Мъжът, вилнял по Цариградско – с депресия, ходил на психиатър

Човекът пие хапчета от 1 година, имал златен талон!
Обновена: 12 фев 2016 12:27 | 12 фев 2016 09:34,
68
Мъжът, вилнял по Цариградско – с депресия, ходил на психиатър
Снимка: Bulphoto

Мъжът, който вчера удари 12 коли по бул. "Цариградско шосе" и впоследствие бе арестуван пред сградата на БНТ, лекува депресия от 1 година. Това съобщи съпругата му пред Нова телевизия.

Още по темата

"В резултат на това, че пие лекарства за депресия от 1 година, сега се отключва и свръхвъзбуда и затова се стига до това състояние", обясни тя. Жената бе категорична, че никога не е предполагала, че ще има проблем.

Диагнозата на шофьора не предполагала болнично лечение, а той не пропускал и ден без да си вземе лекарствата. Работил и с психиатър. По думите на съпругата му не за първи път изпада в депресия, но тогава просто спирал да говори.

Жената заяви, че съжалява за случилото се вчера и бе категорична, че ще се търси начини да компенсира щетите на ударените автомобили.

Иначе мъжът бил изряден шофьор, даже имал и златен талон.

"Депресията е много сериозно заболяване. Никой не е застрахован. Възможно е в хода на приемане на антидепресанти човек да премине границата и човек да отиде в другата фаза на свръхвъзбуда, свръхдейственост  - така наречената фаза на манията", изтъкна д-р Цветеслава Гълъбова.

Тя посочи че главните симптоми на депресията са загуба на интерес към всичко, не може да се храни.

"Тъй като при депресията опасното поведение на човека е насочено предимно към него самия, а не към околните, това заболяване често се подценява", изтъкна Гълъбова.
 
"Психотестът се продава под път и над път. Изпращат ви го от един град в друг", заяви Йонко Иванов от Съюза по авто-мото подготовка. Той прогнозира, че този тип нарушения ще се увеличат.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


68
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
0
 
0
 
! Отговори
к преди 8 години
До Анонимен....не ти личи...
44
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Оня ден гледах един дето шареше и блъсна кола как после ревеше, че майка му ще го пребие :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))А човека, дето тъпчото му строши колата нещо хубаво говореше за майка му все пак! :)))))))))))))))))
43
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Знаех си аз, че късопишковчетата, дето шарят между лентите и пробват да "избурят" опашката са с психични проблеми, ама ето - докторите го доказаха!Ама още МНОГО има Бе!Има и Дивойки - те са плиткопичурки, вероятно... Много са проЗти, горкичките.. и карат едни раздрънкани тенекиии...Ама к'фо да каже човек - проЗДотия-та си им е "майчина" и "татерна", вероятно...
42
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Назобаните келемета са много много по опасни от този човек. На всеки може да се случи не е убил човек.А тези от психото да не потриват ръце да не караме самолети как се не натъпкахте търбусите с пари един г ... имате.
41
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Виждам във форума,половината са дипломирани психиатри.Евла и аман от разбирачи!
40
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Това не е депресия 100%. По-скоро шизофрения или биполярно разстройство.
39
8
 
5
 
! Отговори
Дедо Гого преди 8 години
А стига лигавене, викам ! Като е бил в депресия, що се не метна на Орлов мост в реката, а специално се навря в БНТ ?
38
5
 
11
 
! Отговори
Е - Ник преди 8 години
Няма такава депресия, продължаваща над 1 година. Това е шизофрения.
37
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Сигурно този "Исус" е бил "зареден" да вилнее пред една друга телевизия, която някой е решил да накаже и дискредитира заради опозиционния и профил. Обаче е станала грешка и "зареденият" е започнал да вилнее пред сградата на БНТ.
36
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Всеки ще се сдуха, ако на предния капак си има пичкa за емблема.
35
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Много неграмотно написана статия, Мария.
34
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Диагноза депресия ми е малко съмнителна в този случай ,но това е честа ситуация психиатрите да не казват реалната диагноза за да не вземат книжката на човека които лекуват.Разбира се те могат да се оправдаят че следствие на депресията е отключена шизофрения примерно.
33
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Така, четете много внимателно какво ви пиша. Психолог съм и имам много познания върху тревожните състояния и съм наясно с психофармакологията. Основното действие на антидепредантите е да правят обратно захващане на допамина. Това е хормон на щастието, на много нагони и стимул за живот. Когато се прекали с него може да се стигне до силна превъзбуда и тревожност особено при такива хорица. Умните психиатри предписват в такива случаи антидепресанти с успокоителни- бензодиазепани. Тя не е умна...
32
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Липсата на чист въздух, слънце, физическа активност, жива храна, общуване с вдъхновяващи хора води до удобната диагнозка наречена "депресия", която всеки разбирач с дипломка за душе-лечител или иначе казано психолог или психиатър ще се опита да излекува като ви вземе парите да ви слуша празните думи или ви предпише хапченца. На всеки, които е изпадал в дупки, бих дала съвет да наблегне на: чист въздух, слънце, физическа активност, общуване с нови хора. Ако нямате пари за пътувания и това работи.
31
3
 
12
 
! Отговори
Е как не? преди 8 години
Рено кара човека - увреден е!
30
2
 
8
 
! Отговори
Патил преди 8 години
Не казвам, че антидепресантите са като цяло зло, но много трябва да се внимава кога се изписват. Особено при шизофрения. Избива неистова агресия и към себе си и към околните. След около 4-5 месеца лечение със силни дози антипсихотици, психиатърката й чак тогава реши да изпише един друг антидепресант Ремирта, но и от него лош ефект - силна агресия. Много по-добре би било да се премине към безопасната канабисова медицина, но..... $$$$$$$$.
29
2
 
11
 
! Отговори
Патил преди 8 години
Една психиатърка изписа на жена ми антидепресант, а после се оказа, че депресията й е ендогенна - резултат от шизофрения. Мал*умната психиатърка не я попита въпроси, с които да разбере дали няма симптоми на шизофрения, а директно й предписа антидепресант! Като я питах кой антидепресант - усетих уплаха или гузност, когато каза Золофт. Резултата беше опустошителен за нея, мен и семейството ни, детенце на годинка.Живота ни се срина буквално за дни и седмици....
28
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Мда. Господинът е от уж безопасните. Онези със синтетичната дрога ще разкажат играта на света..... То сега започва и в България.
27
2
 
13
 
! Отговори
:) преди 8 години
Само като чете човек тези форуми, му става ясно, че има доста хора, които трябва да бъдат прибрани и заключени в лудница.
26
3
 
7
 
! Отговори
Шоп преди 8 години
Депресията май не предполага свръхвъзбуда и агресия.По-скоро автоагресия.