Наглец, паркирал на велосипедна алея. Че и заплашва!

И трябва да се признае – майсторски е заел цялата алея
138
Наглец, паркирал на велосипедна алея. Че и заплашва!
Снимка: Стоян Бешков

Свикнахме на гледката здрави и прави шофьори да заемат инвадни места в молове и на улиците. Трябва да свикнем, че и велосипедните алеи не са това, което са.

Шофьор на "Опел" нагледно е паркирал на велосипедна алея в "Младост" 3. И трябва да се признае - майсторски е заел цялата.

Кадърът е заснет от столичанин, който е имал "неблагоразумието" да направи забележка.

"Казах на водача учтиво, че това е велосипедна алея и няма право да паркира там. Реагира просташки, заплаши ме и ме наруга, след това потегли, обърна, мина пак покрай мен и пак ме наруга и заплаши. Обадих се на 166 и получих отговор от телефонистката, че заплахата нищо не значи и нямало как да ме екскортират до дома. Затова са толкова жертвите на пътя - простащината е култ, а полицията я няма", написа в социалната мрежа Стоян Бешков.

Ясно е, че полицията няма как да бъде до всеки нагъл шофьор и наша е отговорността подобни нарушители да намаляват.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


138
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
99
0
 
2
 
! Отговори
data преди 8 години
До Анонименотразяват го но искат да си попълниш личните данни да се съгласиш да си главен свеидетел на нарушението и евентуално свидетел ако има дело , след пускане на сигнала до 15 раб. дни те викат в КАТ да се подпишеш на показанията си и чак тога се праща призовка на нарушителя! Само че той мниого лесно и бързо с добър адвокат се измъква защото камерата с която е направена снимката не притежава изискваните сертификати и снимката не е доказателство и в съда отпада, и само си хабиш нервите
98
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 120Ами не си прав. Проблема е, че и да подадеш сигнал никой не го отразява.А по въпроса дали е редно и правилно... ами ясно ми става, че и ти паркираш където ти падне, щом се отъждествяваш с този закононарушител, само не сравнявай и такива като мен с такива като теб и него. И докато има такива като теб които си викат: "Закона за мен не важи", все ще сме на този хал, т.е. беззаконие.Забележката и прилична да е, ако я отправиш към *** или тарикат, бъди сигурен, че ще те напсув
97
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
*** народ = слаба държава.
96
3
 
7
 
! Отговори
V преди 8 години
Това го правят ченгета при това от години ,без никой да ги санкционира ;) Говоря с лични автомобили ;) Те са апсолютно безнаказани от години ;) ЕДИН ЗАКОН ЗА ВСИЧКИ ;) ТОЕСТ СМЯНА НА ТАЗИ ЧЕНГЕДЖИЙСКА МАФИЯ КОЯТО УПРАВЛЯВА И НАЛАГА ДВОЙНИ СТАНДАРТИ ;) свобода за народа ,а герб и ЕС вън от управлението на родината ;)
95
1
 
0
 
! Отговори
data преди 8 години
abre ti za kakuv se imash be , kak move taka da naglasish mladeja , qvno si mu priqtel a si takuv *** i strahlivec 4e dori te e strah da hodi6 da mu kaje6 na vankata v o4ite ne6tata i za tova si mu napisal imenata i adresa!!!! *** , ТИ СИ ПОРЕДНИЯ ПЪЛЕН ***
94
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Еми преди нямаше такива нарушения, щото за най-дребното нещо вкарваха в ареста. После излизаш оттам променен човек... ако въобще излезеш.
93
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Колоездач от ПловдивНе си съвсем прав, брато! Осем от десетте ги карат разни кифли, обикновено руси и със сравнително големи силиконови буфери, които си мислят, че като мачкат чаршафите с такива, дето си описал, са хванали господ за...шлифера
92
0
 
15
 
! Отговори
Абориген преди 8 години
Драги съграждани, софиянци и не такива, градът, съответно държавата, е такъв/такава, какъвто/каквато си я направим ние, гражданите на този град/държава. Не се сърдете и не ругайте държавата, ами погледнете първо себе си, дали сме онова, което би трябвало да бъдем. Говорим за Германия, че било така и онака, ама тая държава не я е направила Меркел, Аденауер, Кол или някой друг, направили са я такава гражданите и. Защото има дисциплина и гражданска съвест, а у нас липсват точно тези две неща...
91
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ЩОМ ВИДИТЕ НЕПРАВИЛНО СПРЯЛ СЕЛЯНИН ВЕДНАГА МУ ЗАБИВАТЕ ПО ЕДНА ДУПКА В 4-ТЕ ГУМИ И СИ ТРЪГВАТЕ БЕЗ ДА СЕ РАЗПРАВЯТЕ. В ПРОТИВЕН СЛУЧАЙ СЕЛЯНЧЕТАТА НИКОГА НЯМА ДА СЕ ЦИВИЛИЗОВАТ.
90
10
 
13
 
! Отговори
софиянец преди 8 години
това са пришълците от провинцията,абсолютен турбо селянин те нямат велоалеи на село
89
1
 
25
 
! Отговори
Колоездач от Пловдив преди 8 години
Ами завчера видях едно голямо, черно, ново "Ауди", паркирало невъзмутимо на велоалея до стадион "Пловдив". Врътнах няколко обиколки на гребната база и на връщане пак си беше там. Те ако са по-нормални, човек да им направи забележка (макар че тогава нямаше да правят така), но забелязали ли сте, че от 10 такива джипове/лимузини я има едно-две нормални лица, я не. Всичко живо, брат, е убиец, изнасилвач, бъхтач, рецидивист, агент. Такъв е БГ бизнесът. Какво може да се направи?
88
1
 
15
 
! Отговори
Усмивка преди 8 години
Не сме народ,а ***!Петко Славейков
87
0
 
12
 
! Отговори
Мунчо преди 8 години
Като написах, че някой може да потърси справедливост, нямах предвид рязане на гуми или саморазправа, а ПИСМЕН сигнал до КАТ за неправомерното паркиране не само върху велосипедна алея, но и при наличие на някакви колчета, явно показващи, че Е ЗАБРАНЕНО паркирането върху пешеходната алея! Обаче виждам, че нарушенията ще продължават, защото повечето българи сме страхливци-големи в кръчмите или форумите, но само на думи!
86
16
 
1
 
! Отговори
Сандо преди 8 години
ей как ще ви косим наред пешеходци и колоездачи
85
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ако карах с велосипеда си по алеята и видя такъв нагъл шоп направо спирам вдигам колелото и му потрошавам трошката.Велото не ми е 1000-2000 лева ама ще му *** майката на трошката.И като дойде и на него ще му пукна черепа и това е.За назидание на всички дето се разхождат по велоалеите на БГ.ПОЗДРАВ ОТ ВСИЧКИ ВЕЛОСИПЕДИСТИ!
84
0
 
6
 
! Отговори
Иво преди 8 години
Ами в случая е твоята дума срещу неговата. Той може да каже, че се е извинил и се е преместил. Без свидетели нищо не може да се докаже какво е казал точно.... Истината е, че колите се повече от мястото което има за тях и това предразполага към създаване на такива ситуаций.
83
8
 
7
 
! Отговори
edin преди 8 години
А на бас-това е учител с 500лв. заплата!Само те са толкова нагли!А сега ще им вдигат и парите-с 30лв.
82
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
prostotiqta i naglostta trqbva da se machka
81
10
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
защо при социализма нямаше такива проблеми?Ами защото нямаше толкова коли.Хората едвам събираха пари и чакаха с години за да си купят една кола.В квартала имаше едно семейство с две коли и всички ги имахме за някакви богаташи.
80
1
 
13
 
! Отговори
Георги Маринов преди 8 години
Всички сте много смели зад мониторите всеки реже гуми а само анонимни коментари