Фандъкова се дърпа: Рано е да говорим за избори и кампании

Имаме още много работа, посочи кметът на София
27 юни 2015 15:50, Красимир Ангелов
24
Фандъкова се дърпа: Рано е да говорим за избори и кампании
Йорданка Фандъкова. Снимка: БТА

Все още е твърде рано да коментираме избори и кампании, обяви кметът на София Йорданка Фандъкова по време на откриването на 12-ата Олимпиада на бизнес лидерите.

"Не следя сроковете. Мисля, че вече са приключили почти навсякъде събранията на местните структури на ГЕРБ. Това разбира се е само първата стъпка, след това имаме още процедури, така че има време до есента“, посочи Фандъкова, цитирана от “Фокус”.

Още по темата
Столичният кмет благодари на колегите си от ГЕРБ за подкрепата към нея за нов мандат. "Доста номинации разбрах, че има за моята кандидатура. Но за мен все още е твърде рано да коментираме избори и кампании“, уточни тя.

Фандъкова бе категорична, че в месеците до изборите има още много работа и тя лично има много проекти и притеснения. "Моите усилия са насочени към това да се работи много активно, за да може нещо да остане за града", посочи тя. 

Както Dnes.bg съобщи, по-рано днес стана ясно, че ДСБ ще атакува кметския стол на София с кандидатурата на Вили Лилков. Той бе номиниран по време на общото събрание в Аула „Максима” на УАСГ.

За водач на листата на ДСБ пък е номиниран бившият енергиен министър от кабинета "Борисов" 1 - Трайчо Трайков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
0
 
1
 
! Отговори
1 преди 8 години
Защо няма да гласувам за Фандъкова? Много лесен и *** отговор- Защото е назначила корумпиран районен кмет на община "Витоша" с мотива, "че имал опит"...
17
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Разбира се, че е рано. Пилците се броят наесен.
16
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Rangel Не е незаконен, а на простака Борисов.
15
1
 
2
 
! Отговори
Rangel преди 8 години
Спря трамвая по Витоша за да може от Борово, Г Делчев , Бели брези , Стрелбище и др. до пазара, ЖП гарите и централната вода да се пътува 2 часа с незаконен безумен маршрут по Ботев и чакане 10 мин. да се пресече Пл. Македония гаври се с нервите на хората ДОКОГА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
14
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
След герберастките простотии, че ще съм виновен задето някой ми е рисувал по стената и е хвърлял *** в моя двор посмъртно няма да гласувам за тази мошеничка и партията ѝ. Минаха се всякакви граници на наглостта и простотията. ***!
13
2
 
6
 
! Отговори
Di преди 8 години
Изкарахте ли за парче пица днес?
12
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Оставка, ГЕРБ източиха общината, а Фандъкова купува гласовете на ромите
11
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Картофке, ще блажеш май още 4 години ако Тикваров ни те пробута, а?
10
2
 
14
 
! Отговори
Хамко Брат преди 8 години
София се прпълни с гости от прованса + калпава инфраструктура + слабограмотни милиционери без трудови навици + каруци по улиците + пропаднали участъци от уличното платно + блокирани тротоари за пешеходците от паркирани автомобили + безраличието за проблемите от страна на общината където нито един служител не е от град София и си няма представа каква му е работата....можем да поискаме оставката на фъндъкова....
9
6
 
15
 
! Отговори
Боко Тиквaтa преди 8 години
И мaгaре дa предложa и него ще изберaт! Стaдото съм го обучил кaквото кaжa дa го приеме
8
5
 
8
 
! Отговори
анонимен преди 8 години
когото и да посочи герб все ще бъде избран в софия са големите пари и големитекражби фандъкова може да не е крадла но е подставено лице общ съвет доминираот герб и председателят управлява от името на кмета така че каквото и да говоритекаквото и да пишете големите градове с парите са на герб а ние ще живеем 4 години внай лошата страна на света
7
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Много ми е смешно кaто я включaт в някaкво изследвaне зa рейтинг нa политици и кaто я сложaт нa първите местa! Чудя се кой може дa кaже нещо зa нея извън София , a и инaче изследвaнето е проведено в цялaтa стрaнa между 1000 човекa :))))Естествено товa е поръчкa нa Герб и по-точно нa Мутрaтa!!!
6
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Вижте, скромна е жената, не иска власт и пари, иска да работи за Ползу роду, да живеем в един добре уреден град. Не краде и оправи Топлофикация, плащаме вече нормално парно. Ремонтите са качествени и бързи. Няма задръствания. Работи се денонощно, бързо и качествено. Не се краде. Оползотворява се всяка стотинка. Градът заживя след гадните кметове преди нея. София стана най-добрият град за живеене. Заживяхме в мир и спокойствие. Нека си я избираме докато е жива!Тогава от София и спомен няма да има
5
7
 
11
 
! Отговори
МУУУУУ.. преди 8 години
ТАЗИ И ТЯ СЕ НАУЧИ ДА ЛЪЖЕ
4
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ЗАПЛЮЙТЕ ВСЕКИ КОЙТО РАЗБЕРЕТЕ, ЧЕ ГЛАСУВА ЗА БУДАЛИСОВ УБИЕЦА НА БЪЛГАРИЯ ДОКАЗАН ПРЕЗ ПЪРВИЯ СИ МАНДАТ УНИЩОЖИЛ Я ФИНАНСОВО И ИЗХАРЧИЛ ЦЕЛИЯ ФИСКАЛЕН РЕЗЕРВ И ВЗЕЛ НОВИ ЗАЕМИ 4 МИЛИАРДА ДА ЛЪЖЕ , ЧЕ Е ОСТАВИЛ НЕЩО!!!А КМЕТИЦАТА Е ИЗБРАНА НАПЪЛНО НЕЛЕГИТИМНО!!!!!! ТОГАВА НЯМАШЕ СОРА!!!!!
3
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
НЕЙНАТА КАМПАНИЯ ВЕЧЕ ЗАПОЧНА СЪС СВЕТЕЩИТЕ ОЧИ НА ЦАР САМУИЛ :DНАРОДА ГЛАСУВА ЗА ГЕРБ ЗА ДА МОЖЕ ДА СЕ ПОДИГРАВА С ИСТОРИЯТА И ДЪРЖАВАТА!!!НАРОДА НИ ТОВА ИСКА ЕДНА ПОДИГРАВКА И НИЩО ДРУГО ТАКЪВ Е НАРОДА НИ!
2
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Скромна крадливка която вече си е купила сладкото местенце. Сега не иска, рано е да се говори, има толкова работа, не му е времето а е време да се гепи от безкрайно дългите и скъпи ремонти. Какво стана с умните и работливите в Орландовци? Покриха ги да не ги претрепят българите и сега кьораво и сакато ще гласува да си крадне безнаказано. Гробарска работа..вървим напред към...разрухата.
1
7
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ОСТAВКA !!!