Къде в столицата спира водата на 28 февруари и на 4 март

"Софийска вода" ще ивършва ремонтни дейности
27 фев 2015 16:56, Анисия Иванова
0
Къде в столицата спира водата на 28 февруари и на 4 март
Снимка: Софийска вода

"Софийска вода" временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата на 28 февруари и 4 март, съобщиха от дружеството.

На 28 февруари, събота, във връзка с монтаж на спирателен кран в жк. „Люлин“ 3 се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района по бул. „Захари Стоянов“ от бул. „Панчо Владигеров“ до ул. 308, базар“Искра“, КООП пазар. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес бул. „Захари Стоянов“ – на КООП пазара.

На 4 март, сряда, във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. „Будапеща“ Център се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Клокотница“ - от бул. „Княгиня Мария Луиза“ до ул. „Будапеща“, по ул. „Будапеща“ - от ул. „Козлодуй“ до ул. „Клокотница“, ул. „Рила“ -
по ул. „Веслец“ - от ул. „Козлодуй“ до ул. „Рила“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Рила“ ъгъла с ул. „Веслец“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още по темата: ремонти
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
Услугата коментари е временно недостъпна. Извиняваме се за неудобството.