"Ауди" блъсна четирима на спирка в кв. "Надежда"

Пострадалите са с леки наранявания
19 ное 2014 19:55,
41
"Ауди" блъсна четирима на спирка в кв. "Надежда"
Снимка: Архив, Булфото

Лек автомобил "Ауди" блъсна четирима души на спирка на градския транспорт в столичния кв. "Надежда". Инцидентът е станал около 17.40 часа на улица "Бели Дунав", съобщиха от МВР пред БНР.

Автомобилът е управляван от 22-годишен мъж от София. Колата е поднесла на хлъзгавия път, качила се е на тротоара и е блъснала хората, които са били на спирката. 

Пострадали са леко мъж, жена и две деца. Откарани са в болница за преглед.

Ранените са с изключително леки травми, като двете деца са се разминали почти само с уплаха. Най-сериозно е пострадала жената -  тяхната  майка, която е с наранявания в областта на краката.

След инцидента водачът е останал на мястото на катастрофата, където в момента продължават огледите и има екипи на Пътна полиция.

Превишена скорост и износени гуми са вероятните причини за инцидента.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


41
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
0
 
! Отговори
АНОНИМНА. преди 9 години
ДО 6 . А ПИТАМ АЗ ВИЕ БЯХТЕ ЛИ НА МАГИСТРАЛА"ТРАКИЯ" И ВИДЯХТЕ ЛИ СЪС СОБСТВЕНИТЕ СИ ОЧИ СЛУЧКАТА ИЛИ ПРОВЕДОХТЕ РАЗСЛЕДВАНЕТО?! МАЙ НЕ Е ТАКА КАКТО ВИЕ ПИШЕТЕ. НЕ ЗАЩИТАВАЙТЕ КАУЗА КОЯТО НЕ ЗНАЕТЕ. ЩЕ ДОПУСНЕТЕ ГРЕШКА И КОМЕНТАР И ПСУВНИ ПО ВАШ АДРЕС.
15
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Абе Мам**и и платени драскачи във всяка една тма ще намесите Атакисти, Герберисти, Комунисти и всякакви ***. долу някой се чуди чак от къде пари за кола?!? ми на 22 години е и работи, още повече в новината се казва, че гумите не са му били износени, смятай колко е стара колата, какво има да се чудиш.
14
0
 
1
 
! Отговори
Сашобасиста преди 9 години
Само малко пояснение по темата - въпросния водач е студент ,който работи за да си плаща образованието ,а не разглезен *** с купена книжка и скъпа кола . Ауди-то е старо и гумите са в лошо състояние именно по тази причина.Никъде в статията не видях и дума за причината за инцидента ,а именно - друг шофьор го е засякъл и е избягал от мястото . Разбирам вашето възмущение ,но много често новините не се поднасят коректно. Не е употребил алкохол ,не е избягал от мястото ,просто жертва на обстоятелств
13
11
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Свинска държава с тиквен премиер.
12
5
 
0
 
! Отговори
rambo преди 9 години
Sarbite as kazali bg moshtni koli
11
7
 
11
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 9 години
до 13Аз не ти говоря по темата, брачед. Само използвах думата за марката на колата в заглавието за да бъзикна всички герберасти тук, че техният вожд си поръча 7 нови аудита А8-ци от парите на народа- бюджета, та да се почувстват неговите престъпници от партийката му по-възвишено в лъскава скъпарска колица. Селяндурският манталитет на Тиквата да си голямата работа, показвайки го материално е ясно, но защо да го показваш от парите на народа ми е чудно?????
10
0
 
25
 
! Отговори
дунавски преди 9 години
Причината е липса на мозък.
9
5
 
13
 
! Отговори
Варадеро Сидеров преди 9 години
Атакиста днес не си е получил 20-те кинта и пицата и е побеснял завалията.
8
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До АТАКИСТАбе ти верни неща казваш за комунистическата мутра Боко, ама не се усещаш че и твоя Волен е от същата артистична трупа. Само дето водещите им офицери са му дали друга роля.Затова и Народа са го направили *** и безмозъчен и да избива комплекси с какво намери.Това не е за пръв път да газят хора по спирки и тротoари
7
12
 
5
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 9 години
до 8Всеки случай не се вози в кола за 100 бона от парите на народа!
6
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Селски шебек. Като му купили кола с нея му купили и книжка.
5
9
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
А в какво се вози Волен бре? Вие не разбрахте ли, че на тоо единствената цел е да влезе в парламента, да гушне партийната субсидия и да си живее живота!
4
1
 
25
 
! Отговори
E,PK,M,B,X,KH,PB... преди 9 години
Територията е пълна с малумни *** с челна лоботомия за които няма правила и закони!
3
27
 
19
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 9 години
до 5Що не осъдите Волен? "Преби" и един полицай във Варна на летището, нали? Къде е делото? К'во стана с този случай? Май искаха да наковат Волен, а накрая всичко се оказа един фалш, както и този на магистрала Тракия. Аз ти говоря за друго, бе папагал- че Тиквата използва народни пари за да се возят неговите *** в лъскави аудита за по 100 бона парчето. Волен не се вози в лимузини закупени от данъците на народа. Т'ва ясно ли ти е , тъпан?
2
19
 
20
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 9 години
Да каже Тиквата по-добре има ли морал някакъв, че от държавния бюджет се обзаведе със 7 Аудита А8 на стойност 800 000 лева миналия месец та да си разкарва рецидивист Цветанов, алкокохолика - *** Рашидов и праскините Цачева и Лилянчето Павлова.
1
5
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Поредния *** който си е купил книжка а тате хубава кола.