Пуснаха движението по бул. "Черни връх"

Работата по строителството на метрото продължава подземно
1 сеп 2015 08:11,
3
Пуснаха движението по бул. "Черни връх"
Снимка: Булфото

Възстановява се движението на пътни превозни средства по бул. "Черни връх" в участъка от ул. "Сребърна" до ул. "Филип Кутев", съобщиха от пресцентъра на Столична община. Работата по строителството на метрото продължава подземно. Изпълняват се строителни дейности по входната рампа на новата метростанция в източното платно на бул. "Черни връх" от страната на ул. "Филип Кутев". В тази връзка се променя временната организация на движение в участъка.

В южната част на бул. "Черни връх" в посока Околовръстен път движението ще се извършва в три ленти в посока. В северната част на бул. "Черни връх" в посока център движението ще се извършва в една пътна лента в участък от 50 м, от кръстовището с ул. "Филип Кутев".

Двете ленти на северното пътно платно ще бъдат пуснати през лятото на 2016г., когато приключи работата по метростанцията. Тогава ще се положи и последният износващ пласт асфалт. Със завършване на строителството на метрото бул. "Черни връх" в участъка ще има две пътни платна с по три ленти в посока. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
2
 
! Отговори
Инфо преди 8 години
Проверете действащата ругелация.Първо тротоарите и дърветата са били изпълнени от мола по предишна регулация. По новата актуална регулация тези тротоари са по-малки за сметка на една лента за десен завой и сега с булеварда са изпълнени по действнащата регулация. Защо мола не е изчакал строителството на метрото и ги е направил предитова си е негова работа.Затварянето не е било за две, а за една година макар, че в чужбина една подобна метростанция се строи за повече от три години, а тук за две.
1
2
 
9
 
! Отговори
Цонко преди 8 години
Ще има ли празнично пропадане ? Дали са изчистили шахтите ?