Палестински следователи ще разследват смъртта на Зайед

Израелското посолство няма коментар по случая
Обновена: 27 фев 2016 16:44 | 27 фев 2016 13:33,
24
Палестински следователи ще разследват смъртта на Зайед
Снимка: архив, Булфото

Следователи влизат в палестинското посолство в София, заради смъртта на Омар Зайед. Палестинецът беше открит мъртъв в двора на мисията вчера.

Още по темата
Пред разследващите ще дадат показания всички служители на мисията, твърдят източници, близки до разследването, цитирани от BTV.

Криминалистите проверяват всички версии за смъртта на палестинеца, за когото има искане за екстрадиция от Израел. Причината е убийство, извършено от Зайед преди 22 години.

На този етап разследващите не коментират дали става дума за убийство или за самоубийство. Очаква се палестинска делегация да пристигне, за да направи свое разследване.

Според радикалния "Народен фронт за освобождение на Палестина" става въпрос за убийство, зад което стоят тайните служби на Израел МОСАД.

От израелското посолство заявиха, че нямат коментар по случая.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
преди 0 секундиiSrAel. Ya zadavat niakoi hora, a. H.i.t.l.e.r. e samo instrumenta . Ako se pointeresuvate shte razberete
17
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
iSrAel. Ya zadavat niakoi hora, a *** e samo instrumenta . Ako se pointeresuvate shte razberete
16
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"Corral the 50 wealthiest Jews and there will be no wars," Sayeth Henry FordMoje li da si go prevedete? ??ISTINATA
15
1
 
1
 
! Отговори
Sunny ray преди 8 години
A най-голямата ИЗМАМА *** ислямските араби-тертостист, коит измамно се кру=ият ззад фалшивото име 'палестинци е' че са обявили своята престъпна терористична организация за Палестинска държава когато е терористична беззаконна група като Ислямска Държава,целяща само да окупира, унищожи,ограби и присвои земята на Израел, чието римско име е Палестина, Така че не само никоя правова държава не трябва да призна Палестинската терористична група за държава нито да има посолство в България и другаде.
14
3
 
2
 
! Отговори
Sunny ray преди 8 години
Ако България беше правова държава никога нямаше да допусне недоказани лъжи и клевети на палестинци да се разпространяват срещу Израел, преди да има разследване от независима комисия, която трябва да е от България, не от Палестина,които са главни заподозрени за убийство,станало в посолството им, кое се опиват чрез лъжи в медиите да укрият с 'дръжте убиеца" когато те са убили палестинския убиец явно само за да припишат на Израел своите престъпни дела. А Израел е искал само законно екстрадиция.
13
2
 
1
 
! Отговори
Sunny ray преди 8 години
ТОВА НЕ Е ПРАВИЛНО,НИТО ЗАКОННО,НИТО МОРАЛНО И ЯВНО НАГЛАСЕНО И НЕДОПУСТИМО ДА РАЗСЛЕДВАТ СЛУЧАЯ ПАЛЕСТИНЦИ, СВЪРЗАНИ И ПРИСТРАСТНИ,КОИТО ПРЕДИ РАЗСЛЕДВАНЕТО СА НАБЕДИЛИ ИЗРАЕЛ С ЛЪЖИ И КЛЕВЕТИ,ОБВИНЯВАЙКИ Г ЗА УБИЙСТВО КОЕТО Е ОЧЕВИДНО ЧЕ Е ИЗВЪРШЕНО ОТ ВЪТРЕШНИ ЗА ПОСОЛСТВОТО ХОРА-ПАЛЕСТИНЦИ.ИЗРАЕЛ КАЗА ЧЕ НЯМА НИЩО ОБЩО И Е ДЕЙСТВАЛ НАПЪЛНО ЗАКОННО КАТО ИСКА ПО СЪДЕБЕН РЕД ЕКСТРАДИЦИЯТА НА ОСЪДЕН УБИЕЦ НА ДОЖИВОТЕН ЗАТВОР. НО БЪЛГАРИЯ ДЕЙСТВА ПРОТИВОЗАКОННО, УКРИВАЙКИ ПАЛЕСТИНСКИ УБИЕЦ
12
3
 
1
 
! Отговори
ЧичоТони преди 8 години
До 767.По-късно от 1000 преди Христа и преди това там са били Ханаанците. Така с тази "логика" до никъде няма да стигнеме. Истината е, че след WW2 им е дадено правото да имат своя държава на земи, които са били обитавани от техните предци. Същото право е било дадено и на палестинците. Днес има държава Израел и няма държава Палестина. Има и хора, които стрелят и се взривяват за своята кауза (тя не е задължително да бъде наша или на Израелската държава).
11
5
 
2
 
! Отговори
ЧичоТони преди 8 години
До Петров.Държавата Израел се създава на територия, на която от векове са живеели палестинци и там след втората световна война емигрират оцелелите евреи основно от централна и източна европа, с което се поставя началото на съществуването на Израел. Палестинците оспорват завземането на техните земи, а Израел използва това като мотив да се противопоставя на създаването и признаване правото те да имат държава (в противоречие на десетки резолюции на ООН). Историята трябва да се познава.
10
1
 
0
 
! Отговори
ЧичоТони преди 8 години
До Петров.Палестина (или по-скоро палестинците) искат да се освободят от Израел. През 1948-1949г. с решение на великите сили и одобрение от ООН се взима решение за създаване на държавите Израел (на територията на Палестина) и Палестина. Е, от тогава Израел го има, но не и Палестина и това е в основата на всички размирици в Близкия изток. Няколкото поколения палестинци, израснали в лагери за бежанци нямат нашата ценностна система и са готови на самоубийствени атентати.
9
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Палетински?От Палети?
8
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тия са от Палетина, ъм?
7
1
 
4
 
! Отговори
с повишено внимание! преди 8 години
ЗАЩО се дава българско гражданство на палестинци, които израстват в ХВЪРЛЯНЕ на КАМЪНИ по "капиталистите"? Някога соцБългария ги приемаше всички араби по инструкция на Москва.Сега , АКО живеят е РБългария, трябва да нямат ОМРАЗА към "капитазма"- иначе- ето пътя към Русия, КИтай, Северна Корея.От посолствто ИМ са го хвърлили, може и да е бил упоен с дрога, местили са трупа му.Искали са да създадат ИНЦИДЕНТ, защото са разбрали, че ще бъде екстрадиран.А тогава нямаше да има ТЕЗИ ГНЕВНИ изказвани
6
1
 
2
 
! Отговори
до бъчварова преди 8 години
Да ви докарам няколко кубика качествен морски пясък за да напълните джобовете и да ги зашиете на полицаите разследващи престъпленията ,скучаят ли незнам но ръцете им са все в джобовете
5
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Може би някой във форума очаква палестинец да си признае, че го е "бутнал" от високо?
4
6
 
5
 
! Отговори
еделвайс преди 8 години
Версията за самоубийство да отпадне, защото не е. Мир на душата му - хората казват че бил добър човек.
3
0
 
1
 
! Отговори
коректор1 преди 8 години
ДНЕС Сбъркали сте в заглавието . логично е техни следовател а азследват защото посолството се счита територия на Палестина.
2
6
 
8
 
! Отговори
Луцифер преди 8 години
Браво на МОСАД! УБИЙЦИ И ТЕРОРИСТИ ТРЯБВА ДА СА СИГУРНИ, ЧЕ Е ВЪПРОС НА ВРЕМЕ ДА СЕ СРЕЩНАТ с Аллах по бързият начин...
1
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Израелското посолство нямат коментар по случая. Е КАК ДА КОМЕНТИРАТ КАТО В УСТЕНЦАТА ИМ ИМА НЕЩО ТАКОВА КОЕТО Е МНОГО ЖИЛАВО И ТВЪРДО? ТО С ПЪЛНА УСТА МОЖЕ ЛИ ДА СЕ КОМЕНТИРА?