Кметицата по "Цариградско", сви и към "Малинов"

Участъкът до "Сахаров" щял да бъде готов чак на 10 август
28 юли 2015 13:12,
13
Кметицата по "Цариградско", сви и към "Малинов"
Снимка: Столичната община

Кметът на София Йорданка Фандъкова провери тази сутрин изпълнението на ремонта на бул. "Цариградско шосе" и разширението на бул. "Александър Малинов", съобщиха от Столичната община.

Участъкът на бул. "Александър Малинов" от бул. "Сахаров" до "бул. "Цариградско шосе" трябва да е готов до 10 август. След тази дата при подходящи условия ще се изпълни озеленяването в участъка.

Още по темата

Припомняме ви, че първоначалните обещания на "Московска" 33 бяха, че въпроснит участък ще е готов до края на юли. Нееднократно Dnes.bg ви информира за невъобразимата тапа, която се образува там, тъй като едното платно е затворено и целият поток е пренасочен в другото.

Остава отворен и въпроса: Защо "Александър Малинов" не бе преасфалтиран изцяло, заедно с градежа на метрото до Бизнес парка, а типично по нашенски правим нещата на парче. Бихме предположили и отговора: Нямаше финансиране тогава.

Иначе по "Цариградско шосе" в момента се работи в участъка от моста на "Яворов" до "Жендов" и връзките към булеварда.

Строителните дейности продължават и в северното платно на бул. "Цариградско шосе" в участъка от бул. "Копенхаген" до моста на река Искър и от моста на реката до Околовръстния път.

В тези участъци се изпълняват пътни работи и се изграждат тротоари, извършва се подмяна и на мантинелите.

Другата новина от днес е, че подходът при "Алея Яворов" към бул. "Цариградско шосе" ще бъде затворен за движение до 9 август.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
5
 
6
 
! Отговори
xax преди 8 години
Ей, досега никой кмет не е направил и 20% от това, което прави Фандъкова, но критиката е убийствена и човек ще реши, че града е станал на бунище. И на мен ми се иска да се строи по-скъпо и по-качествено, но това е проблем на съвсем друго ниво.
9
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Кметицата да каже кой *** направи тротуари, огради и градинки на кръстовището на Малинов при Младост 2 и 3, и 6 месеца разнебитиха всичко, защото там трябва да продължава Малинов от Бизнес парка? Нима никой не е знаел къде ще е връзката на едната част на Малинов с другата? Всичко е импровизация. Колко хвърлени пари на вятъра. После да не се чудим, че тук за 1км се плаща 8 пъти по-скъпо от колкото в Германия.
8
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тази направи София на нищо! Какво разбира тя от градоустройство, нищо! Но изглежда тиха и скромна, дори наивна но това е за пред хората. Иначе е в далаверата с всички ремонти одобрени от БиБитко от които здраво се гепи. Даскалицата толкова е забогатяла, дори не и се вярва но и е сладко. Прекалено скъп Мерцедес, защо, толкова ли е важна? Защо не една Шкода? Но селяка като се нагуши и излиза като въшка на ревер. И София си остава един разбит град а платената преса хвали шушумигата.
7
1
 
4
 
! Отговори
селски труженик преди 8 години
6,я моля те по бавно , защтото жените ни , ще ни изхвърлят от кръчмата.Как се пие вино и ракия само с жената , бе пич?
6
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До miro_vtuЧакайте, бе, колеги! Ще има и следващ(и) тур(ове) на "усвояване" на средства. Засега само два пъти са разоравали булеварда (а може и повече, вече не помня), има време за нови разширения.
5
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен Така е, след като софиянци оставихме НЕГРАМОТНИТЕ, НЕКОМПЕТЕНИ И ЛАКОМИ *** да управляват София! (Като казвам "***", нямам предвид селските труженици, които с денонощна работа достойно си изкарват хляба, че и на другите хляба!)А Данчето, кметицата, дето е филолог, 100% съм сигурен, че не знае даже откъде идва името "Фъндъкова". Ако погледне в речника, ще види, че идва от "fındık" - "фъстък" на турски език, а на български - синоним на "дребосък".
4
2
 
5
 
! Отговори
до кв.Младост преди 8 години
Те май не само пре-асфалтират, а и разширяват с още 1 лента булеварда
3
4
 
5
 
! Отговори
miro_vtu преди 8 години
До от кв.МладостРазшириха го малко, вярно можеше още по половин метър на платно, но пак по добре от нищо!
2
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Кметицата сви към Малинов, а колко кинта сви от ремонтите?
1
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
некъф ужасТ, некъф АТ