Понеделнишки туш с трафика

От утре започват ремонтите на 10 ключови места
19 апр 2015 09:55,
68
Понеделнишки туш с трафика
Снимка: архив, Булфото

Столичната община започва ремонти на вътрешнокварталните улици, мостови съоръжения и тунели.

От понеделник се очаква движението да бъде блокирано на 10 места, съобщава БНР.

Още по темата
Над 30 км булеварди затварят за ремонт. Това ще са: площад "Руски паметник“ и булевардите "Тодор Каблешков", "Монтевидео"," Владимир Вазов", "Сливница", "Ботевградско шосе", "Александър Малинов" и "Ал. Дондуков". Затворени ще бъдат и 20 мостови съоръжения.

Само преди дни зам.-кметът на столицата Любомир Христов обяви, че дават старта на рехабилитацията на "Цариградско шосе".

Първият етап от ремонта ще бъде от Околовръстното шосе на столицата до разклона за Летище София.

Предстои и поетапното модернизиране на кръстовищата в столицата. На тях ще се инсталират датчици и системи за мониторинг. Така ще се улесни движението в центъра, ще се спести гориво и ще се облекчи преминаването на линейки, пожарни и на масовия градски транспорт.

За жалост, очакванията са, през цялото лято, софиянци да бъдат свидетели на огромни задръствания. Ремонтите се очаква да приключат до 15-и септември.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


68
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
0
 
2
 
! Отговори
Васко преди 9 години
До Юргенмнооого, мнооого комплекси.
34
0
 
3
 
! Отговори
HAVOC преди 9 години
До ЮргенТогава защо пишеш на БЪЛГАРСКИ? Как си успял да прочетеш и разбереш статия на БЪЛГАРСКИ? Защо четеш сайтове и статии за БЪЛГАРИЯ? Само едно ще ти кажа - мнението е като ***, всеки си има по едно!
33
1
 
4
 
! Отговори
софиянец преди 9 години
Който не харесва града да си избере друг и да върви в него. Аз го харесвам и с удоволствие гледам как се ремонтира и обновява. Да, има гадни и некачествени ремонти тук там, но за моя радост позитивите са повече. Отне много време и много кметове докато започне нещо да се прави тук. Е сега се праеи и това е добре...
32
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
E idvat izbori..trabva da se imitira deinost..dnes remonti ...dogodina pak
31
17
 
7
 
! Отговори
Юрген преди 9 години
аз не съм станал и няма да стана софиянец,макар,че там беше моето детство,аз не искам да съм българин въобще и успявам,вие си стойте там и се успокоявайте с измислената си велика история,никога не сте били велики,винаги ще си останете варвари,това сте вие българите,аз не съм такъв,отказвам!
30
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен 44Никой не ти е виновен, че си ограничен само до София и Бг. Другите сме виждали това и в чужбина. Нормално е където има работеща икономика. За България е кофти, че само в София се въртят някакви пари, но скоро и те ще спрат.
29
8
 
11
 
! Отговори
Браво и точно 48! преди 9 години
Трябва да се забрани на Софийска община да прави некачествени ремонти и всяка година да се отчитат разходи за едни и същи такива. Това Цариградското колко пъти го правиха?, а естакадата към летището до оня ден беше в ремонт и сега отново затворена и т.н и т.н. да не изброявам. Общината на съд!! за безстопенственост. Кмет и зам. кметове също на съд!! и те са у кюпа. Некачествени материали и кражба на такива и до кога, бе Община? С чужда пита помен правите. Контрол, народее, контрол и съд!!
28
11
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Така ви се пада герберска *** долна, всяка година ви затварят половината град ЗА ДА РЕМОНТИРАТ ЕДНИ И СЪЩИ УЛИЦИ, беснеете по задръстванията, прибирате се по 3 часа от работа, ама пак с герберастката бюлетина! Пада ви се и още как!И какво се оказа - пътищата на Фандъчка и Тиквун не могат да издържат и една година :D :D :DАбе вие сте *** бе
27
5
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Само в *** може да се види селяне каращи кола за 1000лв зареждаш гориво за 300лв, говорещ по телефон за 1500лв и получаващ заплата 400лв!
26
20
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Само в България може да се видят автомобили с по един човек вътре и това е масова практика.Всеки *** дошъл в София идва с таралясника си - и то не само със своя, а и с този на селянката си и на двете си селянчета, на които е купил книжките. После нямало да има задръствания и да висим по 15 минути на кръстовищата в очакване светофарът да светне зелено.
25
10
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Голям кеф, нека герберастити повисят малко по задръстванията, та да им дойде акъла следващия път, когато трябва да гласуват.
24
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
О ремонта на Малинов си е класика за учебниците как не трябва да се прави.Разширха го на места през 200 метра след това пак се стеснява. Завойте по светофарите и регулирането им е ужасно. Продължаваш напред и след кръстовището си в насрещното.Да не говорим за пешеходиците какви способности трябва да имат за да успеят да пресечат.
23
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До до 32Навременната смяна на консумативите не подлежи и на бегло съмнение
22
23
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Имаме си ний кметицаТиха корумпирана женицаОт 'де намери Боце да я туриБарабар със селските потури
21
9
 
37
 
! Отговори
Do user преди 9 години
Не, сега по Малинов е много по-зле, отколкото беше преди !! Светофарите са през 20 метра !! Такава простотия може само в Бг да се измисли и реализира....
20
17
 
20
 
! Отговори
user преди 9 години
Забравих да спомена, че с удоволствие бих ползвал метро, но вътре първо, че мирише на умрели лебеди (особено сутрин), второ не е проектирано да бъде удобно и с кола стигам по-бързо, трето защо не виждам политици вътре?! Защо Бойко, Фандъка или който и да е не го ползва, нали е много приятно и европейско?!
19
13
 
23
 
! Отговори
user преди 9 години
Защо да нямам кола, след като плащам данъци, гражданкса, винетка, бензин с включен акциз и ДДС?! Кой го интересува къде ходя и какво правя с автомобила си след като плащам?!Това едновременно затваряне на толкова възложи точки е безумие. Да ги затварят етапно, но да се работи 24 часа, а не 4 месеца да правят ремонт, който може да се реализира за 2 седмици. Направиха ремонт на Малинов и какво пак същата работа, че и по-зле.
18
13
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Чета тук разни умници, много коли имало, всеки искал кола и т.н. Общинарите какво направиха за последните 10 години? От една страна да има паркинги а от друга да влизат пари. Но те само крадене и далавери, една Зелена вълна не направиха за 20 години. Какво искате от смотаната даскалица, каквото и каже тъпака от Банкя това прави. А може толкова колкото знае. И сега с ремонтите ще окраде тлъсти парички защото идват избори и ще пазарува мургавелки и общинари.
17
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен 26За смяна на големия вентилатор на радиатора с труда - 140 лв.Колата ми далеч не се нуждае от ремонт всеки месец.Карам Леон.А как става поддръжката? - ако се наложи ремонт, плащам със събраната сума и доплащам.
16
4
 
6
 
! Отговори
до 29 преди 9 години
До АнонименТи откъде знаеш с колата си кой къде ходи, и дали пътува безцелно? Как можеш да знаеш напълно непознат за какво ползва колата си? Или съдиш по себе си?