Къде ще пресъхнат чешмите в столицата на 27 януари

Вижте в кои квартали ще бъде спирана водата
25 яну 2015 17:43, Александър Попов
0
Къде ще пресъхнат чешмите в столицата на 27 януари
Снимка: Софийска вода

На 27 януари, вторник, във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Суходолска” жк. „Западен парк”, се налага спиране на водоподаването от 10:00  до 22:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Западна”, бул. „Царица Йоанна”, бул. „Вардар” и бул. „Александър Стамболийски”.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури водоноска на ул. „Сава Михайлов” ъгъла с ул. „Найчо Цанов”.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение до бл. 2 жк. „Слатина” , се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на ул.„Слатинска река”, ул. „Камчия”, ул. „Кривина”, ул. „Гео Милев”. След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване  мътността на водата.

Пак във вторник, във връзка с преработка на тръбна разводка на хидрофорна уредба до бл. 80А  жк. „Лагера”, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на бл. 80А, бл. 80Б (висока зона). При продължителност на строително-ремонтните дейности ще бъде осигурена водоноска на ул. „Баба Илийца” срещу подземни гаражи за бл. 80А и бл. 80Б.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Житница” с. Житен, се налага спиране на водоподаването от 9:30  до 14:30 часа на живеещи в района на ул. „Липа”, ул. „Акация”, ул. „Златен клас”, ул. „Костинбродски път”, ул. „Минзухар”, ул. „Житница”. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури водоноска на ул. „Крива река” ъгъла с ул. „Липа”.

Във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на ул. „Пловдивско поле” кв. „Дървеница”, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на живеещи в района по ул. „Пловдивско поле” от ул. „Иван Боримечката” до ул. „Проф. Марко Семов”, ул. „Константин Игнатов”, ул. „Дървенишка река”, ул. „Равногор”, ул. „Въртопо” №24 и бл. 16.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа ще бъде осигурена водоноска на ул. „Пловдивско поле” №8. След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване  мътността на водата.

След реализацията на този инвестиционен проект клиентите на „Софийска вода” живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение до бл. 9 жк. „Сердика”, се налага спиране на водоподаването от 10:00  до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в бл. 9.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа ще бъде осигурена водоноска пред вход 1 на блока. След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване  мътността на водата.

Във връзка с монтаж на водомерен възел на ул. „Добри Войников” №8 жк. „Лозенец”, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 19:00 часа на живеещите по ул. „Добри Войников” от бул. „Христо Смирненски” до ул. „Милин камък”. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на ул. „Добри Войников” ъгъла с ул. „Христо Смирненски”.

Във връзка с ремонт на уличен водопровод на ул. „Кузман Шапкарев” Център, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 15:00 часа на живеещите по ул. „Кузман Шапкарев” от ул. „Ген. Йосиф В. Гурко” до ул. „Иван Вазов”.

Във връзка с разкриване на уличен водопровод на ул. „Емануил Попдимитров” кв. „Витоша”, се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Емануил Попдимитров” от ул. „Ангел Каралийчев” до ул. „Емануил Попдимитров” №23. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа ще бъде осигурена водоноска на ул. „Емануил Попдимитров” ъгъла с ул. „Ангел Каралийчев”. Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари