да си дойдем на думата. Обличам се и щял ден ще се возя по моста на Цариградско шосе , че поне 200-300 метра да не ме друсат рейсовете , че ми изпаднаха бъбреците от това друсане пи Цариградско море , което асфасфалтира Борисов.Може и него да поканят , та сам да направи разликата.Добре , че и днес е по хладно, та като Фандъкова пусне и обещаните преди две години нови автобуси с климатици,чисти,здрави , всеки ден ще се
4
4
 
8
 
! Отговори
ии преди 9 години
1 април го затвориха моста на царигратско, трябваше да го завършат за по 45 дни всяко платно -> 90 -> 3 месецаСега сме края на август почти 5 месеца по късно! Сами си сметнете колко са си дали зор! При положение че става дума за един от най важните пътища в софия.Какви са клаузите за мърлячене ?!Интересно ми е кой ще компенсира софиянци за пропуснатото време и гориво заради тези мърлячи? + 20 мин X 100 дена = 2000 мин = 33 часа = 4 работни дни
3
22
 
10
 
! Отговори
Обективен преди 9 години
За толкова малък ремонтиран участък, 6-7 месеца са страшно много. Ремонта започна през март и казват че ще е до септември, но нищо чудно да се проточи и след това. Всеки друг кмет раличен от Фандъкова, Борисов и Мафиянски, би организирал този ремонт за най-много 2-3 месеца. Така че номер 2 питаш за имена - ето ти ги, всичко различно от тези тримата.
2
7
 
19
 
! Отговори
Иво преди 9 години
А ти за колко щеше да го направиш ? Напиши си и името за да гласувам за теб на следващите кметски избори
1
28
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Половин година ремонт на Цариградското шосе - Фандъкова пак се изложи.