Мъж вади нож на полицаи след семеен скандал в София

Нападателят е обезвреден със стоп-патрон
Обновена: 28 фев 2015 09:43 | 28 фев 2015 09:41, Веселина Йорданова
23
Мъж вади нож на полицаи след семеен скандал в София
Снимка: архив, БулФото

Мъж е нападнал с нож полицаи в столичния квартал „Зона Б-5”, съобщиха от пресцентъра на МВР за "Фокус".

Инцидентът е станал към 23.40 часа снощи.

Два автопатрула на полицията са реагирали на сигнал за семеен скандал. На място първият екип бил нападнат с нож от 38-годишен мъж, който е криминално проявен и регистриран за наркотици.

Вторият екип, който е чакал на улицата, пресрещнал агресивния мъж, а той отново насочил ножа към униформените.

Един от полицаите е произвел изстрел със стоп-патрон и е ранил леко нападателя. Той е откаран в болница без опасност за живота. Няма пострадали служители на полицията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още по темата: МВР
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
какво ли щеше да стане , ако в САЩ извади нож на полицай , сигурно утре щеше да му е погребението
14
1
 
18
 
! Отговори
ГРАЖДАНИн преди 9 години
браво на нашата полиция така трябва да се действа.Нопо често да се прибягва към ползване на оръжието иначе тазипаплач не се оправя.
13
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
15 ti si ot tiq deto nai golqmoto im dostijenie e slujbata v kazamata.sigoren sum che kao vidish kuma se naakvash.milion procenta sum ubeden.ela mi go kaji tovw v ochite da pretarpish leki promeni uk tame.momichenceto mi sladko
12
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ei 15 mone da se vidim da vidm kolko ti tejat dumite.....
11
5
 
21
 
! Отговори
Мирослав преди 9 години
До 15 Не, не съм от тях! Написал съм, че между тях има и добри хора, има и такива дето не са стока! Аз лично съм срещал и от двата типа униформени! Но забравих, че това си е типично българска черта - да оплюваме всеки който не е на нашето мнение! И всички са по-*** от теб, всички да прости селяни и т.н... Точно заради това, 25 години ни мачкат една шепа хора! За единство българина не е чувал, всеки се спасява сам и се радва дори когато на другия му е зле! Това е истината!!!
10
14
 
8
 
! Отговори
до 11 преди 9 години
Мирославчо..какво уважение към тез мързеливи..престъпни корумпирани *** с вид на полски пъсари от началото на 19 век? Ти от тях ли си?)))
9
2
 
20
 
! Отговори
АНОНИМНА МАЙКА. преди 9 години
ДО КОГА ЩЕ БЪДАТ БЕЗЗАЩИТНИ ПОЛИЦАИТЕ?!
8
5
 
36
 
! Отговори
Мирослав преди 9 години
Каква е тая държава? В България хората работещи в служби като МВР, военни, пожарна, гражданска защита и т.н. нямат никакъв статут в обществото.. В нормалните държави на тези хора се гледа с уважение и никой не смее да посегне! Какви са тези закони? Посегнеш ли на униформен трябва директно затвор! Не може да няма грам капка уважение към тези хора! Не всички са стока, но все пак! Докато не започнем да се уважаваме един друг, тези горе ще ни правят на маймуни и ще ни третират като овце!!!
7
0
 
29
 
! Отговори
DA преди 9 години
все едно живеем в хотел,а не в държава,въпреки,че сме от третия свят-каква е тази регистрация,бе хора?!Сега пак ли ще го регистрирате за ножа?!
6
3
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Погледнете само как е написан материала. Оставаш с впечатление, че грижата е за ***, че е съвсем леко наранен, ох извинете, но веднага закаран в болница където му е оказана помощ!?! Това, че нашите полицаи не стават за нищо е ясно, но и че са ги оставили да висят във въздуха също се разбира. В гадната Америка ще го надупчат като решето.
5
1
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ако беше в Америка го застреляха тоа наркоман
4
1
 
19
 
! Отговори
. преди 9 години
Pak dobre , che sa im ostavili stop patroni , mojeshe da se nalaga da go podplashva s kapsi , durjavata pazi dobre prestupnicite :)
3
5
 
18
 
! Отговори
милиционера преди 9 години
И какво мислиш, че са правили там полицаите? Гледали са си бизнеса?, пиели са кафе?, и случайно някакъв с нож им изкача и им нарушава спокойствието!? Може ли да си толкова Пр0ст?!
2
6
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ТАКИВА НАПРАВО ДА ГИ ТРЕПАТ КО СЕ ЗАНИМАВАТ СЪС СТОП ПАТРОНИ
1
21
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Българските милиционери работят само когато трябва да спасят собствената си кожичка.Ако се наложи да защитят гражданството...не е тяхна работа...