Петък на сухо за части от София

Вижте дали ще сте сред засегнатите!
27 май 2015 15:57,
1
Петък на сухо за части от София
Снимка: Софийска вода

На 29 май 2015 г. (петък), във връзка с подмяна на спирателен кран на ул. „Индже войвода“, жк. „Разсадника - Коньовица“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 20:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: бул. „Константин Величков“, ул. „Позитано“, ул. „Троян“, ул. „Доктор Калинков“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Позитано“ ъгъла с ул. „Индже войвода“.

Във връзка с монтаж на спирателни кранове на ул. „Плачковица“, кв. „Лозенец“ , се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: по ул. „Плачковица“ от ул. „Кораб планина“ до ул. „Мала планина“, по ул. „Св. Теодосий Търновски“, от ул. „Галичица“ до ул. „Кораб планина“, по ул. „Мала планина“ от ул. „Якубица“ до ул. „Плачковица“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Плачковица“ ъгъла с ул. „Кораб планина“ .

Във връзка с подмяна на пожарен хидрант срещу бл. 524, кв. „Овча купел“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: по ул. „Президент Линкълн“ от ул. „Монтевидео“ до бл. 525.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Президент Линкълн“ пред бл. 523.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Дунав“,Център , се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: по ул. „Дунав“ от ул. „Врабча“ до бул. „Княз Александър Дондуков“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Дунав“№4.

Във връзка с монтаж на водомерен възел на ул. „Мизия“ , кв. „Яворов“, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 14:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: по ул. „Мизия“ от ул. „Цар Иван Асен II“ до ул. „Янтра“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Мизия“№15 .

Във връзка с монтаж на спирателен кран на бул. „Захари Стоянов“ , жк. „Люлин“ 3, се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 21:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: по бул. „Захари Стоянов“ от ул. 308 до ул. „Петър Бонев“, бл. 319“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: пред бл. 319.

Във връзка с подмяна на хидрофорна уредба до бл. 67 , жк. „Лев Толстой“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: бл. 67 – висока част

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бл. 67.

На 29 май 2015 г. (петък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Кокиче“ , с. Чепинци, се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 14:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Напредък“, ул. „Незабравка“, ул. „Свежест“, ул. „Кокиче“, по ул. „Незабравка“ от ул. „Стара планина“ до ул. „Читалищна“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Читалищна“ ъгъла с ул. „Напредък“.

На 29 май 2015 г. (петък), във връзка с разкриване и диагностика на уличен водопровод на ул. „Здравец” с. Житен, се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 15:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Здравец“, по ул. „Калоян“ от ул. „Житница“ до ул. „Равнище“ и ул. „Божур“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Божур” ъгъла с ул. „Калоян“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари