Явор Бахаров се сдърпа с противници на гей парада

Полицията предотврати по-сериозен сблъсък
Обновена: 27 юни 2015 22:45 | 27 юни 2015 22:30, Красимир Ангелов
182

Снимка: Булфото

Актьорът Явор Бахаров влезе в открит конфликт с протестиращи срещу гей парада тази сутрин в София, видя репортер на “Булфото”.

Шествието на "Национална съпротива" и други противници на "София прайд" премина по ул. "Раковска", а актьорът, заедно с колегите си Йоана Буковска и Иван Радоев, изнасяше багажа си, за да отпътуват на турне.

Противниците на парада скандираха срещу гейовете, а Явор Бахаров започна да отправя гневни реплики срещу протестиращите. Според част от протестиращите актьорът им е показал среден пръст, което е довело до покачване на напрежението.

В крайна сметка намесата на полицията успокои ситуацията, като актьорът бе прибран на безопасно място в предверието на Театъра на армията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


182
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
84
5
 
4
 
! Отговори
Мария преди 8 години
След като разгледах и снимките, удивлението ми стана още по-голямо и от това, че гневът в коментарите е насочен към този, който дръзва да се изправи срещу тълпата, а не към едно очевидно фашистко шествие. И говорим за норми. Фашизмът / рашизмът ли е нормата в Бългрия? Ако е така, мога само да се червя, че съм българка...
83
3
 
4
 
! Отговори
Мария преди 8 години
Цялото ми уважение за куража да зашитава една толкова непопулярна позиция в ориенталска страна като нашата. А от коментарите блика такава квадратност, такава откровена примитивност,толкова клишета и инфантилна агресия, че чак мило да ти стане. :)
82
3
 
5
 
! Отговори
Az преди 8 години
До ЕдинНе можеше! Наскачаха да го пазят 20 полицаи .... иначе беше гризнал дръвцето
81
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Важно е да си известен, не е важно с какво. *** самореклама, като на чалгаджийка.
80
11
 
14
 
! Отговори
Един преди 8 години
На тая къдравелка, нямаше ли кой да и сложи един хубав задвратник!?
79
9
 
12
 
! Отговори
ремарк преди 8 години
Доста хора пишат-нямам нищо против гейовете, ама. Това, което толерираме сега-утре нашите деца ще са задължени да го правят! Така че-аз имам против гейовете! Имам-и то много против тях! Всичко против тях! Или изцяло против тях-или ги подкрепяме! Няма как 5 % да нямаме нищо против тях, ако си живеят, а останалите 50 % -против сме ако правят паради.Ами те правят паради, щото нямахме нищо против да си живеят заедно и да вършат мерзости и гнусотии! Утре ще ни карат да обикаляме и с тях на парада им
78
12
 
17
 
! Отговори
рони преди 8 години
Коя па е Явор Бахаров? Актьор ли е? Къв е тоя пръдльо?
77
7
 
15
 
! Отговори
поп Грую преди 8 години
си е направило безплатна реклама.
76
8
 
21
 
! Отговори
duhku4e преди 8 години
Това актьорче,много на сериозно се е взел!Да ходи на Гей парада!
75
6
 
18
 
! Отговори
Аз преди 8 години
Относно Бахаров, направо си представям как този актьор с позавяхваща слава изчаква умишлено преминаващият парад и най-вече преминаващите журналисти с камери и фотоапарати за да провокира участниците.
74
5
 
21
 
! Отговори
Аз преди 8 години
Какво показва един парад като "Прайда"-че си различен, че си горд да афишираш своята сексуалност и т.н. В такъв случай всички останали ще възприемат хомосексуалните като различни. Дали същите участници ще възприемат с отворено съзнание за различност парада на педофилите? Или на некрофилите, на парада на предпочитащите отворената връзка с участие на животни?различна сексуалност, нали?Ако искаш останалите да те възприемат нормално не се стараеш да си различен.
73
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Да видим - 2013 година Бразилия легализира гей-браковете и нямаше такива шумни манифестации и фейсбук истерия. Началото на тази година - Ирландия също ги легализира и нямаше радостни възгласи и масово слагане на гейското знаме като профилна снимка по фесбук. Сега САЩ ги легализира и гледайте какво се случва в "социалната мрежа" - всеки втори е лепнал дъгичка на профила си!
72
6
 
34
 
! Отговори
Венелин преди 8 години
Кой е пък този?
71
13
 
62
 
! Отговори
койчо преди 8 години
Нямам нищо против съжителството на хора от един пол, но сключването на бракове помежду им ми идва в повече! Съжителство - да, но паради, парадиране и бракове - ТВЪРДО НЕ!!!
70
14
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 102Вие изберете къде искате да живеете, не си налагайте простотията в нашата родина. Малцинството не може да тероризира мнозинството. Нямам нищо против гейовете, но не искам да парадират с паради,и да твърдят,че нямали права,което не е истина.
69
14
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
На този бездарник са му платили. Доста актьорчета се продават на властта и НПО-та за кинти, ходят по протести, пръскат мозък в правилната посока и получават кинти,особено тези в тв.
68
41
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Това, че човек подкрепя прайдовете не го прави хомосексуален. Аз съм ЗА зоополиция, но това не ме прави куче или котка, нали ? Изберете сами в кой свят искате да живеете, изпадналата Африка където прайдовете не са разрешени или в Европа където хората подкрепят прайдовете и бракът между еднополовите двойки.
67
23
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До кой е пък тозико са прайш, че ходиш на театър веееееее. за теб културна проява е мач на левски-цска и концерт на азис. ахахахаха двойкаджии се преструват на културни хора. ахахахах
66
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонименвас насила ли ви тикат в театъра...кажете кой, че да спестя малко пари от билети
65
12
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До mamaТъпотата по рождение е рядко срещано явление, което е лечимо. Повечето случаи, *** стават тези, които са били насилвани,като деца плюс е доказано, тъпотията е пряко свързана с педофилията