Мачове, балове... променят движението в София

Ограничава се движението около "Св. Александър Невски"
20 май 2016 18:42, Анисия Иванова
0
Мачове, балове... променят движението в София
Архив: Булфото

Промени в движението в София ще бъдат въведени заради празниците, съобщиха от МВР.

Днес от 14.00 ч. служители на отдел "Пътна полиция" ще бъдат в готовност при нужда да подпомагат и регулират движението.

Полицейските екипи ще бъдат разположени на кръстовищата на бул. "Цариградско шосе" и ул. "Павел Красов", на "Околовръстен път" при разклона за Горубляне, "Околовръстен път" и бул. "Никола Петков" и бул. "Ситняково" посока гара "Подуене".

Заради предстоящата довечера от 20.00 ч. благотворителна футболна среща на Национален стадион "Васил Левски" след 15.00 ч. частично ще бъдат ограничени за движение бул. "Евлоги Георгиев" в отсечката от бул. "Драган Цанков" до бул. "Цариградско шосе" и обратно, ул. "Гурко" в участъка от бул. "Васил Левски" до бул. "Евлоги Георгиев".

В регулираните участъци ще се пропускат само превозни средства на масовия градски транспорт.

На 24 май от 8.00 до 11.00 ч. предстои да бъдат затворени за движение на моторни превозни средства бул. "Цар Освободител" в отсечката от бул. "Дондуков" до бул. "Васил Левски" и бул. "Васил Левски" в участъка от бул. "Цар Освободител" до паметника на Васил Левски, ул. "Оборище" от пл. "Александър Левски" до ул. "Кракра".

Във връзка с провеждащите се същия ден голям брой абитуриентски балове, от 18.00 ч. ограничаване на движението ще има в района на пл. "Св. Александър Невски".

Затворен за движение ще бъде бул. Цар Освободител" в частта от бул. "Дондуков" до бул. "Васил Левски".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още по темата: ДвижениеСофияпромени
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари