Трамвай 8 с променен маршрут през уикенда

От общината ще правят ремонт по релсите
26 мар 2015 16:19,
0
Трамвай 8 с променен маршрут през уикенда
Снимка: архив Булфото

Ремонт на трамвайните релси по линия номер 8 и контактно кабелната мрежа ще се извърши на 28 и 29 март, съобщават от Столичната община.

За времето на ремонта от 05.00 до 16.00 ч. на 28 и 29 март се въвежда временна организация на движението. Трамвайна линия номер 8 ще се движи от Съдебна палата до ж.к. "Западен парк". След 16.00 ч. движението ще се възстановява по обичайния маршрут.

Разкрива се временна автобусна линия номер 8-ТМ с маршрут: от ж.к. "Люлин" по бул. "Добринова скала", бул. "Д-р Петър Дертлиев", "Панчо Владигеров", бул. "Царица Йоана", ул. "Булина ливада", бул. "Александър Стамболийски", бул. "Вардар" и по бул. "Царица Йоана" по маршрута двупосочно.

Автобусите ще спират на съществуващите автобусни и трамвайни спирки и на временни спирки: двупосочна на кръстовище бул. "Царица Йоанна" и ул. "Луи Пастьор"; еднопосочни: на ул. "Булина ливада" при бл. 63 в посока център, на бул. "Царица Йоана" на 50.00 м след левия завой от бул. "Вардар" и на бул. "Панчо Владигеров" на 100 метра след бул. "Захари Стоянов" в посока ж.к. "Люлин".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още по темата: трамвайсофияремонт
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари