"Окървавени" хора в тарелки... Протест: Месото е убийство!

Вегани и вегетарианци организират шествето си на 8 май на Витошка
4 май 2016 18:32,
164
"Окървавени" хора в тарелки... Протест: Месото е убийство!
Снимка: Facebook

Под надслов "Месото е убийство" група вегани и вегетарианци организират протест в София на 8 май.

Самите те обясняват, че се очаква протестът, който ще се състои на столичния бул. "Витоша", да бъде грандиозен.

"Нашия глас е гласа на труповете в чиниите, труповете в хладилниците, труповете в кланиците, труповете на село в двора на баба и дядо, труповете които висят в супермаркета или местната месарница", пишат във Facebook организаторите на протеста.

Те обещават на 8 май в техният "пърформанс", както самите те наричат протеста си, да се появят 20-ина пакетирани като пилета в тарелки хора, както и чинии със "сервирани" в тях хора. Гарнитурата обаче е зеленчукова.

"Протестът е против геноцида който хората извършват над животните и се опитва да покаже една различна гледна точка, различна от тази на карнистите, гледната точка на животните които биват ежедневно масово изклани за храна", пишат още организаторите.

Те дори посочват, че в каузата им ще се включат съмишленици от чужбина. Самата Facebook страница е пълна с постове на вегани и вегетарианци от Македония и Сърбия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


164
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
130
0
 
2
 
! Отговори
They call him skunka преди 7 години
Без месо не сядам.Но! Има нещо вярно, че ежедневната му консумация не е ок. *** пример- бабите и дедовците, родени 1900-1930, са яли СРЕДНО по веднъж седмично месо, каго заколят коко. През др време- от градината, ама натурал, без пестицидии пр. И са живели по &"-90-100 год.
129
6
 
5
 
! Отговори
Българин преди 7 години
Протеста е уместен. Наистина човек е растителнояден - доказано е научно - нито сме предназначени да усвояваме месо нито даже мляко. Реално човек по природа е веган, останалото е извращение.
128
2
 
0
 
! Отговори
... преди 7 години
До РЕАЛНОНе знам защо разбирате "нещата" ЧЕ НЯКОЙ ВИ налага нещо. Всеки има свое виждане за нещата. Избора си е негов. Но това не пречи някой да "сглоби" протест ВЪРХУ/ЗА нещоТО !По дяволите...хаха..
127
1
 
3
 
! Отговори
Хищника преди 7 години
Веганките обичат ли твърдото месо?
126
0
 
9
 
! Отговори
;-) преди 7 години
Що ме триете, бе?Ще го напиша пак:И тези като джихадистите и гейовете държат да пропагандират агресивно перверзията си.
125
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Плодовете и зеленчуците са пълни с пестициди и др. гадости. Месото е по вкусно. Тия на снимката в тарелките веганки ли са? Къде ги продават? Има ли на промоция?
124
0
 
0
 
! Отговори
до 137 преди 7 години
Те вече правят.
123
2
 
3
 
! Отговори
do Sharan преди 7 години
Steve *** умря от рак на панкреаса. Приемат основно на плодове, каквато е била диетата му, натоварва панкреаса. Извода - за теб.
122
0
 
3
 
! Отговори
ии преди 7 години
Факт: Ако Евето не беше пипала ябълката, бог нямаше да прокуди човека от рая.Извода го оставам за вас.
121
15
 
4
 
! Отговори
Шаран БГ преди 7 години
Човекът е плодояден!! Голяма част от хората са с извратени,гинетично наслоени,разбирания и навици във вкусово и здравословно отношение !Месопроизводители, лекари и фармация работят за ..пари! Кулинарните рецепти не могат без запръжки,брашняни и месни продукти. Не ги разбирам и тия вегани и вегатарианци!Няма вечни на тоя свят -- всеки сам си избира отровата - бавно или бързо действаща !! ЯЖ ПЛОДОВЕ - ЖИВЕЙ БЕЗ БОЛКА !!
120
1
 
5
 
! Отговори
Дисциплинатор преди 7 години
Колко струва килото?
119
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Лъжат мръсниците, преяждат колбаси, то месото в колбасите е за червената книга!!!
118
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не са разбрали още, че човека е хишник!!! Ако не е така, щяхме да имаме преживни органи и храносмилателна система.
117
2
 
15
 
! Отговори
анонимна. преди 7 години
Пускайте ги по ливадите и да пасат колкото искат- и гъби и трева има бол.Хората / предимно жените/ хептен изтрещяха. Пуста мода.!Видяла жабата , че коня го подковават и тя вдигнала крака
116
5
 
24
 
! Отговори
РЕАЛНО преди 7 години
ПИСНА ми вече--всякакви откачалки ми налагат тяхните виждания--защо съм длъжен да търпя това-разхождайки се с детето ми??? Да гледаме всякави кукундрели--вегани,гей-паради,мазохисти и извратеняци........Утре ще направят протест и педофилите бе...---дотам ни докараха тези толерантни овчари от Брюксел....
115
17
 
5
 
! Отговори
лото преди 7 години
Хората са плодо ядни. Ние нямам е зъби да разкъсваме. Нямаме и храносмилателни ензими за мес. Но като се набичиш с трева направо си умираш. Хората нямат търбух и не могат да преработват цеулоза. хората могат да ядат само плодове. плода не е семето на растение то и е съсдаден зада бъде изяден и семето да бъде занесено някъде другаде. Сътрудничество с дървото. Зеленчука не е плод.
114
0
 
0
 
! Отговори
dd преди 7 години
До Логикаразбира се че растенията имат чувства https://youtube/watch?v=R9jWfCBQFYw виж това
113
12
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Повечето хора са още на ниско животинско ниво и не трябва да спират да ядат месо, защото ще се разболеят. Въпреки че всички необходими аминокиселини, минерали, мазнини и хранителни вещества могат да се осигурят с вегетарианска храна, повечето хора не са достатъчно еволюирали и животното в тях иска месо, ако не го получи мозъка се разстройва и организмът заболява. Затова който му се яде месо, да яде месо.
112
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"А бе хора,не ядете месо,хубаво,за нас повече ще има."Трябва да си си голям мизеpник, щом се радваш, че ще има повече месо за теб, когато вегетарианците (1.2% от населениетo) не ядат месо. Месо има в изобилие. Дори не могат да го продадат, замразяват го и го държат месеци замразено и после му инжектират оцветитали да изглежда червено на щадна за продажба. Месото е една от най-достъпните и евтини храни.
111
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А бе хора,не ядете месо,хубаво,за нас повече ще има.Ама да ми казвате какво да ям и къде и какво да паса - айде вие къш!Вече се оляхте.Гейовете и лесбийките си спретват карнавали,вие ми лежите в кървави чинии,ай с..и..к..т..е..р!