Бияч от Околовръстното – проруски бунтовник в Донецк

Георги Близнаков бил там само за седмица, правил си селфита
Обновена: 29 фев 2016 13:49 | 29 фев 2016 09:00,
242
Бияч от Околовръстното – проруски бунтовник в Донецк
Снимка: BTV

Георги Близнаков, един от мъжете, които пребиха с палки шофьор на Околовръстното заради клаксон, се оказа част от спецотряда "Тайфун" на сепаратистката Донецка народна република.

От формированието заявиха за bTV, че българинът е бил там само една седмица – с основната цел да си направи десетина снимки за самореклама. Никога не е участвал в бойни действия.

Още по темата

От "Тайфун" не дават по-детайлна информация, но украинският портал "Миротворец" е включил Близнаков в базата си данни с проруски екстремисти, като в неговия "профил" има много снимки с други въоръжени бойци.

Биячът от Околовръстното се появява и на видеоклип, където получава медал за неясна към момента заслуга (ако приемем, че действително не е участвал в битки). Близнаков декларира: "Служа на Донецка народна република!".

Това не е първата странна изява на 46-годишния мъж, която се появява след ареста му. Преди дни бяха публикувани архивни кадри, които го показват като участник на турнир по бойни спортове.

Изправен срещу подготвен опонент и лишен от помощни средства, за 15-те секунди от видеото Близнаков отнася цял куп удари с ръце и крака, без даже да успее да замахне.

По този повод ММА бойци поканиха него и останалите задържани за побоя на "ден на отворените врати", в рамките на който да покажат способностите си – на ринг и в съотношение "един на един" срещу някой, който е в тяхната категория.

Припомняме, Георги Близнаков, Христо Христов, Александър Гечев и Мартин Марков бяха арестувани за побоя над Васко Наумов в ролята им на охранители на Ивайло Борисов – Ториното, сочен за дясна ръка на Златко Баретата.

Той заяви, че биячите са били в изпитателен срок, като ги защити, че са били предизвикани.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


242
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
140
0
 
2
 
! Отговори
Либертоносец от НПО преди 8 години
По начина по който държи оръжието си личи ,че този никойа не е носил АК , така ,че може и да не лъже!
139
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
СЛАНИНА
138
2
 
7
 
! Отговори
Пешо преди 8 години
какъв бияч може да бъде това ловно кюфте?
137
6
 
7
 
! Отговори
? преди 8 години
Вероятно вече руското посолство има програма как да "защити" верния на Донецката република Близнаков.Сигурно ще му стане лошо в някакъв момент и виновен ще е ареста, или кафето, което е пил някъде( ако е навън). Няма да го пуснат да разправя за "битката за Крим".( виждаме и палестинците как действуват).
136
2
 
1
 
! Отговори
Dublin преди 8 години
Tccch,...tova e Odisseikata...raboti i part-time..., ce nEma groShi...Sorosh-skrundzav..., subira groshi za Poroshenko...
135
7
 
4
 
! Отговори
Мина преди 8 години
Ето на такива плащат, да ходят в чужди държави, да създават шок и ужас, видяхме какво стана в Донец, но това не го показваха по медиите. Такива си и всичките им миротворци и умерени опозиции, такива са и в Сирия. Рано или късно всичко излиза на яве, нищо не остава скрито.
134
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Както виждаме от снимката и от действията им в България проруски бунтовник е просто руски терорист, на пътя в България или на територията на Украйна с калашници в ръцете терориста си е терорист
133
1
 
7
 
! Отговори
Киро преди 8 години
Да им го изпратят,белкем видят и наште що е правосъдие
132
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Това са русофилите - единия педофил, другия уличен бияч и. ...
131
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тази мутра си е наша мутра - родна, българска. Не си я давам! Особено пък на украинците! Този пътнически самолет не е свалял, и живи хора не е горил. - Умерена мутра!
130
2
 
4
 
! Отговори
Путлер Капут преди 8 години
Разледващия следовател във Украйна е направил списък със десетте неща които иска да направи със аналнотому отверстие.
129
1
 
12
 
! Отговори
читател преди 8 години
Една приятна новина. Дано го екстрадират.Колко приятни моменти го чакат там.Ще има чудесни спомени.
128
2
 
15
 
! Отговори
да помислим.... преди 8 години
Я се вземете в ръце! Интервюираният от ТВ АЛФА и това *** не са едно и също лице! Този е стоял една седмица, ожълтил е гащите и си е хванал друма! Възможно е да е бил само за да си направи снимки за "бабаитлък"! Ама сега ако могат да го побарат опълченците, ще му се стъжни ! Най вероятно там го водят предател,а предателите не ги тачат никъде! А видяхме и разсъжденията на баба му! Явно цялото котило са такива!
127
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Явно това му е професията бияч и така си изкарва прехраната. Как не са го гръмнали в украйна или се е крил умело, дочакал е заплатата и бегом обратно в бг-то да се праи на голема работа. Сигурно се в хвалил в колко битки и боеве е участвал и колко украинци утрепал, ***
126
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Те такива ги обявяват за терористи, а този явно е закъсал за кинти затова е отишъл в украйна да припечели бързо некой друг лев. Путин много спонсорираше такива псевдопатриоти уж руснаци
125
2
 
11
 
! Отговори
Dobre be cenzuro преди 8 години
Този индивид даде интервю пред АЛФА и това интервю го има в youtube , а от ДНЕС БГ са изтрили всички коментари с интервюто
124
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
За нашите русофили и рублопродажници този терорист е светата вода ненапита
123
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Пратете го на украинците
122
7
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Какъв бунтовник? Този си е жив руски терорист Защо не го напишете както си е ?
121
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До до 161Не, не е ***!