90% от софиянци вече имат парно, обяви Топлофикация

Има училища без топло, но директорите са поискали отлагане
28 окт 2014 18:25,
7
90% от софиянци вече имат парно, обяви Топлофикация
Снимка: архив Булфото

90% от общо 17 300-те абонатни станции в София вече са включени и отопляват жилищата на столичани. Това съобщиха от „Топлофикация”-София.

Още по темата
Без отопление остават все още сградите, които с решение на етажната собственост поради някакви причини са поискали включване на по-късен етап, както и блоковете, в които техниците на компанията са установили, че вътрешната инсталация е празна, което е признак за продължаващи ремонти и има опасност от наводняване в жилищата.

Парно вече има във всички детски градини, в здравните заведения и в почти всички училища. Има обаче и учебни заведения, в които все още е студено. Причината е, че там директорите са поискали отлагане на включването.

От дружеството припомнят, че общото включване на отоплението в София започна в неделя, когато бяха изпълнени задължителните  условия – три последователни дни със средноденонощна температура под +12 градуса и дългосрочна прогноза за трайно застудяване през следващите 7-10 дни.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още по темата: парнотоплофикация
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
1
 
! Отговори
Топлофекация преди 9 години
Ало топлото нещо се бъзикате с тълпата с тези изявления - температурата е толкова мизерна че врабчетата умират замръзнали на радиаторите.
5
0
 
1
 
! Отговори
уж клиент преди 9 години
Да, да, да - 90% пуснато - а че 80% от тези 90% са повторно спрени заради избили аварии, 3-ти ден на бул Мария Луиза няма топла вода и парно. Само в неделя вечерта на 26.10 и то след 21 часа ми вдигнаха - аварийната група изглежда по погрешка, call центъра им изобщо не ***, най-малко 20 пъти съм звънял в различни дни и в различни часове докато спре да набира - "Всички линии са заети." - абсурдно е просто. Казаха че имало авария и понеделник вечерта щяло да има топло - днес е сряда! Следва КЗП
4
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
sofianci ne im tria parno ,da se kaliavat .
3
5
 
1
 
! Отговори
? преди 9 години
И кво трябва да ми дреме? Нима това е национална новина?
2
1
 
6
 
! Отговори
коко преди 9 години
А защо тия тюфлеци от Топлофикация закъсняха толкова много с пускането!? ЗАЩО БЕ???И освен това топли много слабо!А да видиме с какви сметки и хитринки ще ни шашнат на касите другия месец?Само да внимават да не им е за последно!!!!!!!
1
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Пуснато но е много слабо, май газа свършва?