Участък от "Цариградско" в ремонт... до 15-и септември

Ремонтират край алея "Яворов" и участък до БАН и Метро
Обновена: 7 май 2015 08:20 | 7 май 2015 08:18,
23
Участък от "Цариградско" в ремонт... до 15-и септември
Снимка: архив, Булфото

Започва вторият етап от ремонта на "Цариградско шосе". От тази сутрин до края на месеца ще бъде затворена една половина на булеварда при алея "Яворов".

Рехабилитацията обхваща участъка от булевард "Пейо Яворов" до надлеза над булевард "Г. М. Димитров", както и участък от булевард "Александър Малинов”"до Околовръстния път.

Още по темата

До 30 май се забранява влизането на превозни средства по северното пътно платно на бул. "Цариградско шосе" между бул. "Александър Малинов" и бул. "Копенхаген", а трафикът се мести в южното платно.

За същия период се променя и движението на автобусни линии 1, 3, 5, 6 и 505 в посока Центъра.

Маршрутите за автобусни линии 1 и 3 се променят - от спирка "Метростанция Цариградско шосе" по северния локал до пътния възел над бул. "Ал. Малинов" и по специално сигнализираната пътна лента през надлеза до включването им в централното северно пътно платно.

Маршрутите на автобусни линии 5, 6 и 505 се променят от спирка "Корабчето", като от централното северно платно продължават по северния локал до пътния възел над бул. "Ал. Малинов" и по специално сигнализираната пътна лента през надлеза се включват в централното северно пътно платно.

В посока Пловдив автобусни линии 1, 3, 5, 6 и 505 ще се движат по маршрутите си, като спазват временната организация на движение в ремонтния участък.

Автобусите ще спират на всички съществуващи спирки и на временно изместената в северния локал спирка "Комплекс на БАН" с код 0086.

Целият ремонт на "Цариградско шосе" ще продължи до 15-ти септември, ще струва 19 млн. лв. и обхваща рехабилитация на централните и локалните платна и тротоарите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
как 3 месеца ще го оправят, тия са ненормални!! Тия ремонти се правят за 2 седмици с много работници, а не както го мислят 3 месеца с няколко човека и фирма която прибира пачката!!!!!
10
9
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ало мрънкачите, стойте си на село и не коментирайте столични работи.
9
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
След това пак ще затворят при бул. Копенхаген, за да напарвят връзка с булеварда от Младост. После пак ще го затворят, защото ще трябва да изменят кръстовщите и примено ще го направят кръгово. Та за 4-5 години поне четири затваряния там.
8
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Пак ще блажи Данчето нема как. Бедничка била, даскалица с малка заплата требва да навакса, дечица, внучета...да имат пари за закуски. Миличката, как скромно и смутено ни гепи. А от Топлофикация София само тя си знае. Като гепи се изчервява от срам и неудобство. Как да не гласуваш за нея!!!
7
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
По-евтино и по-бързо щеше да стане ако го бяхте построили наново.
6
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Голям кеф ми е на душата да чета злобните коментари на червените ***! Само за това си заслужава човек да чете тук :)
5
11
 
5
 
! Отговори
citizen преди 8 години
Не съм аз седнал да рева, че София е прибрала паричките на бедния бг провинциалист. Кой е злобния сега?
4
6
 
22
 
! Отговори
Kolqak преди 8 години
Ако си спомняте именно Бойко ремонтира Цариградско шосе като кмет ето ви пример за работата му-след 10 години се вижда че не струва. Друг пример за работата му е зала Арена Армеец. Нали все се хвали : "...зали ви дадох..." все едно са повече от една. А Пламен Константинов си го каза-ние тази зала не можем да я ползваме. НАли уж е спортна зала? Само *** концерти и *** събирания на ГЕРБ се правят там! Ето това е работата на Бойко а вие му ръкопляскайте!
3
11
 
5
 
! Отговори
Spas преди 8 години
Тук само мрънкачи и "разбирачи" пишат коментари.
2
3
 
30
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА ! преди 8 години
Някои твърдят, че Фандъкова управлява добре София.Знаете ли какъв е бюджета на Софияска община ?1 500 000 000 !!!Това е за 1 година !Един милиард и петстотин милиона !!!За тези пари, драги софиянци, трябва да живеете в приказка ...Искам да попитам платените телевизии като БиТиВи и НОВА - кога ще видим от дрон имотите на Фандъкова ?А, на Бойко Борисов ?Дрон над Банкя ! Веднага !!!
1
4
 
19
 
! Отговори
zeus преди 8 години
Това предполагам е обещания гаранционен ремонт на Цариградско море, ремонта го направи човека с магнолиите :)