Младежи пребиха дядо в автобус в София

Възрастният мъж им направил забележка
Обновена: 28 авг 2015 15:20 | 28 авг 2015 15:06,
127
Младежи пребиха дядо в автобус в София
Снимка: архив Булфото

Полицията в София задържа двама младежи на 20 и на 17 г. за побой над 75-годишен мъж.

Възрастният човек сам подал сигнал за инцидента на 24 август, съобщават от полицията. Побоят е станал в автобус на градския транспорт. Двете момчета са нападнали възрастния мъж, защото им направил забележка за непристойно поведение.

При операция на полицията момчетата са заловени, а впоследствие е установено, че са криминално проявени за грабежи и кражби.

По случая е образувано досъдебно производство, а двамата са привлечени като обвиняеми за причиняване на телесна повреда. На 20-годишния младеж е наложена мярка "подписка", а на 17-годишния - "надзор на родител".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


127
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
67
0
 
13
 
! Отговори
дядка преди 8 години
И мене ме биха но имах дълъг и остър ключ от входната врата-уцелих го в окото и сега вече няма да бие никой !!
66
1
 
11
 
! Отговори
Иванчо преди 8 години
Криминално проявени за кражби - ами какво правят в градския транспорт ?!?! А не са в затвора или ареста. Проблема ни е в съда. Задължително просто трябва да си внесем съдии от чужбина, на уговорена висока заплата - тогава всичко ще се оправи.
65
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Българин /90/Layneau смачкано, никакъв българин не си, обикновен подлец и предател! Отивай на майната си и не се връщай никога! Тук си опасен и би трябвало да бъдеш превантивно унищожен! Не знам какво са ти обещали, но ти не ставаш цифката да си хвърли човек връз теб.
64
0
 
16
 
! Отговори
Бесен преди 8 години
Тогите и фуражките много взеха да ми падат в очите !!! Ще става страшно накрая !!!
63
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
че са криминално проявени за грабежи и кражби, vtora novina ti cheta veche. Ili spri da piesh ili namali heroina malko
62
46
 
22
 
! Отговори
Българин преди 8 години
Ние сме най-тъпия народ ... Дано изчезнем до 2020 ... Догодина изчезвам в чужбина и с кеф ще изгоря там знамето ни ... И ще работя с/у тая мърлява *** с анти реклами и тнт.
61
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До д-р ТърбухиянАко бяха скинари, щяха да му кажат "Глей си работата, беее!" или да започнат да му обясняват защо се държат така - макар и грубовато, те нерядко го правят, когато някой се удиви на изцепките им.Затова мисля, че са от другия вид, който ти предполагаш. Те приемат всяка забележка като смъртна обида и събират маалата да линчува онзи, който е направил забележката. В автобуса маалата я е нямало, затова са се справяли сами.
60
0
 
46
 
! Отговори
Parcuc преди 8 години
Жалки комплексарчета. Защо никой в автобуса не се е застъпил за дядото ? Какво става в тази скапана държава ? Направо избих от тая статия !!!
59
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До ДимоДимо, братко, защо сме толкова малко единомишлениците? Зад теленинте огради, ставане по тъмно, бачкане до седма пот! На мен, без да бях станал още дядо (дядо съм на внуците си!) в трамвая ми счупиха носа, а когато избягаха, "мъжете", насядали и безучастни, ми се скараха, че съм им направил забележка. А тя беше, 4е пушеха!
58
4
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
От кой етнос са?
57
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Младежката организация на престъпния слой тренира. Какво се чудите?
56
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ами ако тук имахме право да се разхождаме с оръжие и дядото беше гръмнал двете малоумничета с леви наклонности?Сега статиите щяха да бъдат със заглавия: "Извратен дъртак застреля невинни деца"
55
3
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Щом брадати жени взимат пьрво място на Евровизия що пишлеметата да не бият дядовци и баби !
54
1
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Това е само един пример на какво се е превърнала тази жалка пародия на държава. Направо сме за съжаление като народ. След 89год тази страна умря. 25 год върху умрялата тази страна,се раждаха два или три типа хора. Талантливите,които вече са в чужбина или ще заминат,*** като тези двамата *** и третите са тези безразличните които търпят 25 год и гледат как нагло им разрушиха и продадоха страната. Криво разбрана демокрация. Родителски надзор хахаха, 20 тояги
53
0
 
28
 
! Отговори
толерантен преди 8 години
Абе, много жестоко с тая "подписка" и "тоя надзор". Достатъчно е било само да им пръ.нат на фуя.
52
0
 
39
 
! Отговори
Реално нищо преди 8 години
Мярка "подписка" означава да ходи всеки ден да се подписва. Това не е присъда за мен. А "надзор на родител", който е изпуснал детето си до такава степен, че то да има морала да пребие възрастен човек, заради нараненото му его Е БУКВАЛНО НИЩО. Тоест аз мога да пребия/убия човек и кажи речи да мина гратис. Лично аз не усещам никакъв страх от МВР и съдебната ни система. Просто за нищо не стават.
51
0
 
50
 
! Отговори
Димо преди 8 години
До печаленКато ги пратя такива в трудов лагер, да чукат камъни и да бутат на ръка вагонетките, ама да им се напукат ръцете от мазоли и РАБОТА !Един ден, като излязат и видят работник на улицата - ШАПКА ЩЕ МУ СВАЛЯТ !:(((:(((:((((
50
1
 
31
 
! Отговори
Димо преди 8 години
Тия две олигофренчета, на камионетката и моментално ги пращам в Бобов Дол !:(((:(((
49
0
 
26
 
! Отговори
печален преди 8 години
Възпитание и уважение няма !
48
0
 
27
 
! Отговори
край преди 8 години
Тия сега се наказват с писане на протоколи, писане на актове, писане на предупреждения писане ... писане ... Като стане подобно нещо всички държавни органи почват да пишат -томове с хартия изписват без никакъв смисъл. Къде са добрите стари навременни и възпитателни шамари с които момчетата ставаха хора и после бяха благодарни на тези дето са им ги изтрещяли. Пишете .... Аспарух държавата с писане я е създал.