Каране в насрещното на магистралата, част поредна

Този път нарушението е заснето малко преди Шумен
12 окт 2015 15:07,
13
Каране в насрещното на магистралата, част поредна
Снимка: кадър Нова Телевизия

Кола кара в насрещното на автомагистрала "Хемус". За поредното подобно нарушение съобщава зрител на Нова телевизия. 

Свилен Радев пътува по магистрала "Хемус" на 9 октомври. Около 19 ч. малко преди Шумен забелязва, че в насрещното платно се движи автомобил... в неговата посока.

"Движих се успоредно с автомобила доста преди да го заснема. Ясно се вижда как му светват, но той не спира, а в близките няколко километра нямаше откъде да слезе от магистралата", уточнява Радев.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Това е Англичанин.Те са с обратно движение.
9
1
 
5
 
! Отговори
АМАН ,БЕ... преди 8 години
ТОЛКОВА ЛИ СТЕ НЕКАДЪРНИ В ТАЯ ДЪРЖАВА ,БЕ...??!!!ПОСЛЕ---НАВСЯКЪДЕ РАЗЛАЙВАТЕ КУЧЕТАТА С Т.Н. "ТУРСКО РОБСТВО"....??!!!АМИ , ПРАВ Е БИЛ СУЛТАНА .......НЕ ВИ ЛИ Е ЯСНО ВЕЧЕ ..??!!!ХИЧ ДАЖЕ НЕ СЕ Е ЦЕРЕМОНИЛ С НЕГОДНИЦИТЕ И ЧАПКЪНИТЕ ....!!!!!ТАКА СЕ ПРАВИ ----ЗАТОВА ТУРЦИЯ Е БИЛА "ВЕЛИКА ИМПЕРИЯ"!!!/.....А ,не като нас .....с ГОЛЕМИТЕ ПРИКАЗКИ И ЛАКЪРДИЙ.../
8
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Затвор, веднага, за дълго и други няма дори да помислят! Какво толкова му умуваме, да се изпотрепем ли чакаме? Неграмотен, пиян, дрогиран, наглец - няма значение - ЗАТВОР! А КАТ да прегледа поставените по магистралите пътни знаци! Особено на местата с ремонти! Времето се влоши, има мъгли, и при най-малкото объркване ще последват нови трагедии по пътя.
7
0
 
4
 
! Отговори
vse edno: преди 8 години
До Мускулест Боец:...и като се събуди, палците на краката пак ти бяха навряни в контакта! Браво! Как успявате, бре....
6
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Има два начина да попаднеш в насрещното на магистрала - или знаците и маркировките са безумно поставени, което за съжаление не е рядкост, или си неграмотен с купена книжка или без книжка да караш магистралата, както досега си се движил с каруцата из гетото.
5
0
 
21
 
! Отговори
До "боеца" преди 8 години
И като се събуди.... -мама сервира закуската! Нали
4
18
 
14
 
! Отговори
Мускулест Боец преди 8 години
Аз преди няколко месеца попаднах на един, който караше в насрещното, успях да го спра, отивам при него, отварям му вратата и директно го почнах с шутове, като н - кон го бих, оня не знаеше къде е, накрая го накарах да обърне и го ескортирах до първия исход на магистралата, пак го спрях пак го бих и накрая му наложих парична санкция от 200 лева, че караше срещу мен и заплашваше да ми се забие в БМВ - то!
3
2
 
11
 
! Отговори
Опасно тъп водач преди 8 години
До Анонимен 1За жалост и това не е решение , защото действително ще станем малцинство. Много некачествен мат'рял има, ужасно много.
2
1
 
14
 
! Отговори
Котьо преди 8 години
Този начин на шофиране говори за едно надменност.Мини 50-60 км повече,но не предизвиквай потенциални ПТП-та след себе си.
1
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
разстрел в главата трябва за такива ***, дайте ми автомат, пушка помпа и власт, а азще разчистя България от всякакви ***! Пуцай куме в главата тоя читак!