Къде ще пресъхнат чешмите в столицата

Вижте къде ще спре водата на 21 октомври
19 окт 2014 19:15, Александър Попов
5
Къде ще пресъхнат чешмите в столицата
Снимка: Софийска вода

"Софийска вода" временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата на 21 октомври, вторник, съобщиха от дружеството.

На 21 октомври, вторник, във връзка с направа на връзки на новоизграден уличен водопровод към съществуващ на ул. „Цар Симеон” гр. Банкя , се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

- по ул. „Цар Симеон” от ул. „Иларион Макариополски” до ул. „Цар освободител”, ул. „Сливница”
- по ул. „Средна гора” от ул. „Сливница” до ул. „Рила”
- по ул. „Александър Стамболийски” от ул. „Цар Освободител” до ул. „Стефан Стамболов”
- по ул. „Стефан Стамболов” от ул. „Александър Стамболийски” до ул. „Несебър”, ул. „Приморско”, ул. „П.К.Яворов”
- по ул. „Хисаря” от ул. „Стефан Стамболов” до ул. „Москва”

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа ще бъде осигурена водоноска на паркинга на общината. След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.

Пак на 21 октомври, във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение по ул. „Атанас Узунов” в кв. „Редута” няма да има вода от 10:00 до 17:00 часа по ул. „Атанас Узунов” от ул.”Калиманци” до ул. „Поп Харитон”.

Във връзка с разкриване на уличен водопровод на бул. „Тодор Александров” се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района по бул. „Тодор Александров” от бул. „Инж. Иван Иванов” до ул. „Българска морава”, допълват от дружеството. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа ще бъде осигурена водоноска на бул. „Тодор Александров” на ъгъла с ул. „Одрин”.

На 21 октомври, във връзка с прекъсване на сградни водопроводни отклонения на ул. „Богданци” в жк. „Гевгелийски”, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 часа на живеещите в района по ул. „Богданци” от ул. „Мировци” до ул. „Гевгели”.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на бул. „Цар Борис” ІІІ кв. „Княжево” , се налага спиране на водоподаването от 12:00 до 14:00 часа на живеещите в района на бул. „Цар Борис” ІІІ от №428 до №460

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури водоноска на бул. „Цар Борис” ІІІ №434.

Във връзка с изпълнение на инвестиционна програма за реконструкция на уличен водопровод на ул. „Мургаш” с. Сеславци, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

- ул. „Стара планина” от №63 до №77
- ул. „Сърбин” от №13 до №19
- ул. „Боримечката” от ул. „Ковачка” до ул. „Мургаш”
- ул. „Мургаш” от ул. „Боримечката” до ул. „Мургаш” №38
- ул. „Ковачка”, ул. „Бързачка”, ул. „Баба Тонка”

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури водоноска пред кметството на с. Сеславци. След реализацията на този инвестиционен проект клиентите на „Софийска вода” живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.

На 21 октомври, във връзка с ремонт на сградно водопроводно отклонение на ул. „Свети Бенев” кв. „Кумарица”, се налага спиране на водоподаването от 14:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Отдих”, ул. „Шопска”, ул. „Димитър Вачев”, ул. „Заводско шосе”

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Искърска” с. Негован , се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 14:00 часа на живеещите по ул. „Искърска” от ул. „Училищна” до ул. „Стоян Тодоров”.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Подем” кв. „Орландовци , се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 13:00 часа на клиентите по ул. „Подем” от ул. „Локорска” до ул. „Мара Бунева”.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0700 121210700 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още по темата: Софийска вода
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
0
 
! Отговори
Hahaha преди 9 години
A tova e chak NOVINA :D :D :D
1
0
 
1
 
! Отговори
Дедо Мъди преди 9 години
Оф ама много им се иска тези да ги напъдят от София и да им вземат концесията!