Нов протест срещу "Софиямед" заради битото бебе

Участниците искат ръководството и собственикът да поемат отговорност
Обновена: 5 май 2015 07:54 | 5 май 2015 07:53,
16
Нов протест срещу "Софиямед" заради битото бебе
Снимка: Архив БТА

Организира се нов протест срещу болница "Софиямед" след инцидента с акушерката Емилия Ковачева и побоя над новороденото бебе Никол. Демонстрацията се организира през Facebook и ще се проведе тази вечер пред болницата, съобщи bTV.

Още по темата


Участниците в протеста искат отговорността за тежкия инцидент да бъде понесена и от ръководството на болничното заведение и от собственика. Те настояват за предприемането на мерки, че случилото се няма да се повтори.

Междувременно от самата болница разпространиха чрез своя сайт становище, че инцидентът с новороденото, който по думите им е шокирал целия екип на лечебното заведение, "се използва за компрометиране и демонизиране в медийното и обществено пространство на болница, в която работят доказали се специалисти, които ежедневно се борят за живота и здравето на хората."

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
1
 
! Отговори
Георги преди 8 години
Поредното организирано от Огнян Донев събитие, целящо да унищожи Софиямед...
14
0
 
1
 
! Отговори
Борис преди 8 години
Не е редно цялата болница да бъде наказвана, заради престъплението на акушерката! Някой поиска ли отнемане на лиценза на Луфтханза, след като техен служител извърши масово убийство? Или държавата не знае как да реагира, или и е платено!
13
0
 
1
 
! Отговори
Ам преди 8 години
Занимават ни с глупости
12
0
 
1
 
! Отговори
Молина преди 8 години
Като чух, че Протестна мрежа са забъркани и ми стана ясно, че това всичкото е една поръчка
11
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тия същите лилги без работа ли са, които протестирах и срещу забраната за кърмене в мола.
10
2
 
2
 
! Отговори
ист преди 8 години
до протестиращите майкиНе вярвам да сте поумнели за да протестирате и срещу болницата. Някой ви определя протестите. Преди четири дни писах, че в ареста до акушерката трябва да бъдат шефовете на болницата, съдията определил постоянната мярка в ареста и някой ***,превърнали случая в световна сензация.Йотова изръси поредната политическа глупост,а Джамбазки и той се оля.
9
0
 
5
 
! Отговори
?! преди 8 години
Има ли нещо нормално в нашата държава?
8
2
 
8
 
! Отговори
айде де! преди 8 години
..."се използва за компрометиране и демонизиране в медийното и обществено пространство на болница"- ГЛУПОСТИ на търкалета! Една акушерка цяла нощ бие едно новородено, НИКОЙ не забелязва- представяте ли си то как е плакало, и после обясняват, че ги демонизират? Честно ли? Че и го занесли сутринта на майката, нямам думи, ама наистина!
7
3
 
6
 
! Отговори
поглед преди 8 години
пак същото въртят сучат лъжат пълният запис не се показва
6
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До ФХНяма страшно, и тези ще си платят. Дано родителите имат силата и смелостта да се борят.
5
3
 
19
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА ! преди 8 години
Министерството на здравеопазването даде 10 милиона лева за въвеждане на четците на лични карти на входа на всяка болница.Министерството на здравеопазването даде 20 милиона за електронните подписи ...А, пари за обновяване на апаратурата няма !Пари за поръчаните от НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД и световния елит инструменти за ТОТАЛЕН КОНТРОЛ - има.Пари за нормално лечение на обикновения човек - няма.Факт !
4
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Цялата система на здравеопазването е порочна! Не е само тази болница.
3
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Той собственика на болницата, ще дойде някакъв крадлив уреден боклучец. Пръв приятел на кмета, който има орташки имот с приятели,далавери с тролейбусния транспорт в Пазарджик и то големи. Далавери в болницата. Абе като свински черва са.
2
25
 
11
 
! Отговори
ПИТАМ преди 8 години
ИНТИРЕСНО КОЙ ПЛАЩА НА ПРОТЕСТИРАЩИТЕ !!!
1
2
 
37
 
! Отговори
ФХ преди 8 години
И аз мисля, че болницата е отговорна, колкото и акушерката. В един друг свят, тази болница щеше да плати милиони обезщетение на семейството.