Велосипедисти питат: Къде ми е велоалеята?

Столичния булевард "Витоша" се окичи с табелите
28 апр 2016 22:39,
40

Снимка: Bulphoto

Табели с въпроса "Къде ми е велоалеята?, ние също плащаме данъци..." се появиха днес по столичния булевард "Витоша" видя репортер на "Булфото".

Точно под знака, забраняващ от десетина дни придвижването с велосипеди по Витошка, лъскав "Мерцедес" паркира в нарушение, необезпокояван от никой.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


40
Още по темата: велоалеявитошка
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
0
 
0
 
! Отговори
аз съм преди 7 години
До Госткакто е известно гостите не трябва да имат претенция към домакина.
28
0
 
0
 
! Отговори
аз съм преди 7 години
питайте кметицата защо каквото и да искаш го крият зад метрото.
27
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Вело-алеите трябва да станат задължителни за всеки град и за всяко село !
26
6
 
7
 
! Отговори
Гост преди 7 години
Крайно време беше да се забрани за велосипеди, пешеходците се виждат в чудо как да се разминават с бързо движещи се велоджигити, а за тротоарите по Патриаха да не говорим, не стига ,че е гъчканица от хора, а и велосипеди търпим
25
3
 
7
 
! Отговори
Иванчо пешеходеца преди 7 години
Къде ли? Където в другите цивилизовани места по света. За особенно надарените велосипедисти пояснявам - в пешехдна зона няма велоалеи, слизаш и буташ велосипеда на ръка, иначе глоба. А на тези места също плащат данъци и то повече околкото петте лева на велосипедистите. За мерцедеса - какво да говорим .... то е ясно
24
1
 
1
 
! Отговори
Djin преди 7 години
Текуща илюстрация за имитираща дейност на Софииска община. Важното някои хора там да усвояват ЕС средства и комисионни все 1 с какъв резултат.
23
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Питайте Пешо Диков, който допусна това презастрояване на София, защо не са почнали делата срещу него или той е доказано некорумпиран!
22
1
 
11
 
! Отговори
Панталеев преди 7 години
Така ,а кога ще има изисквания да знаят правилата и да ги спазват ,като гледам навсякъде велосипедиста е с предимство и аз като карам колелото ми не ми е много удобно на пешеходна пътека да слизам и да бутам колелото но правилата са такова и аз ги спазвам
21
8
 
11
 
! Отговори
Валентин преди 7 години
Не зная къде ти е велоалеята, но със сигурност не е по тротоарите. Някой трябва да почне да глобява говедата, които карат колело по тротоарите.
20
3
 
4
 
! Отговори
Велосипедист преди 7 години
Къде е велоалеята от кръстовището на бул.България и ул.Тодор Каблешков по посока планина Витоша ??? И ние си плащаме данъци
19
6
 
12
 
! Отговори
Един Българин преди 7 години
Велосипедистите и пешеходците нямат проблеми по между си. Вместо безумни кафенета за цигараджии трябва да има велоалея. Няма откъде да се мине с колело север-юг! Да не говорим, че южният парк трябва по реката да се върже с Драгалевци и респ. Витоша. Тогава още повече ще намалеят проблемите на заклети шофьори с гладък мозък като Ивчо. Но на автомобилите определено не им е мястото на бул. Витоша.
18
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
невероятно но факт ,за коли над 70 000лв законите не важат
17
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
а защо трябваше да се наливат едни пари във велоалеи преди ремонта на Витошка ???
16
2
 
26
 
! Отговори
Хаха преди 7 години
Значи за велосипедисти не може, а за коли може да се качват на плочките. Фандъкова, оправи си мирогледа за хората, или пак гледаш джоба си. И къде са полицаи, КАТ и тем подобни организации? Ааааа ясно, те глобяват обикновените хора и не закачат тарикатите, че може да е от тяхната група за ре.кет или продажба на др.ога.
15
5
 
56
 
! Отговори
ined преди 7 години
Абе какви данъци плащали, велосипедиста е истинско бедствие за икономиката. Той не купува автомобил и не взима за него кредит. Не купува бензин - държавата губи от ДДС и акциз. Не ползва автосервизи и автомивки. Не си прави "гражданска отговорност", каско, винетка. Не ползва платени паркинги или синя зона. Не страда от затлъстяване. А и здрав, да му се невиди! Здравите хора не са нужни на икономиката. Той не купува лекарства. Не ходи и по доктори. Просто не увеличават БВП на страната.
14
38
 
16
 
! Отговори
Ивчо преди 7 години
вие с колелата сте големи кап***т2 и особено жените..първо вие може да плащате данъци..но как ще си пропилявате живота си е ваш проблем...аз лично не мога да намеря за нормално карането на колело от човек над 15г....Какво си мислите че ще свалите килограми ли(ДЕБЕЛАНИТЕ)...или че ще станете много стегнати....това си е чисто губене на време и пречене на шофьорите(НАРОЧНО....Е КАК....)...ако искате да не сте дебелаци спрете да се плюскате и ходете на фитнес.аз вместо да карам колело имам ПАНАМЕРА!!
13
9
 
25
 
! Отговори
Пешо преди 7 години
До СофиянецКъде точно е безопасно да се върви, я пак помисли? Между колите, паркирали напреко на Витоша, или пресичайки безумните улички с джигитчета по тях? Не е въпроса в това че няма велоалея на Витоша. А в това, че мерцедесите могат да паркират безпроблемно, да се качват и на плочките - НИКОЙ НЕ ГИ ЗАКАЧА - а велосипеди не може. Малоумно, а? Ами да, също като тебе.
12
22
 
24
 
! Отговори
Софиянец преди 7 години
Тези диваци с колелетата да вземат да се разходят малко из нормалните страни в западна Европа, да видят, че пешеходните зони навсякъде са забранени за велосипеди. Затова се нарича ПЕШЕХОДНА зона. (Дори в Китай пешеходните зони са забранени за велосипеди). Плащали си данъци. Има една улица в целия град където е безопасно да се върви пеша, и велоталибаните веднага да я нападнат и нея!
11
20
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Откога велосипедостите плащат пътни данъци? Ако плащат нещо повече от редовия гражданин - да имат претенции.
10
0
 
34
 
! Отговори
ГЕРБ Крадци преди 7 години
ВИДИМИ РЕЗУЛТАТИ - Алеите, както мнжого други работи ги НЯМА но ПАРИТЕ СА ОКРАДЕНИ..