Сидеров и Чуколов били пийнали, "влачели" думите

Дясната ръка на Сидеров заплашил с насилие продавача от клекшопа
Обновена: 12 окт 2015 10:11 | 12 окт 2015 09:00,
114
Сидеров и Чуколов били пийнали, "влачели" думите
Снимка: Bulgaria ON AIR

Волен Сидеров и Десислав Чуколов са били във видимо нетрезво състояние. В това е категоричен Николай Александров, продавачът, с когото се сблъскъха в петък вечер двамата народни представители.

Тогава лидерът на "Атака" и депутатът щурмуваха денонощен магазин, тъй като според тях са продавали контрабандни цигари и наркотици.

Още по темата

Скандалът започнал в петък вечерта, когато момиче от НАТФИЗ си купило цигари и тютюн за свиване, а Атакистите й поискали документите.

Сидеров и Чуколов не давали на никого да си купи нещо от магазина, дясната ръка на националиста нападнал даже един от клиентите, а монетникът на клекшопа бил счупен.

"Г-н Чуколов ме заплашваше с насилие", каза Николай Александров пред bTV, като обясни, че народният избраник го повикал да излезе и подчертал, че "разбира се" ще го удари.

"И двамата трудно говореха и влачеха думите", посочи продавачът. Той повикал полиция, като сигнализирал, че "двама господа седят и пречат на работата" му без да посочи кои са те.

Униформените дошли, но не реагирали, казали, че Сидеров и Чуколов са с имунитет. Николай каза, че по думите на таксиметров шофьор, с когото е говорил, депутатът е ударил полицай в гръб.

Междувременно, магазинът бил проверен и нищо не било открито.

"Според мен те са го направили за внимание, защото предстоят избори", коментира в заключение продавачът.

Димитър Стоянов, бивш депутат от "Атака" и дългогодишен член на близкото обкръжение на Волен Сидеров, подчерта, че трябва да се търсят "причините, а не симптомите" за случващото се.

По думите му случката от петък показва "поведение на човек с абсолютна власт, на когото не му пука".

Стоянов призова хората да са по-активни, за да се намали влиянието на политически субекти като този на Сидеров: "Атака" не е в парламента, защото много хора гласуват за нея, а заради ниската избирателна активност".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


114
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
68
1
 
0
 
! Отговори
Батко преди 8 години
Засега троловете са повече от нормалните. Явно Болен е впрегнал всички редици, до последното ***.
67
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Белокосото човече иска да предизвика интерес у простолюдието, белким гласуват за неговата партия :) Щото интелигентен човек няма как да симпатизира на човече, което си позволява подобни своеволия.
66
1
 
2
 
! Отговори
Dino преди 8 години
I kakvo ot tova,che sa pili.V tazi zagubena darjava Svestnite schitat za ludi,Mrazia GERB I Borisov.Diktatori.
65
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Никой не казва истинската версия - магазинът е отказал да им продаде дрога и затова тези изблици на абстиненция пред камерите.
64
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Това смешно джудже гога ще го наврат където му е мястото? Няма ли да си намери майстора най-накрая и да му смачката безнаказаната мутра?
63
14
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Вчера следобед, Сидеров беше гост в предаването на Беновкса. Нали знаете, че при нея няма лабаво. Истината се оказа съвсем друга, на всички нейни въпроси беше отговорено. Поредната уникална измишльотина за Сидеров, съшита с бели конци. Той разбира се не е цвете за мирисане, но след като постави на място всички европейски посланици на една среща наскоро, веднага се появи поредната поръчка да бъде смачкан. Егати държавата.
62
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До морскиако бяха в сащ, за това тяхно изпълнение шяха да хапнат МАЗНИЯ .....
61
3
 
10
 
! Отговори
Атакун преди 8 години
Бойко лично е наливал в гърлата на двамата ракия. После ги е пратил да се таралежат по улиците.
60
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
пиянки, алкохолици. Какви хора сме избрали да ни управляват......
59
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Хей, да знаете, както продължава у нас разрухата и краденето ръководени от Тиквеника и ГЕРБ, ще дойде време всички слуги и далавераджии лапали от кражбите да се декорират с жълт Гербер за да ги виждат всички. И да знаят, че при следващият крадец ще е и по-строго, съд и конфискация.
58
9
 
4
 
! Отговори
морски преди 8 години
Поръчка на САЩ,изпълнена от слугите им ГЕРБ.Всичко е прозрачно.
57
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Сидера най-вероятно е набарал некое каналче за дрога и цигарки от което някой от баровците блажи. Обажда се на полицията и идват...собствениците. Докато върви разправията всичко се изнася. След това започва "проверката" и не се открива нищо. И как така в 12.00 през нощта се появиха толкова честни и обективни свидетели с гражданска позиция и будна съвест???
56
4
 
4
 
! Отговори
морски преди 8 години
Бойко ке падне зимата на 2015г.
55
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
To si e tehna Rabota da ne im plaschtame vie smetkite Dr problemi ima sobstvenizite na nagasina. Se vijda 4e sa gerberi a i bogati. Te ne rabotat Dr rabotat sa. Tah Tova sa skritite mutresi kakvi dalaveri imat v provinziata 2 magasina v zentara a o prodava4i zigari bes Banderol ima ot kade gi vsimat dalaverite sa golemi. Kakvo sanimavate vojda na gerb bB s gluposti
54
11
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Кой взе кръв и и направи анализ за да каже, пиян или дрогиран, кой? Налетяха продажните /купените/ свидетели и започнаха да свидетелстват. Тикваров е майстор на гнусотията. Той успя да изрита Ореха като плащаше на всичко долно и гнусно, само и само да се върне и продължи геноцида.
53
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ДО 64ПРАВ СИ. НИЩО ЧЕ СА ТИ НАСЛАГАЛИ МИНУСИТЕ. ЦЯЛА СОФИЯ ГО ЗНАЕ. И СИ ТРАЯТ И ХОРАТА И ОРГАНИТЕ. ТОЯ СИДЕРА МОЖЕ ДА Е ПИЯН НО ОТРЕАГИРА А РЕЗУЛТАТА ГО ВИЖДАМЕ -ПОЛИЦИЯ ЖУРНАЛИСТИ ПРОКУРАТУРАТА "БЕЗОБРАЗИЕ СИДЕРОВ Е ПИЯН ХУЛИГАН И Т.Н." И НИКОЙ ЗА РАЗСЛЕДВАНЕ ИМАЛО ЛИ Е НАРКОТИЦИТЕ И КОЙ ГИ ПЛАСИРА. ДА СТЕ ЧУЛИ РЕПОРТАЖ ИЛИ НЕЩО ОТ ПРОКУРАТУРАТА ДА НАЗНАЧАТ РАЗСЛЕДВАНЕ?
52
5
 
13
 
! Отговори
биби преди 8 години
Стига с този Сидеров! Нямате ли други проблеми в тази държава!
51
3
 
6
 
! Отговори
Шоп преди 8 години
Сидеров е направил всичко възможно дори да е имало контрабандни цигари, продавачът да ги е изнесъл. Само луд може да мисли, че по тоя начин ще хване контрабанда. Иначе за "бизнесмена" не ми е жал, антипатичен ми е, а това, че баща му е атакист, е още по-гнусно.
50
7
 
11
 
! Отговори
батака преди 8 години
ПРоверили са магазина бе,***,но са намерили на сидер ага вибратора само.
49
3
 
6
 
! Отговори
65 преди 8 години
Ако в магазина е имало нарушение, то той е един от стотиците вСофия.Но Сидеров луд или не не може да се държи така.Всъщност може-та той е лудия Сидеров!