След епичните кръпки на "Малинов" – пътят пак пропадна

За пореден път настилката на булеварда не е в изрядно състояние
Обновена: 10 фев 2016 09:13 | 10 фев 2016 09:07,
117

Снимка: Facebook

За поредно пропадане на наскоро ремонтираният бул. "Александър Малинов" в София алармират във Facebook от "Спаси София".

Още по темата

Ремонтът на булеварда стана вече пословичен и епичен. През август движението по булеварда беше пуснато, а едва през октомври трябваше да бъде ремонтиран отново.

Сега след падналите снегове за пореден път настилката по булеварда не е в състоянието, в което би трябвало да е.

След последното пропадане на пътя изпълнителите бяха глобени, но без особен ефект.

Kакво ли ще се случи сега?

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


117
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
77
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Стига с тези пътища бе. Не разбрахте ли, защо е този зор за строеж. Вижда те ли по колко асфалт слагат. Мислите ли, че резача на лентички не знае???? Това са най-лесно откраднатите пари.
76
1
 
6
 
! Отговори
kire liberalo преди 8 години
Солени глоби на изпълнителя да налагат..... и освен това да си го ремонтира за своя сметка. Няма какво да си говорим и обясняваме - финансовата санкция си е правилната санкция. И фирмата изпълнител - в черен списък. Мисля, че това е най-некачествено направения булевард. Да не говорим, че затвориха съществуващ подлез пред Полицейската Академия...ей така просто го заровиха с пръст, която постоянно пропада и се появяват ями. Какво им пречеше подлеза, за да го засипват.... и КЪДЕ Е ОБЩИНАТА???
75
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И на Борко му е пропаднало дъното като на дърта кокошка-носачка.
74
0
 
5
 
! Отговори
silver rider преди 8 години
Битум в асфалта.....индиански телефони, ужким са смарт
73
0
 
5
 
! Отговори
silver rider преди 8 години
До76. - Абсолютно подкрепям. Проблема е в ноу- хау - то и количеството на битка в асфалта. Също така се слагат и усилване съставки от рода на циментира. И всичко това струва скъпо. По- евтино е където се пропуска да се поправи. Чакайте лятото от жегите да видите какви вълни ще има по пътя.....
72
0
 
19
 
! Отговори
Solar Power преди 8 години
А сега си представете какви са пътищата в провинцията които дори не виждате по телевизията !!!
71
1
 
9
 
! Отговори
vlady преди 8 години
В България няма квалифицирани майстори, които да могат да наредят качествено павета съответно ако не се заменят с асфалт резултатът е калдъръм с никакви преимущества пред неравния асфалт само по-неудобен и опасен. Качественото пренареждане е трудоемко и скъпо също така неудобствата от фугите остават.
70
1
 
21
 
! Отговори
маг преди 8 години
След нас и потоп.Това е Герб,ще го разберете,но късно.Тия бандити вече ще са избягали зад граница.Като братя Галеви.
69
1
 
14
 
! Отговори
Сашо преди 8 години
всичко се дели с Бойко банкянски. ако не вярвате питайте в Нови искър
68
1
 
33
 
! Отговори
КАЛОЯН ЦАР преди 8 години
НЕ СА ВАЖНИ РЕЗУЛТАТИТЕ, ВАЖНОТО Е ДА СЕ РЕЖАТ ЛЕНТИЧКИ И ДА СЕ РАЗПРЕДЕЛЯТ ПАРИТЕ.
67
0
 
19
 
! Отговори
БГ преди 8 години
Ти погледни каква основа и какъв тънък слой асфалт има пътя. Как няма да се разруши?! Цялата отсечка по бул. Малинов от бензиностанция Еко до моста ндо Бизнес парка е за ремонт. Навсякъде шахтите са пропаднали, а настилката на вълни. Споменатата във статията отсечка обаче още при откриването си беше в лошо състояние. Кой ряза лентата и се хвалеше с тази отсечка???
66
1
 
19
 
! Отговори
Павета преди 8 години
Махането на паветата и асфалтирането на съответния път е поредната малоумщина от която се възползват тези, които изнасят паветата в чужбина. Павето има 6 страни и при правилно редене и пререждане със съответния здрава основа под него на практика е дълготрайно. Цар Борис III се експлоатира десетилетия и ако не са некадърните майстори и глупавите решения за частично асфалтиране, този булевард ще издържи още много. Обаче извадиха и продадоха много павета и развалиха здрави улици ! Срамота !
65
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
В Германия искат гаранция че асфалат ще издържи поне пет години. Затова съм противник да махаме паветата. няма лошо ако се строеше по германскки. но като ще се стори по български с асфалт - не.
64
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До МенDa tova za ispaniq e vqrno..bil sam svidetel kak se pravi magistrala...no tuk e Bg.Takava e groznata deistvitelnost.Neznam za kakvo se vzimat milqrdi dalgove uj za infrastruktura kato pati6tata sa po zle ot kogato i da bilo.
63
18
 
4
 
! Отговори
Самозапален клошар преди 8 години
Червени каскети, само пътищата на Орешарски, Станишев и Сидеров не се рушат, защото такива просто не съществуват.
62
0
 
17
 
! Отговори
Наблюдател преди 8 години
Всичко в България се прави за краденето, % -чето и комисионните. Всички по веригата участват. Без изключения! Включително каквито и да било контролни органи, които срещу % имитират контрол и за това "дупки" колкото щете!
61
0
 
15
 
! Отговори
Аномимен преди 8 години
Трябва да се работи по севернокорейски. Там ако си спомняте разстреляха архитекта на новото летище в Пхенян.Та тук- даваш европари. Ако има дефекти - строителя до стената
60
0
 
17
 
! Отговори
Безобразие преди 8 години
Всички сме виждали как изглежда истински асфалт навсякъде по света, но не и у нас. И цвят, и дебелина на слоя, и трайност- всичко е различно. Ако не може да се контролират фирмите, да извикаме специалисти отвън - и без това даваме пари, поне да има ефект! Разбират ли нещо от асфалт строителите или са събрани от кол и въже, а шефовете им крадат?
59
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Всичко,което е построено и ремонтирано от правителството на ГЕРБ в лицето на Б.М.Б. и фирмите на котараците и братовчедите му се руши и пропада.Бясното строителство се извършва некачествено и се усвояват огромни средства от еврофондовете.Голяма част от тях потъват в джобовете на братовчедите,друга част влиза в партийната каса за купуване на гласове. И до ден днешен е държавна тайна колко души са имащите право на глас в София т.е.колко са 100%.
58
0
 
12
 
! Отговори
vlady преди 8 години
Еврофондовете се усвояват успешно от правилните фирми и хора близки до ГЕРБ. Както казват руснаците "Нет на вас Сталина" и румънците "Къде си Цепеш, господарю?".