Къде ще пресъхнат чешмите в столицата на 5 май

Вижте планираните ремонти на "Софийска вода"
0
Къде ще пресъхнат чешмите в столицата на 5 май

На 5 май, вторник, във връзка с монтаж на спирателен кран до бл. 526, жк. "Овча купел", се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на бл. 504, бл. 503, бл. 509, бл. 510, бл. 526, съобщиха от дружеството.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа ще има осигурена водоноска пред бл.526.

Утре, във връзка с подмяна на сградно водопроводнно отклонение на ул. „Зорница“ в кв. "Витоша" , се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 18:00 часа на живеещите в района на ул. "Зорница". При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване на адрес: ъгъла на ул. "Зорница" с ул. "Арсеналски".

На 5 май, във връзка с пресвързване на уличен водопровод на ул. "Дядо Стоил", кв. "Кумарица", гр. Нови Искър , без вода от 9:00 до 21:00 часа без вода ще бъдат живеещите в района на ул. "Хаджи Димитър", ул. "Стадион", ул. "Поп Боне Найденов" и ул. "Кумарица". При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа ще бъде осигурена водоноска на адрес ул. "Хаджи Димитър" ъгъла с ул. "Стадион".

Във връзка с разкриване на уличен водопровод на ул. "Иван Андонов", кв. "Кръстова вада", утре без вода от 9:00 до 17:30 часа остават живеещите в района на ул. "Иван Андонов". При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Иван Андонов" ъгъла с ул. "Акад. Вера Мутафчиева".

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0700 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството.

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още по темата: Софийска вода
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари