Къде ще спират водата на 27 ноември

Вижте кои столични квартали остават без вода
Обновена: 25 ное 2015 15:27 | 25 ное 2015 15:26,
0
Къде ще спират водата на 27 ноември
Снимка: Софийска вода

На 27 ноември 2015 г. (петък), във връзка с реконструкция на уличен водопрпвод на ул. „Букет“ кв. „Овча купел“, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода” живеещи в района на: ул. „Букет“ между ул. „Любляна“ и ул. „Войводина могила“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Букет“ на ъгъла с ул. „Любляна“.

На 27 ноември 2015 г. (петък), във връзка с реконструкция на уличен водопрпвод на ул. „Хаджи Димитър“ с. Мало Бучино, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода” живеещи в района на: в.з. Симоница.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Хаджи Димитър“ ъгъла с ул. „Васил Левски“.

На 27 ноември 2015 г. (петък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Емборе“ кв. „Орландовци“, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода” живеещи в района на: ул. „Емборе“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Планинско цвете“ на кръстовището с ул. „Емборе“.

На 27 ноември 2015 г. (петък), във връзка с преработка на водомерен възел на ул. „Папрат“ кв. „Драгалевци“, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода” живеещи в района между: ул. „Папрат“, ул. „Захари Зограф“, ул. „Крушова градина“, ул. „Гергьовче“, ул. „Кимчовец“, ул. „Казаните“, ул. „Горска поляна“, ул. „Момино венче“ и 160 ОДЗ „Здравец“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Захари Зограф“ на кръстовището с ул. „Панайот Пипков“.

На 27 ноември 2015 г. (петък), във връзка с диагностика на водопровод на ул. „Породин“ и ул. „Георги Сава Раковски“ в кв. „Славовци“, се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 15:30 часа на клиентите на „Софийска вода” живеещи в района между: ул. „Победа“, ул. “Породин“, ул. “Липите“, ул. „Летец“, ул. „Снежанка“ и ул. „Искърско дефиле“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Георги Сава Раковски“ на ъгъла с ул. „Додо Наков“.

На 27 ноември 2015 г. (петък), във връзка с подмяна на сградни водопроводни отклонения на ул. „Асен Игнатов“ с. Бусманци се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 20:00 часа на клиентите на „Софийска вода” живеещи в района между: ул. „Асен Игнатов“, ул. „Перуника“, ул. „Троянски път“, ул. “Чукура“, ул. „Пчелина“ и кв. „Нова  враждебна“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Асен Игнатов“ на ъгъла с ул. „Перуника“.

На 27 ноември 2015 г. (петък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Горски пътник“ ж.к. „Лозенец“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода” живеещи в района между: ул. „Цветна градина“, ул. „Вежен“, ул. „Николай Лилиев“, бул. „Черни връх“, бул. „Арсеналски“, ул. „Славище“; бул. „Черни връх“ от бул.  „Арсеналски“ до ул. „Вежен“, жилищна група "Южен парк“, хипермаркет на ул. „Козяк“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски в: жилищна група "Южен парк“.

На 27 ноември 2015 г. (петък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Монтевидео“ кв. „Овча купел“, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода” живеещи в района между: ул. „Монтевидео“, ул. „Маестро Кънев“, ул. „Иван Радоев“ и ул. „Букет“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Боряна“ на ъгъла с ул. „Монтевидео“.

На 27 ноември 2015 г. (петък), във връзка с пресвързване на сградно водопроводно отклонение на ул. „Благой Тодоров“ с. Желява се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода” живеещи в района на: ул. „Мургаж“ от №1 до №72.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Мургаж“ на ъгъла с ул. „Благой Тодоров“.

На 27 ноември 2015 г. (петък), във връзка с изпълнение на строително-монтажни работи на ул. „Висо”, ул. „Пирин”, ул. „Веслец” и ул. „Стара планина” в.з. Врана-Лозен Триъгълника, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода” живеещи в района на: в.з. Врана-Лозен Триъгълника; Институт по генетика „Академик Дончо Костов“; хотел „Black cat“, бензиностанция и гуми център.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: бул. „Цариградско шосе“ 10-ти километър.

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване  мътността на водата.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0700 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари