Пука ли някой нарочно гумите на колите в София?

Сигнали засега има в крайни квартали на столицата
23 апр 2015 11:13,
25

Снимка: Dnes.bg

Завръща ли се пироманът, който палеше коли из големите градове, но с шиш и пукащ гуми? Този въпрос си задават десетки столичани през последните седмици. Все повече от тях се натъкват на изнервящата гледка сутрин – спукана гума, научи Dnes.bg.

Сигнали за атаката засега има само в крайните квартали на Запад и на Север в столицата – в "Люлин" и "Надежда".

И наистина – само пред два-три блока в столичния квартал "Надежда" 1 има няколко автомобила със спукани гуми. Повечето от тях са паркирани на разрешени за това места, не са на тротоар или тревни площи.

Сред пострадалите автомобили има както нови, така и стари. Както и при случаите с палежите на автомобили, и сега не може да се открие логика в посегателството на неизвестния злосторник, ако се предположи, че това е целенасочена атака.

От спукани изневиделица гуми "изпищяха" и в "Люлин". Жители на мегаквартала споделиха, че те също са заварили колите си със спаднали гуми.

"Като отидох сутринта и колата ми – клюмнала на една страна", сподели жител от "Люлин" 10. Той си сменил веднага гумата, защото наблизо имало вулканизатор. Човекът разказа, че и други съседи били "ужилени".

Някои веднага сменят гумите, но другите не, защото не всеки има под ръка резервна гума или пък може да я смени.

А викането на вулканизатор на място е сложно и отнема време.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Още по темата: спукани гуми
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И в Лагера също....
17
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Защо триете, бе?!Предупреждавам хората каква може да бъде причината.През 90-те години много от нас изпатиха от умишлено разкъртване и повреждане на водосточни тръби - така някои си осигуряваха клиенти.
16
1
 
7
 
! Отговори
вълчи капан преди 8 години
ха да смеят да ми припарят до колата тез наркомани,аз спя някой път вътре и точно дебна ей такива _дерасчета,стъклата ми са полузатъмнени и искам да им кажа че набарам ли ги там ше си останат.
15
1
 
3
 
! Отговори
до 17 преди 8 години
Резак е баща ти! Благодарение на каунския ти мозък рано или късно и турски ще говориш! И се научи да броиш, защото мисля и 2 клас не си завършил!
14
5
 
15
 
! Отговори
до 17 преди 8 години
Кого заблуждаваш бе ***, не си никакъв българин, а резак, който си мечтае за тези земи, ама само с мечтите ще си останеш. Марш да се дупиш в Анадола!
13
19
 
13
 
! Отговори
аман вече преди 8 години
Ей няма да се оправи този *** и скапан народ! За нищо не ставате ***! Жалко, че и аз съм българин вече започвам истински да съжалявам за това и да се срамувам, че съм такъв! Да ни взимат турците и да се свършва!
12
0
 
21
 
! Отговори
Ангелин преди 8 години
Има две възможности... едната наподобява сюжета на филма "Хлапето" с Чарли Чаплин, а другата, която е по-малко вероятна е просто някой социопат си прави кефа за сметка на другите хора.И на мен са ми крали акумулатор (на няма и два месеца) и се чудих дали да подам жалба в полицията... е като знам, че няма да има никакъв отзвук се отказах.
11
1
 
32
 
! Отговори
Edin преди 8 години
Хората от квартала първо трябва да пробват да пукнат главата на кварталния гумаджия. Твърде вероятно е тогава проблемите да спрат.
10
1
 
15
 
! Отговори
до 10 селянин преди 8 години
Като ти откраднат коня за луканки , ша ти запука.
9
0
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"Пука ли някой нарочно гумите на колите в София?"Не бе, едва ли ги пука нарочно, вероятно без да иска...
8
0
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
В моя квартал се пукат гуми, крадат се чистачки, драска се с ключ, чупят се стъкла и т.н. Няма значение дали си паркирал разрешено или не. Разбирасе скъпите коли и джиповете не се барат. Аз го отдавам на мишешката природа на повечето бг мъжкари. Лесно се разпознават по евтините анцузи и чалга мелодии на телефоните
7
27
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Абе стига с тая столица бе каква столица да си държат колите в гаража .
6
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
В Люлин 10 историята се повтаря.Уредели колите в платения паркинг. Ако имахме полиция да са отишли да говорят със собствениците и да ги пратят в ареста за 48 часа.
5
0
 
31
 
! Отговори
:) преди 8 години
На пъпа на София, ул. Аксаков има един, който пука гуми и който целият район го научи, само на полицията остана неизвестен...
4
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"Завръща ли се пироманът, който палеше коли из големите градове, но с шиш и пукащ гуми?"Как пък решихте, че става въпрос за един и същ човек? Единия пали коли, а другия пука гуми, кат точно направихте връзката между двете?
3
1
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Наблизо имало гумаджийница. Сигурно с много непродадени гуми в склада...
2
1
 
18
 
! Отговори
Кон преди 8 години
Не разбрах, пука ли някой гумите на колите в София?
1
3
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
На мен пък ми откраднаха огледалата. Скапана държавица излезнахме.