Паднали дървета в София, градушка удари околностите

В "Захарна фабрика", "Нови искър" и "Красна поляна" има сигнали
31 юли 2015 07:19,
18
Паднали дървета в София, градушка удари околностите
Снимка: Булфото

Няколко сигнала за паднали дървета и клони са получени на спешния телефон на столична община след поройния дъжд в столицата, съобщиха от Столична община за "Фокус". Сигналите са били за кварталите "Захарна фабрика", "Нови искър" и "Красна поляна".

Междувременно силна градушка удари околностите на София. По думите на хората в село Мусачево ледените късове са били големи, колкото топче за пинг-понг, допълва Нова телевизия.

Стихията се разрази тази вечер, малко след 19 часа. Небето притъмняло, извил се ураганен вятър и се изсипал проливен дъжд. Градушката продължила около 10 минути.

Кметът на Мусачево Милиян Илиев заяви, че сериозни щети поне засега не са регистрирани. Но хората били уплашени от внезапния каприз на времето. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
1
 
! Отговори
Ала_Бала преди 8 години
Дали нещо не ударило ББ и ЦЦ. Дай Боже!
11
0
 
1
 
! Отговори
анонимен преди 8 години
2.прав си.... донякъде.В този град освен Б.Борисов,М.Миков Р.Кънев ,Плевенлиев и шефове на банки и други, живеят също много бедни хора.Те не се раждат такива.ИЗБИРАШ ГИ ТИ....АМИ МИСЛИ....
10
3
 
4
 
! Отговори
До 5 преди 8 години
Ама ти забравяш, че на тебе и интеренетът ти идва от София, така че ако не искаш да те "занимаваме" си дръпни кабела, недей да гледаш телевизия, нито национално радио. Естествено, че е по-важен град от селото ти. Нали тука сте се набутали всичката ***, та го разсипахте.
9
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До УикипедияОк. Както прецениш ;)
8
4
 
0
 
! Отговори
Уикипедия преди 8 години
До Анонимен 9Както писах по-рано ..."както ви хареса". Наглостта ти не заслужава коментар.
7
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До УикипедияНещо си се объркал приятелю, аз даже не съм столичанин!!! Просто тук чета интересни коментари, които изобщо не са уместни. Констатирах просто факта, че столицата е най-важна в една държава и това си личи по пренаселеността й. Ако беше толкова лоша и кореняците софиянци ако бяха лоши, колкото ги изкарвате защо всички в нея се бутате?!Гледайте си градинките, хранете добитъка и не си мислете че сте нещо по-маловажно от другите. Комплексите които тук се избиват са абсолютоно ненужни !
6
4
 
11
 
! Отговори
Уикипедия преди 8 години
До Анонимен 6Не започвам спор, нито се заяждам. Всяка столица е важен град и това си има причини от всякакъв характер, да не се задълбочаваме. Но това, драги, НЕ ПРАВИ СТОЛИЧАНИТЕ ПО-ВАЖНИ от останалото народонаселение. Та това имах предвид, много се изживявате нещо. Съжалявам, но не сте единствените, и нищо не ви прави по-специални! Но, ако така ви харесва ...
5
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До УикипедияЕдинствен не, но най-важния....
4
18
 
15
 
! Отговори
Уикипедия преди 8 години
"София е една от най-древните европейски столици" ... и малко по-надолу ... "София е обявена за столица на 3-ти април 1879 г." София та София. Много важно. Само с нея ни занимавате, сякаш е единственият град в страната.
3
21
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Слабо е, трябва да падне голяма градушкаи да срине половината софия.
2
6
 
34
 
! Отговори
До: 1 преди 8 години
Само да те информирам, че в града на лентяите безработицата е 6%, а средната заплата е 1,200 лв (според НСИ). Дано във вашия град да сте по-производителни, а не да пълните кафенетата от сутринта за сметка на родителите си :-)
1
33
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
V GRADA NA LENTIAITE MOGE DA PADAT I KAMANI.