Кеч на светофара – СА срещу ОВ

Култови бокс сцени от светофар в столичния ж.к. "Младост"
1 апр 2015 15:37,
233
Кеч на светофара – СА срещу ОВ
Снимка: Facebook

Клип, подобен на онези, които сме свикнали да гледаме в руските социални мрежи, стана хит у нас. Само че този път видеото е заснето не в далечна Русия, а в София, ж.к. "Младост".

Въпреки че не става ясно какво точно се е случило, не е трудно да предположим: конфликт на пътя и удобен за саморазправа червен светофар. Впечатляващото тук е, че не водачът на софийския автомобил раздава юмруци, напомнящи поредицата от кино класики Роки, а пасажерът до него. Освен, ако автомобилът не е с десен волан.

Клипът бързо се превърна в хит, а коментарите отдолу са красноречиви – случката е в "Младост"! Някои от потребителите, коментирали видеото, определят бойните техники на мъжа извън колата като параолимпийски. Други пък твърдят, че участниците в импровизирания бой са гледали твърде много руски клипове.

В крайна сметка обаче по-важното е, че всичко се разминава бързо и без особени последици: светофарът светва в зелено, а колоната не тръгва, започват клаксоните на изнервените шофьори. Тук шофьорът на ловешкия автомобил вдига прозореца и просто тръгва. Примерът му е последван и от софийския автомобил.

Дали схватката е продължила и на следващия светофар, историята мълчи.

Вижте и сцената: 

Mma човека извън колата vs човека в колата!

Posted by Nikola Stoianov on Monday, March 30, 2015

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


233
Още по темата: боксмладостсветофар
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
158
0
 
0
 
! Отговори
БРАННИК преди 9 години
Цял живот сеир!
157
0
 
5
 
! Отговори
Бокса преди 9 години
Не му дава да слезе от колата, подпира с крак вратата, вдига гарда и отнася в камбаната няколко десен прав...прозореца се затваря, вдигаме гарда пипаме нослето за кръвчица и вадим походка "де ла май го смазах, А?!?!?"
156
0
 
5
 
! Отговори
lowech преди 9 години
хаха тоя го бие от колата седнал
155
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Комплексирани селяни!
154
0
 
0
 
! Отговори
martin преди 9 години
До АнонименТой караше просто джипа е с десен волан.
153
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Една от причината да напусна БГ и София - кисели гЪзари навсякъде по улиците. Трябваше ми година да се утърся от стреса да шофирам. В УК ако ще и депутат да си или милионер всеки си спазва правилата, закона е един за всички. И не, не мия чиний или работя в метрото.
152
1
 
4
 
! Отговори
селски преди 9 години
До Никога в СофияА ти какво правиш тогава в София?
151
7
 
12
 
! Отговори
уйо преди 9 години
Танзания трябва да се казва тази държава. Откакто София се напълни с кореняк софиянци които в петък си отиват по родните села София заприлича на едно голямо село и всеки *** се мисли за велик все едно се намира в селската кръчма. А какво остава ако продаде някоя нива или гора.....пристига в София дава си всички пари за жип и става батман. Всички селяни на кайма.
150
1
 
11
 
! Отговори
essed преди 9 години
Какво да кажа,*** всякакви,срам ...
149
13
 
15
 
! Отговори
Никога в София преди 9 години
Най-гадния град - СОФИЯ
148
7
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Чета коментарите и се чудя...чудя се и чета....Каква е тази масова заблуда, на съществата наричащи себе си - СТОЛИЧАНИ!!! Вие за по-итнелигентни ли се смятате от всички останали? Това да си роден в София и родителите ти да са родени в София автоматично ви прави гении ли??? В прекрасната провинция има толкова много достойни хора, които са имали късмета да намерят своето поприще далече от високомерието на тъѝ наречените СТОЛИЧАНИ.
147
7
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
този не може да е българин
146
8
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Столицата не е на Софиянци а на всички българи. Нали казваме столицата на българия. Ако на селяните в София, така наречените шопи им пречи - ами преместете се. Това е столица, а не курорт. По цял свят в столиците е лудница и има много ***. Там живеят бачкатори основно.. Отрудени и изнервени хора
145
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Живота е напрегнат и много хора са луднали вече. А в София 90% от хората живеят на кредит.. Това си е много напрежение. Добре че се махнах от там
144
1
 
27
 
! Отговори
.. преди 9 години
ее*ати нещастниците жалки комплексари.. тоя с джипа типично за селянин (говора за манталитет) в софия големия биткаджия в стойка чак седи..............а не се вижда къф е .... мизерия.. много прости хора ограничени живеещи жалкия си еднообразен живот ден за ден..
143
1
 
15
 
! Отговори
Аман преди 9 години
Имам огромен патлак който и аз ще сложа в колата вече, аман от бабаити и тарикати. Ако някой си позволи по тоя начин да ме атакува докато съм си в автомобила ще го отнесе усещам. ***.
142
9
 
35
 
! Отговори
До "брей" преди 9 години
"Двама селяни-единия от София......"Това,че колата е със софийски номер,не гарантира,че шофьора е софиянец!!!Половината селяни,дошли да стават "софиянци в повече",отдавна са се обзавели с коли със софийска регистрация!но като си отворят устата-МЯКАНЕ!!Иначе все са в София!
141
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Марийче, де да зяпам клипа ***
140
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Та той дори не кара джипа. Явно се прави на мачо пред шофьорката.
139
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Хляб и зрелища ,не е само девиз от древен Рим,а ежедневие у нас.