След първата копка на метрото – тапите са мит

Вижте кадри от въздуха по бул. "Евлоги и Христо Георгиеви"
Обновена: 2 фев 2016 17:02 | 2 фев 2016 15:30,
29
След първата копка на метрото – тапите са мит
Снимка: Dnes.bg

На 1 февруари столицата осъмна с нови правила за движение заради строежа на третия лъч на метрото. Те ще бъдат в сила през следващите две години.

Очакваше се заради новата организация на движение по бул. "Евлоги и Христо Георгиеви" (движението е забранено по западното платно на столичния булевард - между улица "Силистра" и бул. "Янко Сакъзов") да се образуват задръствания в пиковите часове.

Затова излетя и дронът ни, за да "види" какъв е трафикът в делнична сутрин в 08:30 ч.

От кадрите от въздуха обаче изненадващо се вижда, че движението се извършва съвсем нормално, няма напрегнати шофьори, не се чуват клаксоните на автомобилите. По светофарите няма опашки от коли, а двупосочното движение се извършва без проблем.

Оказва се, че въпреки опасенията, тапите около строежа на метрото се оказаха мит. Дали това се дължи на алтернативните маршрути, които шофьорите избират, и задръстванията се местят в други части на София, предстои да видим.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


29
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
1
 
32
 
! Отговори
До 14 преди 8 години
Когато видиш огромните опашки тирове на Хаинбоаз или на Шипка ще разбереш за какво говоря. Ти ми направи обосновка на 3-тия лъч. Въобще на метрото, кото пренася само жива сила но не и стоики. Няма лошо да се строи метрото, но в случая къде са парите на данакоплатците - в София. Да отцепим София като отделна държава освен.
19
1
 
34
 
! Отговори
cat преди 8 години
До логистикаВръзката е между Северна и Южна България, не между двата граничещи града.
18
0
 
38
 
! Отговори
ДА преди 8 години
За задръствания ще си говорим следващата седмица!Сега децата са ваканция и в София е спокойно.Да видим другата седмица,като се юрнат да ги карат по училищата с коли-тогава ще говорим!
17
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 18А ТИ КЪДЕ СИ ВИЖДАЛ ЗАРДЪСТВАНЕ, БЕ, ЗАДРЪСТЕН!Кой ти дава право да наричаш хората "лигльовци"? Банкянксият ли?
16
0
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 20Правилно ! Услугите създават пряка принадена стойност. Но дрОгарите, които днес празнуват /не Петльов ден, ами един друг неформален празник/ дори и трудовете на идола си Маркс не са чели.
15
4
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ало, Д.не.с.беге-то, тези снимки ги показвайте на други, НЕ НА СОФИЯНЦИ!Там никога не е имало задръстване. Там даже и наказателният паркинг не пречеше.Защо не покажете бул. "Евлоги Георгиев" дори само от "Орлов мост" до ул. "Граф Игнатиев"?В този участък и без метрото постоянно имаше "тапа". За толкова наивни ли имате читателите?Извинете за езика, но СТАТИЯТА ВИ Е ТЕНДЕНЦИОЗНА. Изопачава истината!
14
4
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До ДС 12Ганьо, развитите икономики се различават от останалите по сектора си на услуги който значително надвишава индустрията и селското стопанство.Ама за вас провинциалистите света е "сиренье и леб"
13
3
 
33
 
! Отговори
СЪВЕТ преди 8 години
много бавно се зарежда на лаптоп с 2 ГБ рам, компресирайте го малко
12
1
 
44
 
! Отговори
Метро преди 8 години
Не забравайте че в момента учениците са една седмица междусрочна ваканция!
11
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Вземете си и анфибия да цъкат около искър рибарите добре ли са
10
1
 
38
 
! Отговори
логистика преди 8 години
До ДСЩото Вие от ДС сте щпецове по всичко, пък аз с 21 години опит в логистиката нищо не разбирам, направи ми моля, икономическа обосновка на тунела под Шипка !?! Предполагам е изключително важно да има стуваща милиарди пряка транспортна връзка между световните индустриални центрове Казанлък и Габрово ?!?
9
0
 
35
 
! Отговори
:):):) преди 8 години
Завръщането на дрона ! Очаквайте отново Оникални кадри :)
8
14
 
46
 
! Отговори
ДС преди 8 години
А тунел под Шипка, магистрала Бургас-Варна. И двете съоръжения с пъти по-големи ползи за икономиката и държавата. Ама неее - София та София. Една столица в която 99% от работещите са в сферата на услугите. Услуги икономика не правят.
7
0
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Пролетарий от Дружба съм. Преди не слизах от колата, най-вече за да ходя на работа. Сега съм "Неделно шофьорче" карам за кеф през уикенда. Каквото и да говорят метрото си е арабийска работа.
6
5
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
тапи няма, ама гледам и копки няма
5
1
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Евала, Дрон. ДНЕС. БГ
4
5
 
69
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тапите са мит щото децата са във ваканция и София е празна.Ичакайте да се върнат и ще видите мит ли са не са ли.Много глупави индивиди има в тази държава.
3
1
 
42
 
! Отговори
защо преди 8 години
"там в този участък никога не е имало задръстване!!!", но това не пречи от 2/два/ автомобила завиващи на ляво, единият да е на релсите?!? А какво би било ако имаше задръстване??? На никого не пожелавам да се среща с този шофьор. Може би само КАТ...
2
0
 
49
 
! Отговори
тцтцтц преди 8 години
"Затова излетя и дрона ни, за да "види"... Трябва да е "дронът", а не "дрона"...
1
0
 
73
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
С други думи - имате дрон :)