Къде няма да има вода в столицата на 1 септември

Ще спират водата заради ремонтни дейности
29 авг 2014 16:11,
1
Къде няма да има вода в столицата на 1 септември
Снимка: Софийска вода

На 1 септември 2014 г. (понеделник), във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. 201 вилна зона „Малинова долина” , се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района : от ул. 192 до ул. 206.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. 201№49.

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване  мътността на водата.

На 1 септември 2014 г. (понеделник), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Станислав Доспевски”  кв. „Васил Левски” , се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 15:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района: по ул. „Д-р Иван Селимински” от ул. „Саранци” до ул. „Станислав Доспевски”.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Станислав Доспевски” ъгъла с ул. „Саранци”.

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване  мътността на водата.

На 1 септември 2014 г. (понеделник), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Спортист”  кв. „Требич” , се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 12:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района: по ул. „Спортист” от ул. „Латин Колев” до ул. „Любимец”.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Спортист”№6.

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване  мътността на водата.

На 1 септември 2014 г. (понеделник), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на бул. „Възкресение”  кв. „Факултета” , се налага спиране на водоподаването от 12:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: бул. „Възкресение” №88 и №88А; по безименна улица между ул. „Лайбниц” и ул. „Дръстър”.
 
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес:ул. Лайбниц”ъгъла с ул. „Възкресение”.

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване  мътността на водата.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0700 121210700 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Та сикимде къде няма да има вода.